עבור לתוכן

רידיק : בעיה פשוטה אך מעצבנת

Featured Replies

פורסם

אוקיי , קניתי רידיק , אני בא להתקין , כתבתי את התאריך לידה שלי(אני בן 16וחצי) , והוא אומר לי שאני קטן מידי ואני צריך להיות לפני בן 17 , וסוגר את המשחק וכותב לי ארור : The Game Has Crashed , do you want to create a crashlog? והוא נותן לי אפשרויות YES\NO , עכשיו , איך אני גורם לו לבקש ממני עוד פעם את התאריך לידה כדי שאני אכתוב שאני גדול :P ?

ניסיתי לחפש ברג'יסטרי , לא מצאתי משהו מעניין , לעשות ריסטור אני לא יכול משום מה , מה אני עושה?

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקנה מחדש לא עוזרת?

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה...

פורסם

תזייף את התאריך?!... ::)

פורסם
  • מחבר

אי אפשר בכלל להיכנס להתקנה , גם בדמו עשיתי ככה בטעות , על הפעם הראשונה שהוא מעלה את הAUTORUN(לפחות אצלי) , הוא שואל את התאריך לידה , ומאז שכתבתי לו הוא כותב לי את ההודעה הזאתי , ובדמו הוא בכלל מוחק את התיקיה...(התיקיה שבה שמתי את ההתקנה של הדמו)

עריכה : הוא לא נותן לי לכתוב תאריך בכלל עכשיו , הוא או נותן לי CRASH או הודעה כזאתי :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חחחחחח

אני חושב שצריך לשים תמונה שלך תחת ההגדרה של BUNNED במילון האורבני.

בכל אופן - סתם ניסיון מעניין - תנסה להתקין את המשחק תחת יוזר אחר במחשב.

פורסם

הוא לא נותן לך למחוק את המשחק?

פורסם
  • מחבר

לא , לא הבנת , אני לא יכול בכלל להתקין אותו!

עריכה : מישהו!? , אני מת לשחק כבר!!!

פורסם

תזייף את התאריך, סטנגע?!... ::)

X 2

פורסם

תנסה לשחזר למועד מוקדם יותר, או שתחפש בגוגל על הבעיה בטח זה קרה לעוד אנשים.

פורסם

זה קרה בתחילת ההתקנה? מוזר...

ואמרת שריסטור לא עובד? ניסת את ההצעה של Dr.n00b ? לפתוח יוזר חדש?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לn00b שעזר לי לפתור בערך את הבעיה , פתחתי יוזר חדש בXP והמשחק עובד ואני מתקין אותו עכשיו , שגיא , תקרא טוב טוב ואז תגיב , אין לי אפשרות לכתוב עוד פעם את התאריך....

בכל מקרה , עכשיו עובד.. :)

עריכה : עדיין יש לי משהו לא פתור , אם אין שום זכר לזה ברג'יסטרי , איך יכול להיות שגם אחרי מחיקה של תיקיה וניסיון התקנה מחדש זה לא עבד ועדיין הוא ידע שאני בן 16 וחצי ולא 17...

ועוד דבר , אני מתקין את זה דרך המחשב עכשיו(העתקתי את מה שיש בדיוידי להארדיסק ואני מתקין את זה מההארדיסק עכשיו..)

פורסם

X 2

X 3

פורסם

זה הספאם שיוצא אחרי שקונים יותר מדי באנדלים :nixweiss:...

קודם P4 3Ghz

עכשיו AMD64

פורסם

פששש.... הילדון בקיא בהיסטוריית השדרוגים שלי.

הרשה לי להוסיף, לפני כן XP 3200 בשאטל, שלפניו הגיע גם Xp 2500+ Barton, שלפניו הגיע T-Bird 1.4, שלפניו הגיע Pentium 3 733, שלפניו הגיע Pentium 200, שלפניו הגיע Pentium 100, שלפניו הגיע XT Turbo 12Mhz, שלפניו הגיע מגאסון, שלפניו הגיע Tomy Teacher, שלפניו הגיע... המממ... זה נראה לי השיט האלקטרוני הראשון שקנו לי, הטומי טיצ'ר, אחד הדברים החזקים!

הילדים של היום... רגע, נדמה לי שגם זרוק לי MeGaDrIvE 2 איפשו (שעדיין עובד)!

פורסם

לי דווקא היה איזה משחק כזה עם זאב שהיה מתרוצץ על המסך ומנסה לתפוס ביצים של תרנגולות שהשריצו בקצב הזוי , ואם ביצה הייתה נופלת , הזאב היה אוכל כאפות מעצמו ... לא זוכר אם זה רטט או לא .

נראה לי שגם היה בתוך זה שעון מעורר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים