עבור לתוכן

כתבתי משהו למנהלי אתר להלהלנד. אני מבקש שתגידו לי עם אני צודק או לא בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

???

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה עושה צחוק ?

טוב, אז הוא יחכה קצת עם הפצת ("גניבת") האלבום, ויתן לאומנים כמה ימים "של חסד" לנסות ולמכור אותו.

יש לך מושג כמה אידיוטי הרעיון הזה נשמע ?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק אבל קראתי כתבה בואלה על האתר הזה

והם עושים קומבינות על הגולשים.

הרבה כסף וסתם

ממש סתם

על תמימות הגולשים המטומטמים האלו

הם אומרים שהם ילחמו למען הגולשים אבל זה בולשיט

ושראיתי את האלבום של מושיק עפיה (אני לא מעריץ שלו או משהו כזה...) לא יודע למה אבל כאב לי הלב עליו

יכול להיות שזה השפיע על האמונות שלי לא יודע...

אתה מבין על מה אני מדבר?

עכשיו אני רק קולט סוף סוף את הצד הרע והמכוער של שיתוף קבצים.

לא מאמין שהיה לי אחד כזה ודגש על היה

איזה באסה :-\

פורסם

אני תומך בך!

פורסם

אני תומך בכווווולם! :xyxthumbs:

חח.. פשוט תורידו מה שאתם אוהבים בלי יותר מידי שטויות על הראש.. זה מה שכולם עושים.. (נגיד, הרוב.)

ומידי פעם כשיש סרט ממש טוב שאהבתם קנו אותו לDVD או צפו בו בקונוע, אותו דבר לגבי שירים משחקים וכו"..

פורסם

ממש אבל ממש לא הבנתי אותך ולא נראה לי שאתה מבין את עצמך.

אין שום הבדל אומן ישראלי/חו"ל/מייד/כמה ימים זה הכל גניבה ולא חוקי.

לא עשית רושם גדול על מי ששלחת לו את המכתב הזה זה בטוח ::)

פורסם

אידיוט מי שעשה אותך.

ואני לא נגד שיתוף .

אני בעד שיתוף אבל שיתוף שיפגע כמה שפחות באומנים ישראלים.

כלומר שהאתר יחכה קצת (ממש כמה ימים) לפני שהוא מפיץ את האלבום

עוד רעיון אידיוטי.

אה, ועכשיו אני בטוח שהאתר הפסיק לפרסם.

נ.ב תלמד לכתוב הודעות, אתה כמו rtpc רק כל שתי מילים שורה.

פורסם

אוקיי כמה דברים :

1. הכסף שהם מנסים לעשות הוא בסדר גמור, רק תדע שפרט לפרסומות אין יותר מידי כסף בתחום הזה . הכסף שהם מרוויחים נועד בין השאר להחזיק את האתר בחיים ואף לשדרג אותו בעת הצורך.

2. נו אז מה אם הוא מישראל ? אז לא נוריד שירים שלו ? ניתן לזמרים לשחוט אותנו בכסף ? אני דווקא בעד השיתוף . אגב אם לא ההורדות האלה של השירים הישראליים תאמין לי שהרבה מהזמרים שאתה מכיר היו מובטלים לגמרי כי לא היו מכירים אותם. נכון זה קצת מזיק להם בכיס אבל עוזר להם המון בפרסום. ובסופו של דבר הפרסום הזה מביא להם הופעות ועוד פרסום (הופעות = פול כסף בשבילהם)

פורסם
  • מחבר

אוקיי כמה דברים :

2. נו אז מה אם הוא מישראל ? אז לא נוריד שירים שלו ? ניתן לזמרים לשחוט אותנו בכסף ? אני דווקא בעד השיתוף . אגב אם לא ההורדות האלה של השירים הישראליים תאמין לי שהרבה מהזמרים שאתה מכיר היו מובטלים לגמרי כי לא היו מכירים אותם. נכון זה קצת מזיק להם בכיס אבל עוזר להם המון בפרסום. ובסופו של דבר הפרסום הזה מביא להם הופעות ועוד פרסום (הופעות = פול כסף בשבילהם)

נו באמת אתה רוצה לומר לי שאתה מוריד מוזיקה של זמרים שאתה לא מכיר?

עם זמר הוא לא מוכר אז מי לעזעזל יוריד אותו?! :kopfpatsch:

כל העניין בשיתוף הוא לקבל חומרים שרוצים בחינם או בפחות כסף (מוזיקה סרט או תוכנה מוכרת)

אני אישית מוריד רק תוכנות ומדי פעם מוזיקה אבל אני לשם שינוי גם קונה את הדיסק מוזיקה עם אני מעריך את הזמר!

ואני לא מוריד דברים שאני לא מכיר :nixweiss:

אולי זה רק אני....

פורסם

כניראה שזה רק אתה ... אתה רוצה לשמוע דיסק שיצא ?

לך לחנות דיסקים ותבקש לשמוע ...

פורסם

נו באמת אתה רוצה לומר לי שאתה מוריד מוזיקה של זמרים שאתה לא מכיר?

עם זמר הוא לא מוכר אז מי לעזעזל יוריד אותו?! :kopfpatsch:

כל העניין בשיתוף הוא לקבל חומרים שרוצים בחינם או בפחות כסף (מוזיקה סרט או תוכנה מוכרת)

אני אישית מוריד רק תוכנות ומדי פעם מוזיקה אבל אני לשם שינוי גם קונה את הדיסק מוזיקה עם אני מעריך את הזמר!

ואני לא מוריד דברים שאני לא מכיר :nixweiss:

אולי זה רק אני....

כנראה שלא הבנת נכון. אני לא מוריד דיסקים של זמרים שאני לא מכיר. אבל אולי מישהו אחר הכיר זמר מסויים ואחרי שהוא הוריד הוא הפיץ באינטרנט(פורום זה דרך מצויינת להפיץ) עד כמה הוא טוב ומומלץ ודרך זה הזמר מתפרסם יותר וככה גם מתקדם יותר בקריירה שלו.

זה שאתה קונה את הדיסק באמת כל הכבוד לך אבל לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות את כל הדיסקים במחירים המופרזים שהזמרים דורשים עליהם ולכן הם מורידים.

פורסם
  • מחבר

אני מבין.

פורסם

אני לא נכנס עכשיו לכל הנושא שהיה עד עכשיו,אני רק רוצה להגיד,שאני לדוגמא כל הזמן מוריד מוזיקה של זמרים שאני לא מכיר כדי להתנסות.ואני מכיר עוד כמה אנשים שעושים כמוני.

ואני מוכרח לציין שלרוב,לא התאכזבתי.כמובן שאני לא מוריד אלבומים שלמים שאני לא מכיר אלא רק מספר שירים מאותו אומן.

אז בקשר לזה שתוכנות שיתוף מפרסמות אומנים לא מוכרים,זה נכון בהחלט.

פורסם

לא מזמן קניתי 5 דיסקים. את השלושה של מופע הארנבות של ד"ר קספר ושניים של איפה הילד (אריזה כפולה).

וזה שווה את הכסף.

משחק מחשב עולה לכם 300 שקל (ואני לא מוריד משחקי מחשב. אני פשוט לא משחק.. אין לי זמן). דיסק מוזיקה עולה לכם 50, ומספיק ליותר זמן.

ומה זה משנה אם זה ישראלי או לא? גניבה היא גניבה, מישראלי או לא זה לא משנה.

והרעיון לתת לדיסק כמה ימים לפני הפצתו, זה הרעיון המטומטם ביותר ששמעתי בזמן האחרון.

אם אני יודע שהוא ייצא עוד מעט, למה לי לקנות אותו עכשיו?

מי שמוריד מוריד כי יש, לא משנה אם זה יהיה כמה זמן אחרי.

אתה רוצה לעזור לו? שהדיסק ייצא להורדה כמה שנים אחרי. אולי אז תהיה לו פריצה מאוחרת נוספת.

זמרים ולהקות קטנות שרוצות פרסום מוצאות דרך אחרת לעשות את זה. הופעות מקדימות ללהקות גדולות, פרסום עצמאי של השירים באינטרנט, או לפחות דוגמיות.

השיתוף באינטרנט בהחלט נותן להם פרסום, אבל לדעתי פוגע בהם הרבה יותר.

אם היום אתה לוקח לאנשים את שיתוף הקבצים (בצורה היפוטטית, מעלים את זה) אנשים יתקשו למצוא להקות שהם אוהבים ולא ירצו לקנות את הדיסקים, כי כבר מאוחר מדי בשביל זה.

אבל אם השיתוף לא היה קיים, אולי המצב היה יותר טוב.

קיצר, אוצו רוצו לחנות המוזיקה הקרובה וקנו את כל הדיסקים של ד"ר קספר. למזלכם הרב הד ארצי החזירו את הדיסקים לייצור, אחרי המון שנים שבהם הדיסקים לא הצליחו והייצור הופסק.

נצלו את הזמן! הדיסקים שווים כל שקל שעלו לי.

ושיתוף דיסקים באינטרנט בגלל שהאינטרנט חופשי? בולשיט. איפה אתם חיים? זו הפרנסה שלהם? מה שיתוף ומה בטיח. אתה לא הולך לחקלאי ואומר לו לשתף בחינם את התפוזים שלו. אתה קונה אותם. האינטרנט זה כמו אמא אדמה. "הכל נמצא בה ושייך לכולם, בחינם".

אבל אתם חושבים ככה רק כשאתם מקבלים דברים בחינם בלי שיתפסו אותכם, כנראה.

אני לא מאמין שאם הפרנסה של אחד מכם הייתה מוזיקה והוא היה רוצה למכור דיסקים, הוא היה מאושר מהשיתוף הזה.

יש אומנים (בעיקר בחו"ל) שמפרסמים את הדיסקים שלהם חופשי באינטרנט. אני לא בטוח שזה מוצע למכירה אפילו. הכל בחינם, כדי שיאהבו אותם, יכירו בהם, וילכו להופעות שלהם. ומזה הם עושים את הכסף הגדול.

אבל הם בוחרים לשחרר את המוזיקה שלהם, לא אתם. נקודה למחשבה (לא שתחשבו על זה בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים