עבור לתוכן

מחליף את המעבד שלי AXP 2500 בסמפרון 2200 ומוסיפים לי כסף. כמה צריכים להוסיף?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח במה שאתה אומר!!!

אני לא מדבר פה על כרטיס TI400, מדובר בכרטיס שלו שהוא מאוד ישן. זה כמו שתשווה GF 400 עם הכרטיס מסך שלי. יש עלייה מאוד גדולה בביצועים.

פורסם

הTI200 הוא DX8.0, הכרטיס שלך DX8.1. הבדל גדול מבחינה טכנולוגית אין ביניהם.

גם מבחינת ביצועים הם יתנו אותו דבר לדעתי, או שהTI200 יהיה יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

טוב, מבלי להעליב, אבל לפי התגובה האחרונה שלך אני כבר יכול להגיד שאתה לא מבין גדול בנושא.

פורסם

אני לא מבין גדול או שאני פשוט לא אומר לך את מה שאתה רוצה לשמוע?

פורסם
  • מחבר

אני הייתי בוחר באפשרות "לא מבין גדול". כי להשוות בין כרטיס המסך שלי לכרטיס המסך שלו ולהגיד שהם אותם ביצועים וששלו אפילו עובר בביצועים זה פשוט חוסר הבנה בנושא.

אני עכשיו יוצא, וכשאני אחזור אני ארשום פוסט חדש בפורום גרפיקה ועיצוב, ושם יתנו דעה. אז בוא נפסיק לריב ונחכה לתגובות של אנשים אחרים.

פורסם

אני הייתי בוחר באפשרות "לא מבין גדול". כי להשוות בין כרטיס המסך שלי לכרטיס המסך שלו ולהגיד שהם אותם ביצועים וששלו אפילו עובר בביצועים זה פשוט חוסר הבנה בנושא.

אני עכשיו יוצא, וכשאני אחזור אני ארשום פוסט חדש בפורום גרפיקה ועיצוב, ושם יתנו דעה. אז בוא נפסיק לריב ונחכה לתגובות של אנשים אחרים.

אחי מצטער להגיד לך אבל McFly צודק........(חלקית)

הכרטיס שלך יורד בביצועים מהfx5200 ברב המקרים, וה5200 לפעמים נופל בביצועים מהti200.....

הכרטיס שלך יעבור את הti200 במקרים מסויימים רק בגלל התמיכה בdirectx יותר חדש אך במקרים אחרים הti200 יעבור את ה9200 שלך...

תראה, בכלליות הם פחות או יותר שווים למרות שהבחור בעל הti200 שמעוניין להחליף איתך צריך להוסיף לך כסף וזאת משום שהכרטיס שלו פשוט הרבה יותר ישן ולא בגלל נפילת ביצועים לעומת ה9200 שלך...(אנני יודע כמה כסף בדיוק אבל ממש לא הרבה משהו בין 50-100)

פורסם
  • מחבר

:-X

אם אתה אומר.

בכל מקרה, החלטתי לוותר על החלפת הכרטיס מסך, זה פשוט לא שווה את זה.

תודה.

פורסם

אאל"ט, הGF3TI עובר את ה9200.

הוא עוד רוצה להוסיף כסף?

תיקח! גם כרטיס יותר טוב וגם עוד כסף? מה רע?

פורסם

טוב, מבלי להעליב, אבל לפי התגובה האחרונה שלך אני כבר יכול להגיד שאתה לא מבין גדול בנושא.

MCFLY צודק, ה GE-FORCE 3 TI 200 יהיה יותר חזק מבחינת FPS מה שגם הוא OCER מעולה ! הייתי הולך על ה TI.

פורסם

ה TI200 כרטיס ישן מאוד ואין לך שום סיבה לקחת אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים