פורסם 2005 במרץ 2620 שנים שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים לא יודע בקשר לשירים, אבל אקורדים לשירים ישראלים יש לך פה: http://www.mp3music.co.il/tabs/ עריכה: בעצם אני כן יודע... http://www.mp3music.co.il/charts/lovesongs.html - עברי http://www.mp3music.co.il/charts/love-songs.html - לועזי
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר עמרי, הכל טוב ויפה ובאמת תודה לך שהשקעת.. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, יש שם המון שירים וזה יהיה קשה לבחור את המתאים מבין כולם.. אז בכל זאת, אולי יש פה מישהו שכבר עשה משהו דומה למה שאני עושה ויוכל לשתף אותי בשיר שהוא בחר? ושוב תודה עמרי..
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוקאבטיפוס - אז תשאירי לי מקום לחבק אותךרמי קלינשטיין - קרוב אל ליבךאביב גפן - מלאךעברי לידר - יותר טוב כלום מכמעטשלמה ארצי - את ואניהחברים של נאטשה - אני אוהב אותךהחברים של נאטשה - נאמר כבר הכולאייל גולן - מלכת היופי שלילועזי:Modern Talking - I'm So Much In LoveR.E.M - At My Most BeautifulScorpions - Still Loving YouRoxette - It Must Have Been LoveElton John - Can You Feel The Love Tonight The Police/ Sting - Every Breathe You takeRobbie Williams -She's The OneBackstreet Boys - As Long as You Love MeLed Zeppelin - Since I've Been Loving YouJohn Lennon - WomanU2 - Sweetest Thing
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אואו יש כל כך הרבה...אתה יכול אולי להגיד איזה סגנון אתה מחפש? למקד קצת את האפשרויות?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים i'm beliver without you - קצת קיטשי האמת. אבל גם אופצייה.יש עוד המון כמובן, אבל תאר מה מתאים למערכת יחסים שלכם. זה מאוד תלוי בטיב הקשר שלכם.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לא יודע איך לומר לך (של שלום חנוך או תמוז). גם מתי כספי - ברית עולם זה אחד השירים.בשבילך של ברי סחרוף.. יש לו גם גירסא קצת יותר איטית שאהוד בנאי וארקדי דוכין עוזרים לו לבצע.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר תראו הסגנון לא כל-כך משנה, אבל בעיקרון שיר שקט ואיטי עם מילים טובות שיביעו הרבה אהבה.. זה מה שאני מחפש
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אם אתה רוצה גם לקבל אחרי זה 8)אז צריך להשקיע במחמאות. הינך יפה של עידן רייכל יהיה פצץ..עריכה : עוד שיר מומלץ.. באנגלית אבל ממש ממש שווהHow Deep is Your Love...של הבייג'ייז...
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים "לעיתים" ("מה את מבינה") של להקת רעש (ג'וני שועלי) או "עכשיו":"יקירתי" - אסף אמדורסקיLED ZEPPELIN - שיר הגשם (The Rain Song)
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים תראו הסגנון לא כל-כך משנה, אבל בעיקרון שיר שקט ואיטי עם מילים טובות שיביעו הרבה אהבה.. זה מה שאני מחפש Then if both you and your girl don't struggle with english, go for Beatles - Something, or Elton John - Can You Feel The Love Tonight. Sumadin BTW, thanks to all who posted, this thread also helped me. Also, the Beatles have alot more love songs, but not as slow and as romantic as Something. Look up From Me To You, Eight Days a Week, Love Me Do, Can't Buy Me Love. Sumaidn
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים אם כבר אז כברChris DeBurgh - Lady In RedBrian Adams and Shania Twain - From This MomentBryan Adams - Everything I Do, I Do It For You
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים הת'רד הזה כבר בשלבי גסיסה, אבל אני מרגיש את הצורך לציין את The Power of love בביצוע של Celine Dion ואת Nothing compares to you של Sinead O'Connor...
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים As Enc0der said, the thread is dying, yet I too feel a dire need to mention some more songs:Aerosmith - I Don't Want To Miss A ThingEric Clapton - Wonderful TonightIf you're playing a song for her, then Elton John - Your Song might work very well.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.