עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מצד שני אם אני אנטי נבחרת והייתי עד עכשיו בכל המשחקים של ישראל בבית אז מה זה אומר עליך ועל רוב האחרים שמזיינים בשכל על ישראל הגדולה ועל מונדיאל אבל אפילו לא טורחים לבוא לעודד במשך שעה וחצי את הנבחרת ולטרום את חלקם?

בתור אחד שלא הלך למשחק, זה אומר עלייך שאתה בא למשחק בשביל ה"חוויה". אתה בא לראות את ישראל מפסידה בשביל להגיד "אמרתי לכם". באמת שאני לא מבין את הגישה שלך, אם שיחקנו רע מול אירלנד, ושיחקנו רע, ולמורות זאת הוצאנו תיקו והם כמעט לא הגיעו למצבים בעוד שבניון וקייסי החמיצו שני מצבים מצויינים מ-10 מטר (שלאירים לא הייתי אפילו החמצה אחת כזו), אז מה זה אומר עלינו? אנחנו משחקים זוועה ומוציאים תיקו מול אירלנד, מקום 12 בעולם. אנחנו משחקים לא טוב, ולמורות זאת עדיין לא מנוצחים. אם אנחנו מוציאים תוצאות כאלו שאנחנו משחקים רע, מה יקרה שנתחיל לשחק טוב? בניגוד לאתמול, מה יקרה אם בניון ישחק כמו שהוא יודע? או אם יהיה לנו חלוץ שמגיע למצבים ומכניס אותם? או אם השוער הראשון שלנו (דוידוביץ') יהיה כשיר ואולי לא יספוג גולים מזוויות בלתי-אפשריות? או אם המגן הימני שלנו (*אפק*) יהיה שחקן טוב יותר? או אם המחליפים שיכנסו (נמני ובלילי) חצי שעה לפני הסיום באמת ישפיעו לטובה על המשחק?

אם אנחנו נראים ככה שאנחנו בשפל, אז באמת השתפרנו. אם אנחנו יורדים על הנבחרת אחרי תיקו מול אירלנד, אז אנחנו באמת טובים והאכזבה מהנבחרת מוצדקת. כי פעם הפסד לנבחרת פחות טובה, דנמרק (5-0 ו-3-0) התקבל בהבנה (אנחנו פשוט גרועים, מה לעשות) והיום תיקו מול נבחרת טובה יותר מתקבל באכזבה (אירלנד בהחלט טובה מדנמרק).

כמו שזה נראה אם נפסיד לצרפת ביום רביעי זה יהיה ביזיון, למורות שעבור כל העולם ואחותו תיקו או ניצחון שלנו ייחשבו לסנצציה. אנחנו מול צרפת - זה כמו שהיית רואה בווינר משחק כזה - סלובניה מול איטליה. או פינלנד מול גרמניה. אתה חושב שהנבחרות הביתיות במקרה הזה היו מצפות לניצחון? אתה חושב שהיו מצפים מהם לניצחון? אם הגענו למצב שבו אנחנו מצפים לא להפסיד לצרפת, מצבנו טוב מאוד. פעם היינו גאים הפסד מכובד. היום אנחנו כבר מצפים ברצינות לנצח את צרפת. ואתה, דווקא עכשיו, פסימי. דווקא בטורינר שבו ב-5 משחקים, שבהם שיחקנו מול נבחרות עדיפות מאיתנו ולא הפסדנו (צרפת בחוץ, שוויץ ואירלנד בבית), אתה יורד על הנבחרת. זה באמת לא במקום. יש לנו סיכוי טוב מתמיד להגיע למונדיאל, וזה למורות היכולת הנוכחית שלנו.

מסקנה : מצבנו טוב משחשבנו. פעם לא היינו מרשים לעצמנו להתאכזב, היום אנחנו כן. וזה אומר משהו עלינו ועל ההתקדמות שעברנו.

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא הולך בשביל להגיד אמרתי לכם אלא בשביל לעודד את הנבחרת ולקוות שהם ינצחו. כן אומנם קשה לי להאמין שהם יגיעו למונדיאל אבל אני עדין מקווה .

או אם יהיה לנו חלוץ שמגיע למצבים ומכניס אותם? או אם השוער הראשון שלנו (דוידוביץ') יהיה כשיר ואולי לא יספוג גולים מזוויות בלתי-אפשריות? או אם המגן הימני שלנו (*אפק*) יהיה שחקן טוב יותר? או אם המחליפים שיכנסו (נמני ובלילי) חצי שעה לפני הסיום באמת ישפיעו לטובה על המשחק?

אתה אומר אם היה חלוץ טוב ואם היו מחליפים שיכולים להשפיע על המשחק ועם היה מגן ימני טוב אבל זה בדיוק הבעיה שאין!!!! איןמגן ימני טוב ואין חלוץ שיודע להבקיע ואין שפנים על הספסל כמו שנבחרת אירלנד יכולה להרים פתאום מהספסל את הולנד. אני מסכים איתך שאם היה את כל אלה אז היה לנו סיכוי טוב אבל המציאות היא שאין.

ואני לא מסכים איתך בקטע שיש לנו סיכוי טוב מתמיד להגיע למונדיאל . קיבלנו הפעם בית באמת קשה ששלוש נבחרות יותר טובות מאיתנו. זה בית ארוך וכרגע שאנחנו עומדים לסיים את משחקי הבית אנחנו לא במצב טוב לדעתי (הלוואי שאני טועה). אתה מאמין שלישראל יש סיכוויים טובים לנצח את אירלנד ואת שוויץ בחוץ.?? כי אני לא. אולי לגנוב נקודה אבל לנצח את אירלנד בחוץ זה באמת יהיה מדהים. אבל אל דאגה אולי בעידן הבא קשטן יגיע ואז נראה מה יהיה ... נקווה לטוב.

ואם הנבחרת כזו חשובה אז הגיע הזמן שתשקיעו 40 שקל ותגיעו לאיצטדיון לעודד ולדחוף.

פורסם

ואם הנבחרת כזו חשובה אז הגיע הזמן שתשקיעו 40 שקל ותגיעו לאיצטדיון לעודד ולדחוף.

בשבילי להגיע לאיצטדיון זה עניין של לפחות 200 שקל. אני גר בכרמיאל, ואוטובוסים הלוך-חזור זה בערך 80-100 שקל, כרטיס 40 שקל ואוכל עוד לפחות 20-30 ש"ח. יודע מה, עזוב את האוכל, רק הנסיעות הלוך-חזור יעלו לי כפול ממה שהכרטיס עולה. וזה גם פרוייקט שלוקח לי את הזמן של כל היום, ואני לומד ביום רביעי ובחמישי יש לי בגרות. אני אצטרך לצאת מכאן (כרמיאל) ב-16.30 ככה בשביל להגיע לאיצטדיון ב-19.00+- ועד שאני אחזור לכרמיאל יהיה ככה 1.00 בלילה. אתה יודע, לא כולם גרים בגוש-דן, מה לעשות.

בנוגע לחלוצים - יש חלוצים יותר טובים מאלו שגרנט הזמין. עם כל הכבוד לבלילי ה"ליגיונר", הוא בקושי כובש גולים בטורקיה, וגם גולן שמשחק בקביעות כחלוץ כבש העונה רק 5 שערים (אם אני זוכר נכון). היה אפשר לשים בחוד את ארבייטמן, או אפילו את אסולין, שלמורות שהוא לא שחקן טוב, הוא נלחם על המגרש ומטריד בלי הרף את ההגנה היריבה (אם ראית משחקים של בית"ר אתה יודע על מה אני מדבר) ולפעמים העקשנות הזו משתלמת לו. מגן ימני- אפשר לשים את חרזי. הוא בסדר גמור. או את סבן, שהוכיח מול הנרי שהוא יודע להיות שחקן הגנה טוב אם הוא באמת רוצה. בנוגע למחליפים - הבעיה לא ביכלות של נמני ובלילי, אלא באימפוטנטיות שלהם. נמני לא בא שלשום לקבל את הכדור וגם בלילי לא ניסה להתפנות. הם היו אדישים, כמו כל הנבחרת. אולי סוואן קיבל צהוב חצי דקה אחרי שהוא נכנס, אבל זה מעיד מאידך על ההתלהבות שלו והנחישות. הייתי מעדיף לראות בהרכב שחקנים עם כישרון בינוני אבל שמשקיעים (סוואן, אסולין) מאשר שחקנים מוכשרים יותר ואדישים (נמני למשל..בלילי בדר"'כ לא אדיש, הוא סתם לא שיחק טוב מול אירלנד).

הבית הזה קשה, אבל אפשר לנצח את שוויץ בחוץ ולהוציא תיקו מול אירלנד. זה קשה, אבל אפשרי. וזה יספיק (אם גם לא נפסיד ביום רביעי). אל תשכח ששני המשחקים האחרונים שלנו הם מול איי-פארו. אירלנד, צרפת ושוויץ כבר שיחקו נגדם, אנחנו לא. והמצב שלנו זהה לאלה ששיחקו כבר מול איי-פארו.

ההרכב שהייתי מעלה ביום רביעי:

אוואט

_____

קייסי

חרזי

בן-חיים - חשוב לשחק עם 5 בהגנה, אחרת צרפת תפרק אותנו. ובאנדו מוצהב. ואפק סתם גרוע בהגנה.

גרשון

סבן

_____

טל

אפק -שגרנט שם את אפק בקישור במחצית השנייה הוא השתפר פלאים.

בניון

קטן

______

בלילי

פורסם

ההרכב שלך מצויין חוץ משחקן אחד, אפק, הוא לא יכול לשחק ביחד עם עידן טל בקישור האחורי מהסיבה הפשוטה שהקישור ההתקפי הדורסני של צרפת יגבור עליהם בקלות, מה גם שטל הוא לא השחקן הכי חזק בקישור האחורי שלנו... אני מעדיף לשחק עם באדיר בקישור האחורי במקום אפק, באדיר שחקן שיודע להשתלב יפה במתפרצות, יודע להגן כשצריך, ולצאת קדימה לעבר החלוצים שלנו כשצריך, הוא פשוט משחק חצי חצי אבל עושה את הויסות הזה בין שני האלמנטים בצורה מצויינת במכבי חיפה וגם במשחקי הנבחרת.

פורסם

הבעיה של הנבחרת זה חלוצים.

שי הולצמן היה מתאים למשחק מול צרפת.

פורסם

הבעיה של הנבחרת זה חלוצים.

שי הולצמן היה מתאים למשחק מול צרפת.

שי הולצמן זה שחקן של קבוצות קטנות שרק בתוך הבועה שלנו יכול להיות מלך השערים 3 פעמים ולתת כל עונה 16-17 גולים, הוא שחקן של קבוצות בינוניות ומטה, עבודה שמאז שהיה צעיר וזכה באליפות עם מכבי חיפה ב-94' לא עשה שום דבר מיוחד חוצמזה... אני הייתי מעלה את שלומי ארביטמן לסגל.. לפחות מחליף טוב...

פורסם

הולצמן באמת לא מספיק טוב אבל גם ארביטמן צעיר מדי. צריך לתת לו עוד כמה שנים. אם אין חלוץ נורמלי עדיף שגרנט ישים את קטן בהתקפה וישחק עם חלוץ אחד ובקישור ישים את זנדברג למשל שיכול יחד עם בניון טל ובאדיר לעשות דברים ואולי ליצור איזשהיא יצרתיות בקישור.

פורסם

שמעו, אני לא כזאת אוהדת גדולה (אני מודה, אני שם רק בשביל הבלאגן וה"ביחד"), לא רציתי להגיד את זה ראשונה (כי ידעתי שתאכלו אותי בלי מלח), אבל רוני1 צודק. הנבחרת שלנו חבל"ז לא במצב טוב, השחקנים מעורבים בפרשיות סמים, המאמנים מסניפים קוקאין מפופוקים של זונות והאימונים כנראה אינם עומדים בראש הרשימה אצלם. הכדורגל הישראלי בכלל דיי ירוד. מה יש להם שאין לנו? ליכוד (לא המפלגה, זה מה שאף אחד לא צרייך), רצינות, התמדה ושיתוף פעולה בין השחקנים על המגרש.

טוב טוב, אני שותקת, רק אל תרביצו לי! :-\

פורסם

נבחרת ישראל יכולה להגיע למונדיאל-זאת הזדמנות של פעם ב30 שנה.

פורסם

הנבחרת שלנו חבל"ז לא במצב טוב, השחקנים מעורבים בפרשיות סמים, המאמנים מסניפים קוקאין מפופוקים של זונות והאימונים כנראה אינם עומדים בראש הרשימה אצלם. הכדורגל הישראלי בכלל דיי ירוד. מה יש להם שאין לנו? ליכוד (לא המפלגה, זה מה שאף אחד לא צרייך), רצינות, התמדה ושיתוף פעולה בין השחקנים על המגרש.

::)

"שחקנים מעורבים בפרשיות סמים" = שחקן אחד, פליקס חלפון, היה שותף למכירת סמים.

"מאמנים מסניפים קוקאין" = מאמן אחד, עדיין לא ידוע מי, הואשם בהסנפת קוקאין.

"האימונים אינם עומדים בראש הרשימה" - ומאיפה את יודעת מה עומד בראש הרשימה ומה לא?

"הכדרוגל הישראלי בכלל דיי ירוד"- בטח! ביחס לליגה האיטלקית\אנגלית\ספרדית\גרמנית\צרפתית\הולנדית\פורטוגלית..הוא ירוד. אבל גם הנבחרת והמסורת הספורטיבית בהתאמה.

"מה יש להם שאין לנו? ליכוד" - בטח. כמו מקרהו של רוי קין (מאירלנד) במונדיאל האחרון (צרח על המאמן "אתה שקרן מסריח. לא ספרתי אותך לא בתור שחקן ואני לא סופר אותך עכשיו בתור מאמן").

"ליכוד (לא המפלגה, זה מה שאף אחד לא צריך)- צודקת.

"שיתוף פעולה בין השחקנים על המגרש" - ::). ו..למה את חושבת שאין שיתוף פעולה בין השחקנים על המגרש? :screwy: אם כבר אפשר להגיד זאת אם יש שחקן אחד שהוא אגואיסט ביותר, אבל אם כבר זה יהיה בניון, שבדר"כ מחפש את החברים, אבל אם הוא הולך לבד הוא עושה מזה גול.

בקיצור, Vitnir, סייג לחוכמה- שתיקה.

פורסם

וואי זה נשמע כאילו אתה מכסה תחת שלא שלך... שמע, עם כל הרצון שישראל תנצח, אין לי הרבה תיקוה כי נראה לי הם לא לוקחים את עצמם ברצינות פה.

פורסם

צרפת הרבה יותר טובה ולכן היא תנצח 2-1.

פורסם

וואי זה נשמע כאילו אתה מכסה תחת שלא שלך... שמע, עם כל הרצון שישראל תנצח, אין לי הרבה תיקוה כי נראה לי הם לא לוקחים את עצמם ברצינות פה.

זאת הבעיה :) שאנחנו כן לוקחים את עצמנו יותר מדי ברצינות.

דוגמה ל"צניעות" של חלוצנו המוכשר, פיני בלילי:

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=156&id=691654

בכלל, שימי לב שכולם מדברים על ניצחון בכתוצאה אופטימלית (אומנם זה נכון מן הסתם, אבל צריך להיות הגיוניים) ועל תיקו כתוצאה סבירה, אבל לא טובה מספיק. צרפת מקום שני בעולם (אחרי ברזיל), אנחנו 51. צרפת עוד לא ספגה גול בטורניר הזה. אנחנו סופגים בממוצע 1 למשחק. החלוץ הטוב ביותר שלהם, הנרי, צפוי בכל זאת, למורות שהוא מעט פצוע (פצוע, אבל לא בצורה קשה מדי) לשחק לפחות חלק מהמשחק. הסיכויים האמיתיים הם 10% לניצחון ישראלי (רק בגלל הביתיות) 30% לתיקו ו-60% לצרפת. אבל לפי התקשורת והשחקנים זה 30% ישראל, 50% תיקו ו-20% צרפת. משהו כזה. אף אחד לא מדבר על הפסד כאופציה. אנחנו כן לוקחים את עצמנו ברצינות (תהומית אולי), ומובן שהגישה שלנו סובלת מפטריוטיות יותר ומחוסר אוביקטייביות. אם זה גורם לשחקנים להאמין בעצמם ולשחק עם יותר ביטחון, ניחא. אבל שלא נרד חזק מדי על הנבחרת אם נפסיד למשל 2-0. למורות שגם הפסד של 4-0 (כמו שהשחקנים הצרפתיים סימנו אתמול לכתב המטומטם של ערוץ 10, יגאל צור, בטח שמעת על מה שהוא עשה להם :P) - יהיה ריאלי מאוד.

דוגמה לחוסר צניעות המשווע שלנו - רק לקרוא את הכותרת, לא צריך לקרוא את הכתבה (וזה למורות שלא הפסדנו עד עכשיו בכלל) - http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=156&id=692022

פורסם

האופוריה תהרוג אותנו כמו תמיד.

פורסם

זאת הבעיה  :)  שאנחנו כן לוקחים את עצמנו יותר מדי ברצינות.

יש הבדל בין לא לקחת את עצמך ברצינות, לבין להיות הוזה... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים