עבור לתוכן

תקוע ברידיק

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו במקום אחרי שאני הורג את ABBOT ואז ממלאים לי את החיים לתכולת חיים יותר גדולה כאילו ואז אני מדבר עם ג'ורג'י שיסיח את דעתם של השומרים בעוד אני עובר דרך הFEED YARD אבל לא חשוב מה אני עושה , אני לא יכול להתחמק מהיריות , לא יכול , הם פשוט הורגים אותו ואין לי שום סיכוי להתחמק מזה וגם שאני מתחמק ומגיע למתקן הראשי , אז במתקן הראשי הורגים אותי , איך לעזאזל אני יורד לMINES!?

פורסם

נדמה לי שאני תקוע לפני... :lol:

פורסם
  • מחבר

איך זה עוזר לי?? :kopfpatsch:

פורסם

שמע אני לא יודע שמות אבל יכול להיות שעברתי את הקטע הזה במישחק כבר הרגתה את מנהל הכלא?

פורסם
  • מחבר

הכושי עם החליפה האדומה? , כן , הרגתי אותו עכשיו , אבל יש פעמיים שאתה כאילו הורג אותו , פעם אחת בתוך התא שלו שאתה מפתיע אותו אבל בסוף אתה לא הורג אותו(יענו אתה יורה עליו המון ואז הוא כאילו מת , אבל הוא בעצם נשאר חיי ואתה לא רואה) ואז בא אליך ג'ונס והרוסי ההוא ומתווכחים , ועוד פעם שזה כבר בכלא הגדול יותר שמבקשים ממך לרדת לMINES ששם אתה הורג אותו סופית במו ידיך ולא עם רובה..

פורסם

אתה צריך לברוח למקום שבו התחלת שיש שם מן פתח כזה (שהיה חסום) שאם דיברת עם אנשים שם הם אמרו לך שזו הכניסה ל-MINES.

אתה צריך לחזור לשם עכשיו ויהיה הרבה בלאגן בכלא אז זו לא תהיה יותר מדי בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום ממה שאמרת , בערך , אבל אם תוכל להסביר את זה ביותר פרטים...

פורסם

לפחות לפי מה שאני זוכר (סיימתי את המשחק - איכותי ביותר) אתה מגיע ל- WORK PASS ואתה צריך לשים לב כש- Riot Guard (המק הזה בצד ששומר) לא מתסכל, לפתוח את הדלת שנמצאת בצד ימין של ה- WORK PASS ושם להתגנב (במידת האפשר) ויש שם כל מיני פתחי אוורור מעניינים שאחד מהם מוביל למכרות.

אבל אולי טועה.. בכל מקרה זה מה שצריך לעשות באחד מחלקי המשחק :P

פורסם
  • מחבר

כן , עברתי את זה כבר ואני עכשיו אחרי הפיצוץ הגדול במכרות מהפצצה שיופיטר נתן לי ועכשיו ראיתי מפלצת ראשונה ומפחידה לאאלה... , יש לי עוד הרבה לעבור?

פורסם

אם נגיד לך זה סתם יהרוס...

פשוט תזרום עם המשחק

פורסם

באיזה שלב אתה?

פורסם

אל תידאג המפלצת הגדולה זה לא הבעיה שם דווקא הקטנות אבל זה לא שלב ארוך אם המיפלצות המישחק הזה מאלה הפתעות

תגיע לקטע שכבר תריח את ריח החופש ואז תקבל ביטה לתחת בחזרה לכלא אבל עוד יותר שמור משהו חבל על הזמן אתה תיראה

פיצחתי אותו פעמים מישחק פצצה

פורסם

איזה ספויילר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים