עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יום רביעי כולם לבוא יש הזדמנות חסרת תקדים לעלות למקום הראשון בבית!!!

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יהיה בשער 2

אל אל ישראל!!!!

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

לא נעים לי להחזיר אותכם למציאות אבל תתעוררו נבחרת ישראל היא פשוט עלובה ויש לה מאמן שאיך נגיד לא מהרמות הגבוהות באירופה. את קפריסין הנבחרת ניצחה בפוקוס ושיחקה מגעיל אז קצת לא קצת בעייתי לדבר על להגיע למונדיאל?? הנבחרת הזו לא יכולה לבנות על כלום חוץ משחקן אחד שגם הוא בוא נגיד לא מספר אחת באירופה. בניון שחקן מעולה לארץ ווירטואזש ואני מת עליו אבל תחשבו עליו בנבחרת צרפת (אתם חושבים שהיה לו מקום?). ההגנה חלשה ביותר. אפק כמגן ימיני הוא הכישלון הגדול ביותר שנראה פה מאז מחלחמת יום כיפור וחוץ מקטן ועידן טל שלהם עוד יש כישרון ברגלים השאר פשוט ביזיון.

הנבחרת באמת חלשה והמאמן עוד יותר חלש שהוא לא לוקח את ברקוביץ' לסגל כי שחקן כמוהו לא היה בארץ וגם יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה.

עד שקשטן יגיע לנבחרת אני באמת מתקשה להאמין שמשהוא יצא מהנבחרת הזו.

אבל נו מילא , אומרים שמותר לחלום אז למה לא.. ר"ג יום רביעי . בואו בהמוניכם .

פורסם

לא נעים לי להחזיר אותכם למציאות אבל תתעוררו נבחרת ישראל היא פשוט עלובה ויש לה מאמן  שאיך נגיד לא מהרמות הגבוהות באירופה. את קפריסין הנבחרת ניצחה בפוקוס ושיחקה מגעיל אז קצת לא קצת בעייתי לדבר  על להגיע למונדיאל?? הנבחרת הזו לא יכולה לבנות על כלום חוץ משחקן אחד שגם הוא בוא נגיד לא מספר אחת באירופה. בניון שחקן מעולה לארץ ווירטואזש ואני מת עליו אבל תחשבו עליו בנבחרת צרפת (אתם חושבים שהיה לו מקום?). ההגנה חלשה ביותר. אפק כמגן ימיני הוא הכישלון הגדול ביותר שנראה פה מאז מחלחמת יום כיפור וחוץ מקטן ועידן טל שלהם עוד יש כישרון ברגלים השאר פשוט ביזיון.

הנבחרת באמת חלשה והמאמן עוד יותר חלש שהוא לא לוקח את ברקוביץ' לסגל כי שחקן כמוהו לא היה בארץ וגם יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה.

עד שקשטן יגיע לנבחרת אני באמת מתקשה להאמין שמשהוא יצא מהנבחרת הזו.

אבל נו מילא , אומרים שמותר לחלום אז למה לא.. ר"ג יום רביעי . בואו בהמוניכם .

אתה "קצת" פסימי לא?

שמע יש לנו נבחרת בינונית ביותר זה הכל.

פורסם

הנבחרת היא לא בינונית. היא לא מתקרבת לרמה של אירלנד ובטח לא לרמה של צרפת. איזה שחקנים כבר יש לישראל ?

פורסם

הנבחרת היא לא בינונית. היא לא מתקרבת לרמה של אירלנד ובטח לא לרמה של צרפת. איזה שחקנים כבר יש לישראל ?

נו בגלל זה היא בינונית.היא ברמה של נבחרות כמו שוויץ ,סלובניה ,סלובקיה שמידי פעם מגיעות לטורניר נחשב ,אז גם לנו מגיע.

לישראל יש גג 4 שחקנים טובים בסגל-בניון ,אוואט ,באדיר ועידן טל.

פורסם

חחחח אווט עלק בגלל האפס הזה מכבי חיפה הפסידה אליפות למכבי ת"א.

פורסם

חחחח אווט עלק בגלל האפס הזה מכבי חיפה הפסידה אליפות למכבי ת"א.

תן לי לנחש-אתה אוהד חיפה.

תאמין לי שהגיע למכבי האליפות כי מכבי ניצחה פעמיים את חיפה כמו גדולה ,ומה אתה בוכה יש לכם אליפות בטוחה עד 2008.

פורסם

לכל אלה שטוענים שהנבחרת עכשיו בינונית - ולאן הגענו עם שני ה"סופרסטארים" רביבו וברקוביץ'? ולאן הגענו בתקופה שהיו לנו חלוצים אמיתיים וסקוררים, כמו אלון מזרחי (ששיחק ביחד עם ברקוביץ' ורביבו), מכנס או אוחנה? גם סלובניה לא מתהדרת בכוכבים מלבד אחד, וכנ"ל גם שוויץ. גם בלגיה ורוסיה לא מעצמות ולמורות זאת הן השתתפו כבר בהרבה מונדיאלים. אולי בגלל שעכשיו הנבחרת נטולת אגו (ברקוביץ'), והכוכב היחיד שלה גם צנוע באופן די נדיר, יש לה סיכוי להצליח יותר. רק צריך להביא את קשטן שידע לבחור את הסגל (ולא ישים מול דאף שחקן שמשחק בקבוצת אמצע טבלה מהליגה השנייה בספרד. או שיזמין את גולן למורות שארבייטמן הכניס בערך פי שניים ממנו. וגם הולצמן - למורות שהוא לא צעיר).

פורסם
  • מחבר

אתם עדיין תקועים בת'רד הזה?

פתחתי אחד חדש יותר אקטואלי

משחק ישראל-צרפת

פורסם

לכל מי שרוצה שוב לראות את השער האדיר של סואן, לשמוע את ההתפרצות של איינשטיין ושל בן שמעון, וכמובן לשמוע שוב את הטירוף שהלך בגול הזה מוזמן להוריד מכאן את השער באדיבות האתר הרשמי של הקופים הירוקים WWW.GA2002.COM

http://www.ga2002.com/04-05-IL-Suan.zip

תבלו.

פורסם

אז קודם כל אתה טועה .ישראל לא ברמה של שוויץ היא יותר גרועה! ואני לא יודע איך אתה מגדיר בינוני אבל באדיר?? הוא שחקן נחמד אבל באמת הגזמת.

וחוץ מיזה מה הולצמן ? איך הוא קשור לענף הכדורגל. יש לו יותר סיכוי להיות דוגמן .

פורסם

אז קודם כל אתה טועה .ישראל לא ברמה של שוויץ היא יותר גרועה! ואני לא יודע איך אתה מגדיר בינוני אבל באדיר?? הוא שחקן נחמד אבל באמת הגזמת.

וחוץ מיזה מה הולצמן ? איך הוא קשור לענף הכדורגל. יש לו יותר סיכוי להיות דוגמן .

טוב אין טעם להתווכח איתך.אתה אנטי נבחרת .
פורסם

אז אתה יכול להגיד שאני אנטי נבחרת בגלל שאני אומר את האמת ששוויץ יותר טובה ושהסיכויים של הנבחרת נראים רעים אבל זו האמת . מצטער להעיר אותך מהאשליה שלך.

מצד שני אם אני אנטי נבחרת והייתי עד עכשיו בכל המשחקים של ישראל בבית אז מה זה אומר עליך ועל רוב האחרים שמזיינים בשכל על ישראל הגדולה ועל מונדיאל אבל אפילו לא טורחים לבוא לעודד במשך שעה וחצי את הנבחרת ולטרום את חלקם?

פורסם

אז אתה יכול להגיד שאני אנטי נבחרת בגלל שאני אומר את האמת ששוויץ יותר טובה ושהסיכויים של הנבחרת נראים רעים אבל זו האמת . מצטער להעיר אותך מהאשליה שלך. 

מצד שני אם אני אנטי נבחרת והייתי עד עכשיו בכל המשחקים של ישראל בבית אז מה זה אומר עליך ועל רוב האחרים שמזיינים בשכל על ישראל הגדולה ועל מונדיאל אבל אפילו לא טורחים לבוא לעודד במשך שעה וחצי את הנבחרת ולטרום את חלקם?

אחי 7 שנים הייתי רצוף במשחקים של הנבחרת-הייתי בכל המשחקים{כשלונות לרוב}בכיתי צעקתי ועברתי הרבה עם הנבחרת.

רואה סתם דיברת אתה לא מכיר אותי וחבל שאתה כזה פאסימי :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים