פורסם 2005 במרץ 2720 שנים יש לי מודם B-Focus 312, הפכתי אותו לנתב ויש לי גם סויץ' הגדרתי הכל לפי המדריך הכל עבד לי טוב,בלי שום בעיות בלי כלום, בזמן האחרון אחרי כמה זמן של גלישה (אימיול, DC++ או אפילו סתם אינטרנט ואייסיקיו)אני כבר לא יכול לגלוש באינטרנט אקספלורר הוא מתנהג כאילו אין אינטרנט לעומת זאת כל שאר הדברים שצורכים אינטרנטעובדים בסדר גמור. בשביל לסדר את זה אני צריך לעשות ריסט למודם כל פעם שזה קורה, כמו שאתם יכולים להבין זה לא נוחבמיוחד אחרי שצברתי מהירות באימיול למשל.מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? אני משתמש גם ב ZONE ALARM אם זה משנה ככה שיש לי 2 פיירוולים, אבל זה לא משהו שאמור להשפיע כי גם לפני זה היה לי את הZONE ALARM ולא היו בעיות...
פורסם 2005 באפריל 720 שנים תוכנות file sharing נוטות לחנוק לך את חיבור האינטרנט.בחיבור ביתי יש לך בין 8 ל- 16 KB/s upstream (תלוי בחיבור).כדאי שתגביל את תוכנות השיתוף ככה שישארו לך איזה 2 KB/s עבור ה- web.בנוסף לזה יכולות להיות עוד בעיות. יכול להיות שה- DNS הולך לאיבוד (סימפטום נפוץ - אתה מצליח להיכנס לאתרים שנכנסת אליהם לאחרונה, אבל לא לאתרים אחרים).היתה לי תקופה עם netvision שאם לא הייתי פותח פורטים מסוימים ב- firewall עבור שרתים שלהם, החיבור היה מתנתק בפתאומיות והיה אפשר להתחבר רק כעבור דקה בערך.אם זה נשמע מוכר, תנסה להסתכל בלוגים של הפיירוול ולחפש נסיונות חיבור שנחסמים מספק השירות.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר קודם כל לגבי הupstream, אל תדאג אני עוקב ומגביל מתי שאני נמצא על המחשב ומשחרר רק כשאני הולך.לגבי השאר, באמת נראה לי שזה בעיה של DNS אבל זה לא אותם סימפטומים כמו שלך, אני לא יכול להתחבר לשום אתר, לא גוגל אפילו,פשוט האינטרנט אספלורר מאבד סינכרון, וזה לא היה לי בעבר, אני חושב שאיזשהו פורט שהאספלורר משתמש בו נחסם או משהו דומה.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים הכלל הכי פשוט בקשר ל- firewall - אם יש לך בעיית חיבור - תנסה להוריד את ה- firewall.מעבר לזה - מה השגיאה שהוא נותן לך? (זו שרשומה בסוף הדף של השגיאה)אם הפורט (80) היה חסום היית מקבל שגיאה מיידית (כי windows לא היה מצליח לפתוח את ה- connection)כדי לבדוק אם זו בעיית DNS תנסה להריץ מ- command prompt nslookup www.google.comלמשל ולראות אם אתה מקבל תשובה.אם אתה כן מקבל תשובה, אז יש סיכוי טוב שזאת כן בעיה באקספלורר.תבדוק אם יכול להיות שאתה משתמש ב- proxy שמשום מה לא עונה.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר סליחה על הבורות, אבל מסובך לי מדי מה שאמרת לי לעשות.אתה יכול להסביר את זה ביותר פשטות?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים נתחיל מהתחלה.מה השגיאה שאתה מקבל, והאם היא קורית מייד אחרי שאתה מקליד כתובת, או שלוקח לו זמן עד שאתה מקבל הודעת שגיאה?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר אני פשוט אצטרך לחכות עד לפעם הבאה שזה יקרה בשביל להגיד לך בדיוק, אבל בתכלס האקספלורר מתנהג כאילו אני לא מחובר לאינטרנטהוא מנסה כמה שניות לטעון את האתר הראשון שאני מנסה ומהרגע הזה הוא תוך שניה אומר לי שאין חיבור אינטרנט אם אני מנסה להיכנס לאתר אחר או משהו.
פורסם 2005 באפריל 820 שנים השגיאה הראשונה שאתה מקבל - היא הודעת pop-up מתוך explorer או דף שגיאה?אתה יכול לתת את ההודעה המדויקת?
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
פורסם 2005 באפריל 920 שנים המשפט שרשום בסוף ההודעה הוא זה שמעניין.הדברים הנפוציים הםcannot find DNSbad gatewayhttp error 404
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים מחבר הנה זה קרה לי עכשיו שוב,Cannot find server or DNS ErrorInternet Explorer זה מה שכתוב לי למטה, הדבר הכי מוזר זה שבאמת אני עדיין יכול לגלוש באתר הזה אבל לאתרים אחרים אני לא יכול להיכנס.
פורסם 2005 באפריל 1120 שנים נו, יופי, גילינו מה הבעיה.המחשב שלך מחזיק cache של הכתובות האחרונות ובגלל זה הוא מצליח להיכנס לאתרים שהוא נכנס אליהם לאחרונה (לפני שהוא איבד את ה- DNS).כשזה קורה, תבדוק אם להריץ ipconfig /renew עוזר.אני עדיין לא יודע אם הראוטר שלך הוא גם ה- DNS.תריץ ipconfig /all, ותסתכל אם בשורת ה- DNS Servers כתובה הכתובת (הפנימית) של הראוטר (אמורה להיות אותה כתובת כמו ה- default gateway) או שיש שם שרתים של ספק השירות.במקרה שזה הכתובת של הראוטר, אתה יכול להוסיף ידנית (בהגדרות TCP/IP של כרטיס הרשת) את הכתובות של שרתי ה- DNS של ספק השירות (בדר"כ אפשר למצוא את זה באתר שלהם)
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים מחבר זה קורה לי כל כמה ימים אז במקום לחכות לפעם הבאה אני אעשה את זה עכשיו,לגבי ההכנסת כתובות ה DNS, אז לאיפה בדיוק?ב-Generalאו ב- Alternate Configuration?ונגיד והכנסתי, אז איך זה אמור לעזור?הרי המודם/ראוטר מחייג בעצמו לספקית שלי ומתחבר לאינטרנט בעצמו, זה לא DIAL UP רגיל מהוינדוס.
פורסם 2005 באפריל 1220 שנים הכנסת כתובות DNS ל- Internet Protocol (TCP/IP) Properties -> Advanced ->DNSאם ההראוטר שלך משום מה לא מתפקד טוב בתור DNS אתה יכול לעקוף אותו ולגשת ישר לשרתי ה- DNS של ספק השירות.(ולא ענית לשאלות שלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.