פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אני יודע שהיו מלא דיונים על זה אבל השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות משם.יש לי כרטיס visa אבל רשום עליו שהוא תקף רק בארץ, אז מה זה אומר שאני לא יכול לקנות משם :s05:
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים פשוטו כמשמעואני מניח שאתה עדין לא בן 18 בגלל זה הוא לא תקף בחו"ל.ואני אתן לך עוד עצה, אל תזמין איתו גם דרך האינטרנט.לגבי הקניה בE-Bay אתה יכול להשתמש עם הויזה של אחד ההורים שלך
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר דווקא כן בן 18...ובדקתי אצל ההורים שלי ואצלם גם רשום את ה vaild only in israel
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר צריך כרטיס מיוחד כדי להשתמש בו בחול (או כרטיס מיוחד גם לחול או כרטיס זהב)\ולכולכם יש אותו ולי אין :-\
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אם אתה רוצה תגש לבנק ותבקש.... אם אתה עובד אז לא אמורה להיות בעיה להוציא אחד כזה...(כרטיס חו"ל)
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לי ישפשוט תפקיד לפחות איזה 5 אלף בחשבון ותבקש ויזה בינלאומית (לי יש ישראכרד)
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר זהו שאני לא עובד אני לומד אלקטרוניקה כיתה י"ד. עריכה: צדקתם, להורים שלי יש כרטיס אשראי תקף לחו"ל עכשיו צריך לנג'ס להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.