עבור לתוכן

מחפש שבלונת ספציפית לחיתוך חלון צד

Featured Replies

פורסם

aas.sized.jpg

לפי מה שהבנתי, זה חלון שמגיע עם מארז מסויים. אבל אני צריך את השבלונה בשביל HTPC עצבני, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שבלונה כזאת.

תודה! :yelclap:

פורסם

תצייר לבד!

זה מה שעשיתי עם הגג ויצא מעולה :);):lol::cool2::smile1::jump::hat:

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שזה לא יצא לי סימטרי...

פורסם

מאוד מצפה לפרוייקט שלך....

עשיתי את הגג עוד כשלא היה לי ניסיון טוב בחתיכה..(לעומת הצורות שחתכתי בדלת ימין...-תשווה לבד )

אז זה לא עד כדי כך סימטרי בחתיכה ..

אבל בתיכנון זה היה מאוד סימטרי..

סירטטתי על ה"אחורה" של הגג את הכל..

קודם כל לקחתי שני סרגלים... אחד של 20 והשני של 15(אבל חתכתי אותו ל14..)

אח"כ סימנתי את נקודת האמצע של הגג מכל הבחינות.. (רוחב, אורך) אח"כ לקחתי מחוגה וציירתי מעגל עם רדיוס של 4.5 ס"מ

אח"כ סימנתי חורים לברגים

אח"כ סימנתי שני קווים "מגבילים" ברוחב (מכל קצה של הגג(-ברוחב) לקחתי 2 ס"מ וציירתי קו)

אותו דבר רק מהאורך (3CM הפעם)

אח"כ לקחתי מחוגה וסימנתי עוד פעם עיגול רק עם רדיוס של 5.3 ס"מ מאותה "נקודה אמצעית"..

אח"כ סימנתי בשריריות את הקווים התומכים במעגל.

אח"כ מדדתי מכל צד של כל קו תומך וביחסיות השוותי את כולם שמבחוץ יהיה אותו אורך ומבפנים יהיה אותו אורך בכל הארבעה..(זה אוטומטית יצא שכל הקווים התומכים הם באותה זווית יחסית לקו המגביל ולמעגל.. )

(((((((הזוויות יצאו שוות בגלל שהקווים הם אותו אורך-מבפנים ומבחוץ וגם העיגול הוא בדיוק באמצע מבחינת קווי האורך המגבילים...אז את הקווים התומכים ה"ראשונייים" ציירתי פשוט...

ע"י מדידה ע"פ מיקום הברגים, ציירתי קו שמחבר את הבורג עד למעגל בדרך הקצרה ביותר...

ואז לקחתי 3 ס"מ לבסיסים של הקוים התומכים, ופשוט העברתי קו אשר מקביל לקו מן הבורג למעגל עדדדדדדדד לקו המגביל של הרוחב.... ואז מהצד השני של ה3 ס"מ העברתי עוד קו מגביל ככה שבסוף, על הקו המגביל, יווצר עוד קו בגודל של שלושה סנטימטרים...

מקווה שהבנת.... ))))))))

אח"כ עיגלתי את כל ה"פגישות" בין הקווים המגבילים לקוים התומכים ולמעגל...)

ואז...... סימנתי ארת הכל בלורד דיסקים ואז חתכתי...

ואז שייפתי..(אבל זה עדיין קצת עקום.. :-\ :-\)

את הפינות עיגלתי ע"י הראש הורוד העבה... :-\

תוכל לראות קצת ממה שעשיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108152.30

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים