עבור לתוכן

רידיק : בעיה פשוטה אך מעצבנת

Featured Replies

פורסם

אתם בטוחים שלא טעיתם בת'רד?

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש...

זה הספאם שנוצר כתוצאה מספאם שנגרר אחר ספאם של משתמש עם בעיות הנוגעות לבאנדלים.

פורסם

אז תפסיקו, חבל להרוס את הת'רד

פורסם
  • מחבר

מה הולך פה!? , שגיא אתה לא שפוי.... , בואנה , אחד המשחקים החזקים ביותר ששיחקתי איי פעם , גרפיקה מעולה , משחקיות אחת הטובות ביותר ולפי מה שהבנתי גם העלילה בכלל בכלל לא רעה , בינתיים , מהתרשמות ראשונית , יותר טוב מHL2(דעתי)

פורסם

רידיק באמת משחק ממש מעולה. :xyxthumbs:

(רק לי המנוע הגרפי שלו מזכיר דום3?)

פורסם
  • מחבר

זה נראה בידיוק כמו דום 3 , זה כאילו לקחו את הגרפיקה של דום 3 , העתיקו את המנוע או מה שלא יהיה , אבל יצרו משחק עם משחקיות הרבה יותר טובה ועלילה הרבה הרבה יותר טובה....

פורסם

זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי כל שניה ששיחקתי במשחק ומפה עולה השאלה: למה שיבחו כ"כ את ID על יצירת "המנוע הגרפי המדהים, האיכותי והיעיל" של דום3 כשבא משחק כמו רידיק שנראה בדיוק אותו דבר ואפילו מראה יותר ביצועים על מחשבים חלשים?

פורסם

אתם יודעים שזה מנוע מיוחד למשחק... זה לא DOOM3 וואנהבי או משהו..

ושגיא, טומי טיצר RULEZ!!

פורסם

אני לא מאמין שהעצה שלי עזרה. ואני בסך הכל ניסיתי לרדת עליך שאתה כזה נאיבי, אבל לא לגרום לפוסט להיראות יותר מדי כמו זבל. אתה עדיין דפוק. להבא לקח: מי ששואל באינטרנט, וזה כולל בנות 16 חמודות באייסיקיו: אתה בן 18 ומעלה. תשאל כל אתר פורנו.

פורסם

我得到甜雙吃?... :screwy:

פורסם
  • מחבר

טוב , חד משמעית , יש כאן אנשים בעיתיים , אני אומר לכם , צריך להסתכל קצת יותר בפורומים , וכן , דוקטור נאב , אני מדבר אליך :PPPPPP :bash::kopfpatsch:

8) :silly::hat:

פורסם

LOL איזה תרד הזוי באמא שלי :)

לכותב התרד, יש הרבה מצב שהמשחק תקע לך איזשהו KEY ברג'יסטרי. אם תמחק כל זכר למשחק ותנסה לנקות את הרג'יסטרי הצורה יסודית (כן, עם חיפוש ידני), אז אני חושב שאתה יכול להצליח, אחרי הכל, אם אני הייתי עושה הגנה כזאת מפגרת אני לא הייתי משקיע בה הרבה מחשבה.

אגב לי היו אולי שלושה מחשבים, רק אחד קניתי (ושידרגתי למה אני קמצן :) ). המשחק הכי טוב שהיה לי למגסון זה היה צבי הנינג'ה שהייתה יכול לשחק CO עם חבר. זה היה חזק :)

פורסם

לפי מה שאני רואה אתה לא עשית בכלל UNINSTALL להתקנה לפני שאתה מנסה עוד פעם.

כפי שהמליצו לך תעשה שיחזור לאחור או תשאל בפורום הראשי של המשחק מה אתה צריך למחוק ברגיסטרי.

פורסם
  • מחבר

יו , כל כך מעצבן אותי שאנשים לא קוראים! , אי אפשר לעשות ריסטור , להתקין מחדש גם לא כי לא התקנתי בכלל את המשחק(כתבתי כבר , את ההודעה על כתיבת תאריך לידה הוא מביא לי ישר בתחילת הAUTORUN!) ואז ישר אחרי ההודעה שהבאתי כאן הוא מראה לי CRASHLOG , אבל לא משנה , עכשיו הכל עובד וזה משחק מדהים....

ועוד פעם שתבין , אי אפשר לעשות UNINSTALL כי המשחק בכלל לא מותקן כי אי אפשר להתקין אותו כי הוא מונע ממך את האפשרות הזאת....

פורסם

אוקיי RELAX, קראתי אבל לא הבנתי כי בדרך כלל ההודעה של הגיל באה בסוף ההתקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים