עבור לתוכן

חיתוך פרספקס בבית ,עזרה בבקשה?

Featured Replies

פורסם

יש לי דרמל

יש לי ג'יגסו

יש לי כל כלי אפשרי ומה שאין אני יכול להשיג

הבעיה היא שלא משנה באיזה כלי אני משתמש

תמיד בצדדים החיתוך יוצא מלוכלך ומגעיל

אבל כשאתה קונה אצל זגג הוא חותך לך את זה בלהב (מכונה עם להב) וזה חיתוך מושלם ונקי

הקטע הוא שיש דברים שאני רוצה לעשות שאני צריך בשבילם חיתוך כמה שיותר נקי...איך אני עושה את זה?

פורסם

לחיתוך פרספקס אני משתמש בצד השני של סכין יפנית פשוטה...

פורסם

חשבת אולי ללכת לזגג ולבקש ממנו? אני הייתי חייב חיתוך ישר ולכן לא הייתה לי ברירה אלא לבקש ממנו, והוא חתך (ובלי כסף) :)

דרך אגב יש גם סכין מיוחדת לחתיכת פרספקט, לפי מה ששמעתי היא חותכת ישר ובלי סימנים

פורסם
  • מחבר

אני לא מצאתי שום זגג שעושה בחינם

הכי זול שמצאתי זה 10 שקלים לחיתוך ועם הכמות חיתוכים שהולכת להיות לי זה ייצא מעל 300 ש"ח

חייבת להיות דרך מכיוון שמודרים מקצועיים בכל העולם חותכים לבד פרספקס ויוצא להם חיתוך נקי ומושלם

פורסם

אני עשיתי את כול החיתוכים שלי אם גרונג.........אומנם עלה לי המכשיר איזה 300 ש"ח אבל הוא שירת אותי מצויין......מתאים לכול האוביים וגם לעץ או לכול דבר

שאתה רוצה לחתוך.......כמובן שתצטרך לקנות להב למתכת ....... אם תנסה אם להב לעץ אתה תפוצץ את הפרספקס............

כשתחתוך יווצרו גושים של פרספקס מותך מהחום.....אל תדאג אפשר להוריד אותם אם היד ותקבל חיתוך מעולה!

דבר אחד שכדאי שתקנה אם הגרונג הוא אטמי אוזניים........זה עושה רעש נוראי!!.........וגם מגן עניים שלא יעוף לך פרספקס לעיניים ולהזהר מאוד כשעובדים

איתו לא לחתוך את עצמך ..... הלהב הזאתי חותכת הכול........ :jump:

פורסם

נו תקנה סכין לחיתוך פרספקס שעולה 30 ש"ח , תמצא שולחן גדול שעליו אתה יכול להניח את הפרספקס כך שיהיה ישר , תשים סרגל ותעביר איזה כמה פעמים על הסכין .

לאחר מספר חיתוכים בעדינות תשבור את הפרספקס בקו שחתכת בו וזה ישבר לך בצורה ישרה לפי הקו שחתכת

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לקנות את הסכין הזאת?

אפשר תמונה שלה לדעת איך היא נראית?

פורסם

אין ליט תמונה

בכל טמבור אמורה להיות סכין כזו

פורסם

יש לה שם כל שהוא, או שקוראים לה "סכין לחיתוך פרספקס"?

פורסם

סכין לחיתוך פרספקס

היא נראת כמו יפנית רק שהלהב שונה והוא יותר קצר ואבה

פורסם

אממ - את זה לצערי לא הצלחתי להשיג - מישהו יודע אם יש את זה בACE \הום סנטר?

ומה השם האמיתי\מקצועי של זה?

(כעיקרון אני לא צריך את זה לפרוייקט הנוכחי - אבל טוב שיהיה אחד כזה לכל מודר..)

פורסם

אני חותך עם הדרמל במהירות הכי נמוכה

ואחר כך משייף אם יש כל מיני שוונצים

פורסם

איזה שוונצים למשל?

פורסם

קח דרמל וזהו למה לך להסתבך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים