עבור לתוכן

אלוהים ישמור שלא נדע לעולם

Featured Replies

פורסם

יש לי מזל שאני לא משתף כלום ושאני לא מוריד דרך התוכנות שיתוף O_o

פורסם

קשה לרשום כותרת נורמלית?

פורסם

צריך עכשיו להפסיק להוריד? :'(

פורסם

מן הסתם הם יבקשו את הפרטים על אנשים שמשתפים בכמויות גדולות ,לא אדם פשוט שמוריד כמה שירים וסרטים בשבוע או חודש.

פורסם

הם חושבים שאם יסגרו את כול האתרים והמקורות אנשים יתחילו לקנות משחקים שירים וואטאוור? :nixweiss:

תמיד יהיו ארגונים מתחרתיים ובמקום להוריד אף אחד פשוט לא יקנה.

פורסם

רגע, אז אני יכול לחזור להוריד?

פורסם

sue all the world,sue all the children...

LOL ;D ;D ;D

אנשים, כולם שכחו שיש כבר דרך לעצור את זה !!!!!!!

ובכן בואו נתחיל בזה שהתוכנות הללו נקראות "רובוטים" ,לא יודע למה אבל לא איכפת לי. הדרך להימנע מהם היא פשוטה מאוד וכבר עלו על זה בעבר. כולם עושים הרבה רעש אבל כולם שוכחים שהאימיול עבר (כמו שכל תוכנה טובה עוברת) סוג של אבולוציה, למה אני מתכוון? בקטגוריה "כלים" יש אופציה לשימוש ב"מסנני איי פי".

למה הכוונה? - לכל משתמש באינטרנט יש כתובת ממנה הוא פועל - וגם לתוכנות הסריקה של חברות המוסיקה. איך עושים את זה? -תחפשו באימיול תחת הערך ip filter by goldenace22 ותראו... ברשימה הזאת נכללים גם כתובות האיי פי של תוכנות הסריקה של חברות המוסיקה בארץ ,הם ועוד 3.5 מיליארד כתובות כאלו מרחבי העולם.

מה זה עושה? -את הדבר הכי בסיסי שניתן לעשות - פשוט לחסום אותם ולא לאפשר להם גישה לתוכנת האימיול אצלכם במחשב ובכך הם לא יקבלו את הכתובת שלכם (אחרי הכל ,רק אם תוכנת הסריקה שלהם הצליחה להתחיל להוריד מכם קובץ מדיה שמוגדר כ"לא חוקי" -נכנסתם לרשימה, אם לא - אז לא!) .

יש גם תוכנה שמעדכנת את הכתובות מאתר שמתמחה בנושא הזה והוקם במיוחד כדי להציע רשימה של כתובות עויינות - קוראים לה block list meneger -תריצו חיפוש, קדימה.

אחת התגובות בוואלה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים