פורסם 2002 ביולי 823 שנים סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שליזה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר)מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגוליםעטפתי באיסולירבנד ירוקועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפניםגם שניתי את המיקום של המאווררים שליהיו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסוםועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסוםאז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטוראת המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיקרציתי גם לשים את הקריסטל אורב על הצ'יפסטאבל חוץ מזה שהיה סיפור להוציא את ההיט סינק של ג'יגה בייט (הוא היה מודבק בדבק טרמי, ופחדתי שהוא יתלוש את הצ'יפסט, אבל בסוף הוא יצא והצ'יפסט נשאר)אבל מה שלא ידעתי...שהקריסטל אורב לא מתאים בגודל לשם...והמדבקה הטרמית...ארר... היו לי בעיות איתה והיא התקלקלהאז אני אשתמש בזאתי של ה volcano 7+ (שאותו אני אתקין כשאני אקבל את ה AC3)בכל מקרהלמרות ששברתי את התפסנים של ההיט סינק של ג'יגה בייט, שמתי אותו שוב וכרגע הוא תלוי אך ורק על המדבה התרמית המשומשת...אבל זה רק זמניודרך אגבהסיבה לכל זה זה בגלל שהטמפ' של הבורד שלי מגיעה ל 52 מעלותוה CPU 2 הוא תמיד יציב על 81 מעלות
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הסיבה לכל זה זה בגלל שהטמפ' של הבורד שלי מגיעה ל 52 מעלות וה CPU 2 הוא תמיד יציב על 81 מעלות וכמה עכשיו?? נשמע לי יותר הגיוני שהלוח שלך מזייף את התוצאות האלה! והיה מדריך להכנת כבלים עגולים.. רק לא זוכר איפה, אולי בפיסי פרו..
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר יש באתר כאן את המדריך ונעזרתי בורק ששלא ממש מילאתי הוראות...אבל עדין יצא בסדרכי למשל את ה ATA33 חתכתי בקבוצות ולא אחד אחד...ואת ה ATA100 חתכתי כל 4 גידים ולא כל 2 גידיםהטמפ' עוד לא השתנומה שעשיתי ביינתים זה רק לאיורר יותר טוב של המחשבאבל אל תשכח שעדין לא שמתי את המאווררים על הצ'יפסט ועל המעבדאז הטמפ' אמורות לרדת בצורה דראסטית
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר אבל המחשב נתקע!מה הקשר לחיישן?!ואני לא הולך לחייךאני ביזבזתי הרבה כסף על מאוורריםאל תגיד לי שזה לחינם!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים יש באתר כאן את המדריך ונעזרתי בורק ששלא ממש מילאתי הוראות...אבל עדין יצא בסדרכי למשל את ה ATA33 חתכתי בקבוצות ולא אחד אחד...ואת ה ATA100 חתכתי כל 4 גידים ולא כל 2 גידיםהטמפ' עוד לא השתנומה שעשיתי ביינתים זה רק לאיורר יותר טוב של המחשבאבל אל תשכח שעדין לא שמתי את המאווררים על הצ'יפסט ועל המעבדאז הטמפ' אמורות לרדת בצורה דראסטיתאין מאורר על המעבד ??!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר התכוונתי שעדין לא שמתי את ה volacno 7 + על המעבדכרגע יש עליו אחד דרעק שמסתובב ב 2400 rpm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.