עבור לתוכן

נורת חיווי לשקע חשמל שמודבק למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי מע' קרור מים למחשב שהמים מקוררים ע"י פריזר שפרקתי ממקרר ישן .

הפריזר מופעל ע"י RELAY שמפעיל 220V אם עובר 12V ממחבר של מאוורר על הלוח . ה"מאוורר" מופעל ע"י SPEEDFAN בהתאם לטמפ' שקבעתי לחיישן הSYS (הוא הרבה יותר יציב מהCPU ולא מפעיל הרבה את הפריזר כמו של הCPU ).

כל העסק נמצא בתוך קופסת שקע חשמלי שמודבקת מאחור למארז. היא מקבלת מתח משקע החשמל וכבל הפריזר מחובר אליה.

קניתי (4 שקל) נורת חיווי של 220V , כי אני רוצה לדעת מתי יש מתח בשקע (שפירושו פריזר פועל), ולא באופן עקיף ל 12V .

תלשתי את ציפוי הפלסטיק מחוט טלפון והשחלתי :yelclap: על ה"רגליים" של הנורה , וחיברתי לשקע (+ ופזה) . וגם דרימלתי פתח מתאים.

כדי שאראה את החיווי ממקום מושבי , צריך שה"אור" יבלוט מעבר לצד המארז. אז קדחתי חור לנורה בחתיכת פרספקס והדבקתי את בסיסה לשקע .

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נחמד :xyxthumbs:

פורסם

נחמד מאוד!

פורסם

נחמד

אני אשמח אם תפרט יותר על המערכת קירור שלך..

פורסם

נחמד ביותר! :xyxthumbs:

פורסם

נחמד,מה הטמפ שלך?

פורסם
  • מחבר

ל ARKADUR - המערכת מתוארת בת'רד באוברקלוקינג.

ל VLADGI - אני לא יורד מתחת לטמפ' ההתעבות כי זה יוצר בעיות של בידוד ופתח גדול לצנרת . בנוסף , אפשר לומר שהמערכת בהרצה. אני מריץ ביום יום את'לון 2500 ב2400מה"צ בוולטאז' של 1.85 , שזה בערך התיקרה הסבירה. הטמפ' במאמץ לא עוברת 40C , וכרגע על 31 כשטמפ' בלוח על 26 (כפי שקבעתי). טמפ' המים נמוכה יותר כמובן , וזה ענין של ניסוי לאיזה טמפ' מערכת לקבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים