עבור לתוכן

איך הלוח הזה ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ?

Featured Replies

פורסם

איך הלוח הזה ??מבחינת ביצועים ופיצ'רים.....ואל תמליצו לי על אחרים אני רוצה לדעת רק על הלוח הצפציפי הזה......ועל החברה שלו היא אמינה בכלל???

http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=271&MenuID=22&LanID=0

ומאיפה אני יכול להשיג אותו בארץ?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

חברת קבר

צ'יפסט של VIA

למה שתרצה לגעת בלוח כזה?

למה שתרצה להשיג אותו?

פורסם

אל תנסה להשיג אותו

הוא ישיג אותך LOL

במקום לברוח ממנו כמו כל אחד אחר אתה מנסה להשיג אותו?

פורסם
  • מחבר

מה עד כדי כך....????

תשוו אותו נגיד ללוח אחר ......ולפי האתר יש בו הרבה פיצ'רים ....ואני רוצה עוד מידע על החברה .....ואיפה אפשר להשיג אותו(לא בשבילי זה בשביל מישהו שצריך את הדגם הזה....)

פורסם

איפה מצאת את החברה הזאת, אחת החברות הג'נריות ביותר, ואם לזה אתה קורה הרבה פ'יצרים אז מחכה לך הפתעה גדולה כשתבדוק לוחות של יצרניות אחרות של ASUS או ABIT או אפילו GIGABYTE

פורסם

שומר עצמו ירחק

פורסם

ECS PCCHIPS PC PARTNER-זבל מזובל!

פורסם

מה עד כדי כך....????

תשוו אותו נגיד ללוח אחר ......ולפי האתר יש בו הרבה פיצ'רים ....ואני רוצה עוד מידע על החברה .....ואיפה אפשר להשיג אותו(לא בשבילי זה בשביל מישהו שצריך את הדגם הזה....)

למה בדיוק הוא צריך את הדגם הזה?

נשמע ביזארי והזוי

פורסם

בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בחנות מקומית קופסאות של לוחות של PC Chips. כששאלתי מה זה הלוח הזה, הסתבר שהלוח בא עם מעבד AXP 2400 מולחם עליו (המחיר, אגב, 850 ש"ח). לפי זה הבנתי שלא מדובר כאן בחברה מהדרג העליון (חברה לא מוכרת, מעבד מולחם, מחיר מוזר) שכנראה פונה ללקוחות "הפחות מבינים". אמרתי גם לבעל החנות שהלוח מאד לא משתלם - אפשר לקנות לוח ומעבד סמפרון (לא מולחם כמובן) בהרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

בדיוק לפני כמה ימים ראיתי בחנות מקומית קופסאות של לוחות של PC Chips. כששאלתי מה זה הלוח הזה, הסתבר שהלוח בא עם מעבד AXP 2400 מולחם עליו (המחיר, אגב, 850 ש"ח). לפי זה הבנתי שלא מדובר כאן בחברה מהדרג העליון (חברה לא מוכרת, מעבד מולחם, מחיר מוזר) שכנראה פונה ללקוחות "הפחות מבינים". אמרתי גם לבעל החנות שהלוח מאד לא משתלם - אפשר לקנות לוח ומעבד סמפרון (לא מולחם כמובן) בהרבה פחות.

איפה בדיוק החנות ומה הכתובת??

ויש לה את הדגם של סוקט 478??

חבר שלי צריך חברה ג'נרית למודינג שהוא הולך לעשות יש לו כבר מעבד פנטיום 4 1.6 והוא צריך רק לוח והוא שמע שהלוחות שלהם עולים משהו בסביבות ה200 ש"ח אפילו פחות .....עכשיו הבנתם למה...??

הוא לא ילך לקנות בשביל מודינג איזה לוח של אסוס ב900 שקל או של גיגה בייט..........

פורסם

שיקנה ב-200 ש" משהו משומש טוב יותר...

ככה אני הייתי עושה

פורסם

שום מודינג לא יהפוך לוח ב200 שקל ללוח ב500 שקל

שישקיע קצת וייקח משהו נורמלי

פורסם

איפה בדיוק החנות ומה הכתובת??

ויש לה את הדגם של סוקט 478??

החנות בצפון הארץ, אין לה אתר אינטרנט (וגם לא יהיה) ואני דיי בטוח שהם לא עושים משלוחים.

יום חמישי הייתי שם ובמקרה ראיתי שהגיעו 3-4 לוחות כאלו. על כולם היה כתוב K7, וכמו שאמרתי נאמר לי שאלו לוחות עם מעבד מולחם (AXP 2400). האם קיימים דגמים ללא מעבדים מולחמים - לפי האתר של החברה כן, אבל אני לא בטוח שהחנות מחזיקה אותם. אני דיי בטוח שתוכל למצוא בכל חנות מקומית לוחות "בינוניים ומטה" במחירים נמוכים, כיוון שכל חנות רוצה למכור ותמיד יהיו כאלו שיחפשו את המינימום שצריך לשלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים