פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אישית, כאדם שהתאכזב היום מהמשחק של ישראל, אני לא חושב, אני יודע(!) שצרפת תנצח! אני לא חושב שאפשר להשוות את הקבוצה הזו לנבחרת ישראל..טוב שיש לי את מקסיקו שלפחות אותה אוכל לאהוד ולשים דגלים בבית כשאני אצפה במונדיאל כי מדינה אחרת לא תהיה לי!
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אישית, כאדם שהתאכזב היום מהמשחק של ישראל, אני לא חושב, אני יודע(!) שצרפת תנצח! אני לא חושב שאפשר להשוות את הקבוצה הזו לנבחרת ישראל..טוב שיש לי את מקסיקו שלפחות אותה אוכל לאהוד ולשים דגלים בבית כשאני אצפה במונדיאל כי מדינה אחרת לא תהיה לי!מקסיקו?טה לוקה?איטליה!
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים חברה אולי נעשה את זה מעניין? ;D(לא כתוב בחוקים שום דבר נגד הימורים)רוצה להרוויח כסף?שים במאץ 2-1 צרפת.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר בטח יהיה יחס ענק לישראל נגד צרפתמשהו כמו:ישראל - 8.0 | תיקו - 3.25 | צרפת - 1.45
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים בטח יהיה יחס ענק לישראל נגד צרפתמשהו כמו:ישראל - 8.0 | תיקו - 3.25 | צרפת - 1.45בווינר שלנו אין יחסים כאלה גבוהים ,זה בטח יהיה בויקטור צנדלר ודומיו.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ישראל לוקחת לפני המשחק מול אירלנד אמרתי תיקו יש לי אחד מאחד ישראל לוקחת את המשחק הבא!.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים חבל שלא ראיתם צרפת-שוויץ ביורוספורט, כי אם הייתם רואים הייתם יודעים שצרפת הייתה צריכה לנצח 5-0. ואין סיכוי שהיא תחמיץ בצורה כזו מביכה כל-כך הרבה שערים גם מול ישראל, יש גבול לחוסר-מזל. היא תבקיע לפחות שער אחד, נתחיל בזה, ובהתחשב בעובדה שהיא עוד לא ספגה אף שער בטורניר עד עכשיו (5 משחקים. 4, אם לא מחשיבים את איי-פארו, כי מול קפריסין היא שיחקה בחוץ, היה לה סיכוי לספוג). אם יהיה לנו מזל ייגמר 1-0 לנו, זה הניצחון הכי מרשים שנוכל להשיג, אני לא רואה דרך שבה נבקיע יותר מאחד. אני גם מתקשה לראות דרך שבה נשמור על רשת נקייה. הייתי אומר ש-10% שננצח, 30% שיהיה תיקו ו-60% שצרפת תנצח. בקיצור, ייגמר 1-0 לישראל.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים הייתי אומר ש-10% שננצח, 30% שיהיה תיקו ו-60% שצרפת תנצח. בקיצור, ייגמר 1-0 לישראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.