עבור לתוכן

מי תנצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

מי תנצח ביום רביעי? ישראל או צרפת? 1,101 הצבעות

1. 1. מי תנצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כל שחקן של צרפת בעמדה שלו ,הוא 5 רמות מעל שחקן ישראלי בעמדה שלו.

• תגובות 143
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמעו אני מופתע לגלות פה תוצאות אופטימיות.

יש פה עשרות אחוזים שחושבים שישראל תנצח שלדעתי זה ממש מצחיק.

אמנם זה קשה לעיקול אבל תבינו צרפת יעשו לנו בית ספר!

פורסם

מעניין כי 3-2 לישראל בנבחרות הצעירות

פורסם

הצעירה של צרפת לא משהו בכלל.

אבל כל הכבוד לצעירה בכל זאת! :yelclap:

פורסם

אתה שוכח שהצעירה של צרפת היום זה הבוגרת של צרפת מחר

פורסם

כן אז יש להם עתיד גרוע...חח מגיע להם אנטישמים!

פורסם

זה לא שיש להם עתיד גרוע (שחקנים שלהם משחקים בארסנל, ליון, מארסיי..), אלא שלנו יש עתיד מצוין! ראיתם את אלברמן? טוב פי כמה מהקשר האחורי של הדור הקודם, בנין. גם ארבייטמן שחקן איכותי והחלוץ הצעיר של קריית-שמונה, הדרוזי, הציג משחק טוב ב-20 דקות שהוא שיחק. גם לעזרן היה משחק מעולה וגם ההגנה שלנו הייתה טובה. ביחד עם בניון, טל, אוואט, קטן, גרשון, בן-חיים, דווידוביץ', סוואן ובלילי שיישארו לפחות עוד שני קמפיניים - יש לנו עתיד מצוין.

פורסם

שמעו אני מופתע לגלות פה תוצאות אופטימיות.

יש פה עשרות אחוזים שחושבים שישראל תנצח שלדעתי זה ממש מצחיק.

אמנם זה קשה לעיקול אבל תבינו צרפת יעשו לנו בית ספר!

לאנשים יש זכרון קצר להפליא. בצרפת ישראל עשתה 0-0 ועוד יכלה לגנוב את הנצחון עם כמה הזדמנויות (אחד התסמינים של ישראל - החמצות מדהימות).

הצעירה של צרפת לא משהו בכלל.

אני בספק אם יש לך מושג מי משחק שם. (רמז: יש שם מספר שחקנים ששיחקו בליגת האלופות העונה)

לצרפת תמיד הייתה נבחרת צעירה מאד חזקה ועצם העובדה שישראל הפצפונת מתמודדת על המקום הראשו בבית עם אירנלד וצרפת הוא הישג מדהים. עכשיו רק חבל שהם ניצחו רק בהפרש של שער אחד היום את צרפת, אבל עדיין יש סיכוי.

פורסם

זה לא שיש להם עתיד גרוע (שחקנים שלהם משחקים בארסנל, ליון, מארסיי..), אלא שלנו יש עתיד מצוין!    ראיתם את אלברמן?  טוב פי כמה מהקשר האחורי של הדור הקודם, בנין.   גם ארבייטמן שחקן איכותי והחלוץ הצעיר של קריית-שמונה, הדרוזי, הציג משחק טוב ב-20 דקות שהוא שיחק.  גם לעזרן היה משחק מעולה וגם ההגנה שלנו הייתה טובה.      ביחד עם בניון, טל, אוואט, קטן, גרשון, בן-חיים, דווידוביץ', סוואן ובלילי שיישארו לפחות עוד שני קמפיניים - יש לנו עתיד מצוין.

אל תשווה לי שחקן בן 21 לטל בנין טוב.
פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאני הולך להמר על ישראל :itschy:

אנחנו אולי קטנים אבל יש לנו *** גדול (***=מזל כן...)

פורסם

אל תשווה לי שחקן בן 21 לטל בנין טוב.

כי..? הוא כבר "בשל" בתור שחקן ואפשר לראות מה האיכויות שלו. הוא גם הספיק לשחק מספר משחקים בנבחרת.

יוסי בניון, לא ידעו מה הוא שווה בגיל 21? או מה הפוטנציאל שלו להתקדמות? גרשון, בן-חיים, טל, זנדברג, אוואט,קטן - כל הצעירים יחסית של הנבחרת, בגיל 21 הם היו טובים, ידעו שיש להם פוטנציאל והם רק התקדמו, ומשמעותית - מאז. אפשר לחשוב מי זה טל בנין (ואני מדבר בתור אוהד בית"ר ירושלים). היה שחקן טוב, אבל לדעתי אלברמן יהיה טוב ממנו. ראית היום במשחק כמה איכפת לו? כמה הוא משקיע? כמה פעמים הוא בלם את הצרפתים בגליצ'ים נקיים? לכמה מצבים (וכמובן הגול שלו בסוף) הוא הגיע? מה זה משנה בן כמה הוא? אפשר לראות שכבר היום הוא שחקן טוב מאוד (בקנה מידה ישראלי), והוא רק יתפתח.

Djx , זה לא מזל, אחרי אוסטריה ורוזנבורג - זה נקרא "אפלייה מתקנת" :)

פורסם

תשווה את אלברמן לשחקן אחר ,כי ההשוואה לבנין היא לא נכונה בכלל.

פורסם

אז למי היית משווה אותו? להזכירך, הוא קשר אחורי.

פורסם

יש לי הרגשה שישראל תנצח, אני דווקא חשבתי שאירלנד תנצח במשחק הקודם אבל בלי קשר לתיקו שהיה אני חושב שישראל תנצח במשחק הזה... כמובן שזה הימור קשה כי זה ברור שצרפת באה עם נבחרת שעל הנייר יותר טובה אבל בכל זאת... תחושת בטן.

ד"א המשחק של הנבחרת הצעירה היה מדהים, אחלה משחק וישראל שיחקה הרבה יותר טוב מצרפת, חבל שהמבוגרים לא משחקים בקצב כזה בחוכמה כזאת.

סתם לידע כללי, מי מרכיב את הנבחרת הצעירה ? אני שמעתי שהרבה מהשחקנים בשתי הנבחרות משחקים בליגות הבחירות אז למה הם לא בנבחרת הרגילה ? יש מינימום של גיל ?

פורסם

אין מינימום.

אלברמן וארבייטמן כבר זומנו לנבחרת הבוגרת לפני כמה זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים