פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אני מחפש שירים כמו שיש בסרטים עם הכושים שהולכים עם הטייפ ברחוב ורוקדים וגם שנוסעים עם המכונית והיא קופצת ויש ברקע שירים.... אם אפשר המלצות לשירים כאלו אני ישמח מאוד ..
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים תקרא ותקרא טוב 2pac50CentAaliahAfro manAshantiBeyonceBlack Eyed PeasBusta RhymesChingyCiaraD12DMXDR DREDru HillEminemEVEG-UnitIce CubeJa Rulejay-zJinKelisLil KimLl CoolLudacrismethod manMissy ElliotNasNellyNina SkyNotorius B.I.GPanjabi MCPuff DaddySean PaulSnoop Doggy DoggThe AlchemistTLCTwistaUsherWestside ConnectionXzibitYoung Buckבקיצור יש לי עוד רשימה ענקית ואין לי כוח לכתוב.בקשר לשירים מהמשחק NFSU אני יביא מאוחר יותר (צריך ללכת)
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר LOLאולי תהיה קצת יותר ספציפי ?שיר (לפחות אחד) לדוגמה..?אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה..אני מחפש משהו קצבי כזה, עם הרבה באסים...
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים רשימת השירים מ Need For Speed UndergRound : http://cars.ign.com/articles/496/496693p1.html( אישית אני הכי אוהב את Get Low )לפותח הדיון - בזמן האחרון אני שומע הכי הרבה את 2Pac ו 50 Cent תוריד שירים של אמנים שונים מהרשימה שהביא לך DJX ותשמע מה שאתה אוהב
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אני מחפש שירים כמו שיש בסרטים עם הכושים שהולכים עם הטייפ ברחוב ורוקדים וגם שנוסעים עם המכונית והיא קופצת ויש ברקע שירים.... אם אפשר המלצות לשירים כאלו אני ישמח מאוד .. תנסע להארלם, תמצא כושי עם טייפ ברחוב, ותשאל אותו מה הוא שומע. מה הבעיה? :
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מה השמות של השירים שיש בNEED FOR SPEED UNDER GROUND ?PETEY PABLO-NEED FOR SPEEDTI-24NATE DOGG-KEEP IT COMMIN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.