עבור לתוכן

מה אני צריך לעשות שלא ידפקו לי הידיים העיניים מול המחשב ....

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה הפסקה כל שעה תרד מהמחשב לכמה דקות כדי שתוך כמה שנים לא יהיה לך כזה מספר במשקפיים שאתה תראה כמו חולד. וכן כמו שאמרו קודם מומלץ לצאת מהבית.

פורסם
  • מחבר

טוב אני מעוניין בכל ההצעות שיש .

עכשיו אני רוצה שתגידו לי האם יש כפפות מיוחדות?

כמו כן ציינו אם יש איזה כרית מומלצת.

והאם יש איש מקצוע שמבין בנושא ויוכל להתאים לי משהו במיוחד בשבילי? (חבר שלי אמר שבחו"ל יש דבר כזה).

פורסם

לדעתי הלכת עם זה קצת רחוק מידי. פשוט תצא מהבית . תלך לשחק כדורגל , לך תיפגש עם חברים. אם לא תהיה כול היום מול המחשב אתה תהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

זה לא הקטע שאני כל היום במחשב....

אפילו אם אני נמצא במחשב חצי שעה כבר פרק כף היד מתחיל להתנפח לי בצד.

פורסם

אז אתה צריך רופא

פורסם

יש אנשים שלא רק משחקים במחשב, וצריכים להשתמש במחשב לפחות 9 שעות ביום בעבודה.

רצועה אורתופדית לפרק כף היד, או כפפה מיוחדת לשימוש בעכבר נראים לי פתרונות מתאימים.

למישהו יש המלצה?

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שלא רק משחקים במחשב, וצריכים להשתמש במחשב לפחות 9 שעות ביום בעבודה.

רצועה אורתופדית לפרק כף היד, או כפפה מיוחדת לשימוש בעכבר נראים לי פתרונות מתאימים.

למישהו יש המלצה?

בסופו של דבר אני יושב כמעט יום שלם במחשב (חולה מחשב)

אבל אחרי שבוע ללא מחשב אני בא וככר אחרי חצי שעה מתחיל להתנפח לי. זה התחיל לי שנה שעברה כל העניין הזה עם היד.

עריכה: אם אפשר לראות תמונות של הרצועות האלה אשמח מאוד, זה נשמע לי הרבה יותר נוח מכרית.

פורסם

עריכה: אם אפשר לראות תמונות של הרצועות האלה אשמח מאוד, זה נשמע לי הרבה יותר נוח מכרית.

אני לא מכיר רצועות כאלה. שאלתי אם מישהו אחר מכיר משהו דומה.

אני מתכוון, כמו שלספורטאים יש רצועה על היד נגד זיעה, אז אולי יש משהו דומה לפרק כף היד (רק לא נגד זיעה, אלא אורטופדי).

דרך אגב, לגיימרים מקצועיים אין אולי איזושהי כפפה מיוחדת שמקלה על עבודה ממושכת עם עכבר?

פורסם

לי ממש יש בעיות כבר עם יד ימין כתוצאה מעבודה לא נכונה עם העכבר..

וש לי כרית ג'ל כזאת זולה של 30 שקל כחולה. זה די זבל ממש לא רך.. צריך לקנות את היקרים והטובים יותר

פורסם

מסך LCD טוב,

מקלדת ארגונומית

עכבר נוח ליד

פורסם
  • מחבר

טוב אני רוצה המלצות יותר ספציפיות למוצרים שיוכלו לעזור לי זאת אומרת איפה לקנות ומה בדיוק לקנות אני מעוניין במשהו טוב.

נ.ב זאת לא בקפצה פשוט לא הייתי בבית ואני לא רוצה לפתוח תראד חדש בשביל אותו נושא ולתהחיל את הכל מהתחלה...

פורסם

לך לאורטופרד בקשר לבעיה ביד

לי יש כבר משקפיים בגלל המחשב בגלל זה אני מתחיל להגביל אותי בשימוש

אין דרך אחרת אם אתה לא תיקח את עצמך בידים יהיה יותר גרוע.. :nixweiss:

פורסם

תשמע יש כל מיני חוקים לשמור על יציבה נכונה וכל מיני כאלה.. אני זוכר רק מספר דברים ( ראיתי את זה מזמן בטלוויזיה) :

1.העינים צריכים להיות במרחק של אורך היד שלך מהמסך כלומר כאשר אתה יושב תיישר את היד כלפי המחשב ואז תגיעה במסך וזה האורך המתאים.

2. הידיים צריכות להיות בזוית של 110 מעלות

3. עדיף לשמור על גב ישר אם אתה לא מסוגל להשאר בצורה זו עדיף לשים כרית עבה מאחורי הגב אשר תיצור מצב שהגב שלך ישאר ישר.

והיו עוד דברים שאני לא ממש זוכר.

ובקשר ל"רצועות" האלה אני לא ראיתי אותם בארץ אבל אתה מוזמן לחפש הנה דוגמה

http://www.4frags.com/catalog/product_info.php/products_id/131/name/steel+gamer+glove

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים