עבור לתוכן

צריך עזרה בהרכבת קולנוע ביתי שלם

Featured Replies

פורסם

שלום אניחנו מתכננים לבנות קולנוע ביתי חדש לגמרי שתהיה מבוססת על טלויזיה 50 אינצ מערבת רמקוליים 5.1 ו d.v.d

השאלה שלי היא ככה לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 60 אלף שקל

d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל

איזה טלויזיה כדי לקנות פלזמה או l.c.d ואיזה דגם מאיזה חברה

חשוב שהטוליזיה תתמןך בפורמט של 16x9 ואם אפשר לקבל עוד מידה על דברים שחשוב להסתקל עליהם בזמן שבוחרים טלויזיה

רמקוליים אנחנו רוצים לעשות מערבת 5.1 חשוב שיהיה מחברה אמינה, האפ יש הבדל ברמקוליים קדמיים ואחוריים אם כן המלצות לזה (חייב dolby digital 2

d.v.d חשוב שיכול לקרוא צרובים ויתמוך בכל הפורמטיים הכי חדישים בתחום האודיו

פורסם

לטלויזיה אנחנו מקצים תקציב של כ 80 אלף שקל

d.v.d כ 5 אלף שקל ורמקוליים כ 10 אלף שקל

ביזבוז כסף, ומערכת מאוד לא מאוזנת...

אם אתה רוצה קולנוע ביתי אמיתי, ויכול להקציב לכך חדר נפרד, עדיף הרבה הרבה יותר שתקנה מקרן (קידמי, לא טלוויזית "מקרן אחורי") באיזור ה-15-20 אלף (יש לא מעט מתמודדים, בחירת המקרן היא נושא בפני עצמו ותלוי ברצונות ובהגבלות שלך), וכמובן מסך הקרנה (בהתאם לגודל המבוקש, ולדרישות [ידני\חשמלי וכו']).

dvd לא צריך לעלות יותר מ-1,000 ש"ח, ובמילא עדיף שבכלל תחבר את המערכת למחשב... היתרונות עצומים ופירוט שלהם אתה תוכל לקבל ע"י חיפוש פשוט על הערך: HTPC.

רסיבר ורמקולים, בהנחה שהתקציב לא ממש מהווה בעיה (הרי הסכמת לבזבז 80 אלף ש"ח מיותרים על הטלוויזיה), זה כבר משהו שאם אתה רציני אתה צריך פשוט ללכת לחנויות רציניות בתחום, לשמוע כמה דגמים בחדרי הדגמה אמיתיים (כל אותן "רשתות אלקטרוניקה" או איך שהם לא יקראו לעצמם זה מן הסתם לא נחשב "חנויות רציניות"), ולבחור את מה שהכי מוצא חן בעיינך.

המלצה "כללית", לפי העדפות אישיות שלי, היא לכיוון רסיבר כלשהו של Onkyo וסט רמקולים של Cabasse.

קצת לינקים:

TopAudio - יבואנית של מספר חברות איכותיות, בינייהן אונקיו

Cabasse - ההיכרות הראשונה שלי עם הרמקולים שלהם היתה דיי מדהימה...

פורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז - אולי הלינק הכי חשוב כאן...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה הבעיה עם מקרן לפי מה שאני שמאתי זה שאיכות התמונה הרבה פחות טובה ואם טלויזיה אתה מקבל איכות הרבה יותר חדה תקן אותו אם אני טועה

אנחנו כן בונים חדר מיוחד למערכת הקולנוע הביתי ואם אפשר לקבל המלצות בבקשה על חנויות מקצועיות לרמקוליים

פורסם

השאלה היא האם אתם מחפשים אווירה של בית קולנוע?

אם כן, אז מקרן זה ה-way to go. הגודל שמקרן מספק (כמו road trip ו-meet the fockers אחד אחרי השני אתמול בערב) *עושה* את זה הרבה יותר מחדות תמונה מושלמת...

התקציב עומד על 75 אלף ש"ח, נכון?

זרוק איזה 35 אלף ש"ח על הגברה, מקור ורמקולים ואת השאר תשקיע במקרן.

אתה לא תצטער!

לפרטים נוספים, כנס ללינק השלישי בהודעה של Enc0der.

פורסם

תודה על התגובה הבעיה עם מקרן לפי מה שאני שמאתי זה שאיכות התמונה הרבה פחות טובה ואם טלויזיה אתה מקבל איכות הרבה יותר חדה תקן אותו אם אני טועה

אנחנו כן בונים חדר מיוחד למערכת הקולנוע הביתי ואם אפשר לקבל המלצות בבקשה על חנויות מקצועיות לרמקוליים

כמובן שהכל תלוי בתקציב, אבל בעיקרון (ואם אתה משקיע וקונה בחוכמה) - כן, אתה טועה...

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אני אקח כנראה מקרן משהו בסביות ה 15-20 אלף שוב פעם המלצות על מקרן ואיך החנות לייזר סיטי בפיתוח אתם ממליצים עליו שביל קניית רמקוליים מגבר וסאב???

פורסם

(יש לא מעט מתמודדים, בחירת המקרן היא נושא בפני עצמו ותלוי ברצונות ובהגבלות שלך), וכמובן מסך הקרנה (בהתאם לגודל המבוקש, ולדרישות [ידני\חשמלי וכו']).

==========================================

אתה צריך פשוט ללכת לחנויות רציניות בתחום, לשמוע כמה דגמים בחדרי הדגמה אמיתיים (כל אותן "רשתות אלקטרוניקה" או איך שהם לא יקראו לעצמם זה מן הסתם לא נחשב "חנויות רציניות"), ולבחור את מה שהכי מוצא חן בעיינך.

==========================================

פורום אודיו וקולנוע ביתי בתפוז - אולי הלינק הכי חשוב כאן...

החלק האמצעי תופס גם לגבי מקרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים