עבור לתוכן

איך נפתרים מ- hijackers?

Featured Replies

פורסם

יש לי להגיד 2 דברים:

1.תודה רבה לכם על העזרה!

2.אפשר בבקשה קישור להורדה של ad-aware away?

ועוד שאלה נובית:

איך נכנסים למצב בטוח?

שהווינדוס עולה אתה לוחץ על F8

פורסם

Milk-Inc תודה על המחמאה

וכן אני חיזקתי את מה שאמרת בקשר להריץ כמה תוכנות במקביל

ו J0HNiE כש FireFox יתחיל להיות יותר ויותר פופולרי אתה תראה שרוגלות בשבילו גם ייצאו

ככה שזה רק דחיית הקץ ולא פתרון

ול Safe Mode נכנסים ע"י לחיצה על F7 לפני העלייה של הוינדוס ואז בחירה ב Safe Mode

(בוינדוס XP יש עוד כמה מצבים אבל הכי טוב זה Safe Mode לבד)

פורסם

ו J0HNiE כש FireFox יתחיל להיות יותר ויותר פופולרי אתה תראה שרוגלות בשבילו גם ייצאו

ככה שזה רק דחיית הקץ ולא פתרון

הוא צודק...

על פי דו"ח של חברת סימנטק, בחצי האחרון של שנת 2004 סבל הדפדפן של מוזילה מ-21 פרצות אבטחה, לעומת 13 פרצות בלבד בדפדפן הפופולרי של מיקרוסופט. נראה כאילו עם ההצלחה מגיעה גם הסכנה. ראוי לציין כי מתוך כל הפרצות, רק 7 פרצות בפיירפוקס הוגדרו כ"מסוכנות מאוד" לעומת 9 פרצות מסוג זה באקספלורר.

וגם לי היה פעם hijacker מעצבן שתמיד שינה לי את הדף בית ושום תוכנה של ספיי ואר לא הצליחה להעיף אותו חוץ מזו של מיקורסוף בגרסאת הבטא (לא יודע למה!)

וכל מי שיש לו פאייר פוקס שיעדכן מהר כי יש פרצת אבטחה בדפדפן FireFox משהו שנכנס בסווה של תמונות Gif :s07:

פורסם
  • מחבר

לצערי hijackthis לא עזרה לי לפתור את הבעיה,והתוכנות: ad-aware away ,spy sweepr.ad-aware se,spybot s&d

חלקם מצאו את המזיק ואלה שכן מצאו אותו לא הצליחו למחוק אותו. יש בבקשה עוד רעיונות?

ולזה שמעלי:

אתה יכול בבקשה להביא לי קישור להורדה של התוכנה שאמרת שהוציאה לך את ה-hijacker או לפחות לתת לי את השם שלה?

ויש לי שאלה:

אם אני ישתמש בדפדפן פיירפוקס זה יכול לעזור לי עכשיו להוציא את המזיק?

פורסם

אני ממליץ על PestPatrol, תוכנה מאוד חזקה :coolman:.

פורסם

אני ממליץ על PestPatrol, תוכנה מאוד חזקה :coolman:.

אני איתך.......היא תוכנה מצויינת ומיד מוצאת לי המון דברים גם אחרי סריקה עם תוכנות אחרות בינהם נורטון NOD32 ad aware SPY BOT ועוד.....

פורסם
  • מחבר

אני איתך.......היא תוכנה מצויינת ומיד מוצאת לי המון דברים גם אחרי סריקה עם תוכנות אחרות בינהם נורטון NOD32 ad aware SPY BOT ועוד.....

אפשר קישור להורדה?

פורסם

יש בסטיקי "טיפים ותוכנות מומלצות"

ויש בחתימה שלי...

פורסם

bh1811 הרצת את כל הסריקות ב Safe Mode?

פורסם
  • מחבר

bh1811 הרצת את כל הסריקות ב Safe Mode?

כן.לאחר הסריקה זה מוצא ספיוורס זה אומר שזה מוחק אותם ואז לאחר סריקה חוזרת הספיוור נמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים