עבור לתוכן

קניית Ps2 או xbox

Featured Replies

פורסם

היי מה המצב אחים שלי :hi:

רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox  במחיר של עד 800 ש"ח

אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ

תודה לכל העונים :)

פורסם

אלו המחירים הכי נמוכים שתוכל להשיג את הקונסולות האלו בארץ:

PS2 - 1093

XBOX - 1289

פורסם

תחפש בלוח של ליימר, משתמשים מוכרים שם קונסולות משומשות

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :yelclap:

מה עדיף לי לקנות (אני מתכוון לאיזה קונסולה) את הps2 או את ה-xbox

אני מדבר מבחינת משחקים , ביצועים יותר טובים(כמו גרפיקה ואיכות צליל)

תודה לכל העונים :xyxthumbs:

פורסם

אני ממליץ על XBOX היא בהחלט קונסולה יותר חזקה פלוס ממש קל לעשות לה SOFTMOD ואז לא צריך לשחק מדיסקים אלה מהכונן קשיח וה PS2 היא גם קונסולה טובה אבל חלשה יותר מבחינה גרפית היתרון היחידי שאני רואה לPS2 על פני ה XBOX זה שיש סגנון משחקים ספציפי כמו תפקידים שיוצא יותר לקונסולה הזו ולא לXBOX אבל זה משתנה עכשיו ויש המון משחקים שהם בלעדיים ל XBOX.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו ש xbox2 יוצא עוד איזה חודשיים ,רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ואם זה נכון אז האם כדאי לי לקנות עכשיו את המכשיר

פורסם

איפה ראיתה שה XBOX2 יוצא עוד חודשיים תביא בבקשה קישור לכתבה.

פורסם

אני ממליץ על XBOX היא בהחלט קונסולה יותר חזקה פלוס ממש קל לעשות לה SOFTMOD ואז לא צריך לשחק מדיסקים אלה מהכונן קשיח וה PS2 היא גם קונסולה טובה אבל חלשה יותר מבחינה גרפית היתרון היחידי שאני רואה לPS2 על פני ה XBOX זה שיש סגנון משחקים ספציפי כמו תפקידים שיוצא יותר לקונסולה הזו ולא לXBOX אבל זה משתנה עכשיו ויש המון משחקים שהם בלעדיים ל XBOX.

גם אני חושב שמבחינת ביצועים וגרפיקה ה-XBOX בהחלט עדיפה על ה-PS2, לפחות מהמעט שיצא לי לראות ב-PS2. אתה מוזמן לחפש בגוגל דיונים על הנושא ותמצא בנקל שרבים מאלו שמבינים ענין מעדיפים את ה-XBOX. מבחינת משחקים, בעבר ל-PS2 הייתה עדיפות אבל בשנה האחרונה מיקרוסופט דחפה את העסק כל כך חזק עד כדי כך שהיום יש לדעתי עדיפות קלה מבחינת היצע המשחקים לכיוון ה-XBOX. אמנם בארץ המצב עדיין לא מראה את זה [בעיקר בגלל שאין יבוא רשמי ל-XBOX ול-PS2 יש יבוא רשמי כולל משחקים] אבל בחודשים האחרונים גם כאן חנויות המשחקים מביאים יותר ויותר משחקי XBOX כי הם מבינים שיש דרישה.

לגבי XBOX2. לפי שמועות ודיבורים ההכרזה עליה צריכה להיות לקראת עונת החגים של 2005, חג המולד 2005, כלומר, סביבות נובמבר-דצמבר. יהיו כמה גרסאות ל-XBOX2 אבל כרגע זה ממש לא משנה כי יש עוד הרבה זמן להכרזה ודברים עלולים להשתנות. בכל מקרה, XBOX2 תהיה יקרה להחריד, בדיוק כמו ה-XBOX כשהיא רק הוכרזה, ואולי אפילו יותר [באיזור ה-400$ וזה עוד בארה"ב].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים