פורסם 2002 ביולי 823 שנים מוד יפייפה שמצאתי באתר VIA ARENA http://www.viaarena.com/?PageID=130 סתם רציתי שתראו...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אהבתי... רעיון מקורי ובצוע יפה... אבל לדעתי המוד הכי יפה שראיתי זה הבחור עם מחשב-מכונת קפה... בעמוד הראשי.. זה ממש גאוני... בתור בחור ששותה מלא קפה זה היה עוזר לי חבר על הזמן...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אהבתי... רעיון מקורי ובצוע יפה... אבל לדעתי המוד הכי יפה שראיתי זה הבחור עם מחשב-מכונת קפה... בעמוד הראשי.. זה ממש גאוני... בתור בחור ששותה מלא קפה זה היה עוזר לי חבר על הזמן... אני מחפש כרגע ברזים למשהו דומה רק עם קולה קולה ימממממממממממממ.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אני רק רוצה לוודאות משהו - אתם מדברים על זה שהכניס מחשב לקופסא בצורת מכונית?מה כל כך "מדהים" ו"חולני" בזה??
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר אני רק רוצה לוודאות משהו - אתם מדברים על זה שהכניס מחשב לקופסא בצורת מכונית?מה כל כך "מדהים" ו"חולני" בזה??על טעם וריח אין להתווכח...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים וזה לא הראשון.. מישהו כבר עשה כזה עם מודל של הונדה GTR או משהו כזה.. גם ממש יפה.. אבל זה מגניב בגלל הסידי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.