עבור לתוכן

בעיה באנדגרונד 2

Featured Replies

פורסם

אני באחוז 26 ואני לא רואה על המפה עוד משימות לעשות אני מסתובב שם שעות אבל לא מוצא כלום

(אבל המוסכים כן מסומנים)

מישהוא יכול לעזור לי???????

פורסם

יש משימות שלא מסומנות על המפה , אלא רק ב-PDA מסבירים לך לאן לנסוע כדי להגיע למשימה הבאה.

פורסם
  • מחבר
:jump: אני יודע פשוט אין בכלל!!! משימות במסומנות במפה הא :kopfpatsch: ועוד משהוא אין בכלל מכוניות אחרות (חוץ מהמכוניות של המשחק ) (מאחוז 14 ככה כבר לא היו מכוניות אחרות)
פורסם

תנסה להעלות את הרייטינג שלך ע"י שיפור חיצוני של המכונית

פורסם

תנסה להעלות את הרייטינג שלך ע"י שיפור חיצוני של המכונית

צודק...גם לי זה היה...אתה חייב להעלות את הרייטינג!

אם אין לך כסף אז אין לך ברירה חוץ מלהתחיל את המשחק מהתחלה כי אי אפשר למכור במשחק הזה!

פורסם

אבל יש עוד אפשרות,אתה מבין כשאתה נוסע במכונית רגילה אתה לא יכול לראות את המשימות של הג'יפים תנסה להחליף את הרכת לג'יפ ותסתכל בPDA

פורסם
  • מחבר

אבל גיפ איטי ואין לי כוח עכשיו להחליף לגיפ אחרי שכבר כשיפרתי את המכונית

מה זאת אומרת להעלות את הריטינג (הכוונה זה ללכת לעשות תמונה למגזין???????? או לסרט די וי די)

כאילו לספונסרים

כי אם כן אז היה לי כאלו הרבה ופירסמתי והם נתנו לי על זה הרבה כסף אבל עכשיו אין

פורסם

אבל יש עוד אפשרות,אתה מבין כשאתה נוסע במכונית רגילה אתה לא יכול לראות את המשימות של הג'יפים תנסה להחליף את הרכת לג'יפ ותסתכל בPDA

ממתי יש משימות רק לג'יפים ? אני סימתי את המשחק ללא ג'יפ(בכל מקרה לא כדאי לקחת ג'יפים כי הם עגלות:bash:

רייטינג אפשר להעלות ב- BODY SHOP , GRAPHIC SHOP , SPECIALTIES SHOP    --- הצבעים בהתאם.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אבל למה אחרי אחוז 26 אין כבר על המפה משימות ?? (יש רק משימות שלא לא מסומנות )

פורסם

כי אתה צריך לעלות את הרייטינג שלך על מנת שתוכל לעבור לחלק הבא בעיר ולקבל עוד משימות.

פורסם

תנסה להעלות את הרייטינג של המכונית(כוכבים)עד שתופיע לך מודעה שאיזה שהוא עיתון רוצה לצלם אותך,אז תופיע לך תמונה של כוכב על המפה סע אליה ושם תתצלם.

פורסם

תתחרה עם מכוניות שנוסעות סתם בכבישים... ככה אתה משיג שידרוגים מיוחדים וקצת אקסטרה כסף...

פורסם

ממתי יש משימות רק לג'יפים ? אני סימתי את המשחק ללא ג'יפ(בכל מקרה לא כדאי לקחת ג'יפים כי הם עגלות:bash:

מה הקשר עגלות?...

כשאתה בוחר ג'יפ אתה מתחרה נגד ג'יפים ולא נגד מכוניות רגילות...

הכל יחסי!...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים