פורסם 2002 ביולי 823 שנים התקנתי לסבא שלי winxp וכעת משחקים לא עולים אצלו ( פרעה , קליאופטרה , sim city 3000 וכו... ) מה יכולה להיות הבעייה ?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים WINXP עושה בעיות עם הרבה משחקים, במיוחד הישנים שבהם (לדוגמת המשקים שהדגמת).תנסה למצוא פאטצ'ים באינטרנט שנותנים התאמה ל WIN2000 או WINXP (זה אותו דבר)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לגבי sim city 3000 אני לא בטוח כי לפני תקופה קצרה נסיתי לשחק בוא ( כעי סתם נזכרתי בו ) והוא עבד מצויין ב XP ! אבל חוץ מי זה The Grey Matter תחפס patchim למשחקים ! ואני ממליץ לך לחפס באתרי הבית של חברות המשחקים !
פורסם 2002 ביולי 1423 שנים מחבר כן , עדיין לא עבד .אבל כנראה ישנה בעיה ב cd ו hd של סבי , אז אולי xp לא היה הבעייה
פורסם 2002 ביולי 1523 שנים איזה כרטיס מסך יש לכם? לי יש voodoo 3 3500 ושום משחק לא עובד לי ב xp אני חושב שזה בגלל שאין לי drivers מתאימים ואין לכם מושג כמה חיפשתי אם מישהו יודע מאיפה להוריד שבבקשה יגיד לי המשחקים הישנים בקושי עובדים וחדשים אין בכלל על מה לדבר microsfot
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים יש לי FIX משהו בנזונה! זה מסדר את הכל! לפחות ככה זה אצלי. עכשי והכל עובד לי עם ה XPמי שרוצה שיצור אתי קשר באיסיקיו מספר 85646775
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים א . לך לאתר www.voodoofiles.comב. אתה חייב להתקין את ה דרייברים פעמיים ! יעני פעם ראשונה ואז עוד פעם להתקין מחדש בלי למחוק את הקודם יעני לעסות repair
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.