עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

היום יותר מבעבר יש לנבחרות קטנות יותר סיכוי מול בנחרות גדולות ,בגלל ההצטופפות הגדולה באמצע המגרש ,מה שמונע משחקנים טכניים של היריבה לבצע מהלכים מסוכנים ,ובכך נותן יותר סיכוי במתפרצות ,כמו שנבחרת יוון עשתה ביורו.

אני די אופטימי ומאמין שישראל תסיים במקום השני אחרי אירלנד.

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

israel has nothing to do in the mondial, nothing.

if everything goes according to plans, the israely team won't get in, and the world can keep on turning.

p.s. its not that i'm against israel in soccer, i'm just being realistic

ure not being realistic, ure just being an ass

לדעתי ישראל צריכה לשחק עם 2 בלמים, וראינו היום למה. המגנין הישראליים אולי לא הכי טובים בעולם (בלשון המעטה) אבל הם יודעים להסתדר 1 על 1 יותר טוב משהם יודעים לתאם אחד עם השני. כשיש 5 מגנים זה יוצר צפיפות ובלבול בהגנה - כל אחד משאיר לשני ושחקני היריבה עוברים בין כולם כמו סכין דרך חמאה. בשביל שזה לא יגיע ל2 על 2 כל הזמן, הקישור צריך לעזור להגנה, לא ההגנה צריכה לעזור לקישור, לדעתי.

בקשר לבעיית החלוצים.. זה מאד מצער ולדעתי העובדה שאין לנו חלוץ ברמה שהוא סקורר, יכולה להיות ההבדל בין עלייה ואי עלייה למונדיאל. כ"כ הרבה החמצות, לא רק נגד אירנלד. נבחרות קטנות כמו ישראל פשוט לא יכולות להרשות לעצמן להחמיץ כ"כ הרבה. הסיבה שיוון זכתה ביורו לא רק בגלל שהיא ידעה לסגור ולהגן, זה כל נבחרת יכולה לעשות אם רק תרצה ותשקיע את מירב המאמצים והאימונים בהגנה, אלא בניצול המצבים. יוון ניצלה את המצבים המאד מעטים שהיו לה, ובגלל שהיא לא ספגה, היא ניצחה - זה עד כדי כך פשוט.

בלילי לדעתי יש לו המון פוטנציאל אבל יש לו גם בעייה פסיכולוגית, הוא מהיר מאד, ועם טכניקה טובה, יש לו שליטה יפה מאד בכדור - הוא יכול לעשות דברים יפים והרבה בלגן ברחבה, אבל כשהוא מגיע מול השער יש לו פיק ברכיים (האמת לרוב הנחרת יש, אבל הוא חלוץ!) והוא מפסיק לחשוב ועושה תמיד שטות אחרת. הוא צריך להתרכז.

אגב איזה בעיטה חופשית יפה של עידן טל! חבל שלא נכנס :(

והתרגיל של רוי קין עם ההקפצה במצב נייח, ממש סטייל רונאלדיניו :)

לדעתי לא צריך להרים ידיים. מצרפת גם המקסימום שנצליח לדעתי להוציא יהיה תיקו אבל לפי מה שכותבים על המשחק שלהם נגד שוויץ זה הולך להיות קשה...

עם הרכב זהיר אבל לא פחדני (5 מגנים זה פחדני) אפשר לעשות את זה גם נגד צרפת. ואולי סוף סוך הגיע הזמן לנצל מצבים?!

אגב, אם נוציא תיקו גם נגד צרפת, הסיכוי האחרון של נבחרת ישראל יהיה נגד אירלנד בחוץ.. או שצרפת או אירלנד יאבדו נקודות נגד שוויץ ואנחנו ננצח שם (מה שיהיה קשה מאד).

פורסם

כבר עשינו תיקו עם צרפת בסטאד-דה-פראנס, במשחק ההוא שלא שודר.

שוויץ עשתה תיקו עם צרפת, אנחנו עשינו תיקו עם שוויץ.

לדעתי יש עוד איזשהו סיכוי, רק אם נצליח בשיניים לנצח את צרפת (או לפחות תיקו), שיחקנו טוב אבל הפסדנו לא מתקבל במקרה הזה.

אני יותר מפחד ממשחקי ההצלבה מהמקום השני מאשר מצרפת...

צרפת אמנם נבחרת מאוד חזקה, אבל מספיק שהם יבואו ביום לא טוב, כדי ששום דבר לא יתחבר (אותו דבר יכול לקרות גם לנו... אבל זה עדיין משחק ביתי).

מקווה לטוב, זה עדיין הבית הכי צמוד במוקדמות, וישראל לא נבחרת כל כך חלשה כמו שכמה מכם מתארים אותה.

היא באמת נבחרת דיי טובה.

אולי סוף סוף יתגשם החלום של המודנדיאל, חלום שאנחנו חולמים כבר 35 שנה.

פורסם

לא כל כך קשור אבל... יצא למישהו לראות את המשחק בפאב בת"א? אני לא הצלחתי כי חברותי לכוסית התלבשו במשך שעתיים ואח"כ נתקענו בפקקים אבל דפקנו מסיבת רחוב מטריפה עם האוהדים ב"מולי בלומס". האירים ממש חמודים סה"כ, היה צחוקים, היה כיף, החברה שלי "סטימפי" אפילו מצאה מיזמוז שתיה חינם ואני החלטתי למתוח בחור שם והתערבתי איתו שאין לו ת'בייצים לזיין אותי ופידחתי אותו ליד חברים שלו (כי אני שיכורה, מותר לי) וכבלתי אותו לעמוד באזיקים. הם ביקשו מאיתנו שנלמד אותם להגיד Tits & Cunt בעברית אז לימדנו אותם להגיד "שדיים" ו"כ**" והם לא הפסיקו לצעוק "שדיים" לאנשים ברחוב, כאילו זה היה "שלום". איזה אהבל אחד כל הזמן אמר לי לחשוף ציצים (כמו שאוהדות שתויות באיים הבריטיים תמיד עושות) אז אמרתי לו לחפש מינענע אותו אז הוא בא ללחוץ לי את היד "בכאילו" וניסה ליגוע לי בציצי אז הבאתי לו בעיטה... נו מה? איזה מין משחק זה בלי מכות?! היה כיף, בירה זרמה כמו נהרות ושתיתי נחלים של גינס וסמירנוף אייס ו... זה פשוט נהדר לראות שוב אוהדים אחרי ששנים שכמעט אף אחד לא הגיע לארץ למשחקים וכמעט כל הזמן הם התקיימו בקפריסין.

סורי על הבורות... המשחק נגד צרפת זה פה או שם? כי אם באין אוהדים צרפתים אני אוציא את ה-Steel toe מהארון (לא, זה לא הומוסקסואל, מהארון... זה מגף כזה שכואב שבועטים איתו), אקח לי אלה ואעשה קצת חוליגניזם כמו שעושים באירופה. בא לי להיכנס לרוח הדברים... :smile1:

פורסם

לא כל כך קשור אבל... יצא למישהו לראות את המשחק בפאב בת"א? אני לא הצלחתי כי חברותי לכוסית התלבשו במשך שעתיים ואח"כ נתקענו בפקקים אבל דפקנו מסיבת רחוב מטריפה עם האוהדים ב"מולי בלומס". האירים ממש חמודים סה"כ, היה צחוקים, היה כיף, החברה שלי "סטימפי" אפילו מצאה מיזמוז שתיה חינם ואני החלטתי למתוח בחור שם והתערבתי איתו שאין לו ת'בייצים לזיין אותי ופידחתי אותו ליד חברים שלו (כי אני שיכורה, מותר לי) וכבלתי אותו לעמוד באזיקים. הם ביקשו מאיתנו שנלמד אותם להגיד Tits & Cunt בעברית אז לימדנו אותם להגיד "שדיים" ו"כ**" והם לא הפסיקו לצעוק "שדיים" לאנשים ברחוב, כאילו זה היה "שלום". איזה אהבל אחד כל הזמן אמר לי לחשוף ציצים (כמו שאוהדות שתויות באיים הבריטיים תמיד עושות) אז אמרתי לו לחפש מינענע אותו אז הוא בא ללחוץ לי את היד "בכאילו" וניסה ליגוע לי בציצי אז הבאתי לו בעיטה... נו מה? איזה מין משחק זה בלי מכות?! היה כיף, בירה זרמה כמו נהרות ושתיתי נחלים של גינס וסמירנוף אייס ו... זה פשוט נהדר לראות שוב אוהדים אחרי ששנים שכמעט אף אחד לא הגיע לארץ למשחקים וכמעט כל הזמן הם התקיימו בקפריסין.

סורי על הבורות... המשחק נגד צרפת זה פה או שם? כי אם באין אוהדים צרפתים אני אוציא את ה-Steel toe מהארון (לא, זה לא הומוסקסואל, מהארון... זה מגף כזה שכואב שבועטים איתו), אקח לי אלה ואעשה קצת חוליגניזם כמו שעושים באירופה. בא לי להיכנס לרוח הדברים... :smile1:

המשחק בישראל...

פורסם

תתכונני :smile1: שיכאב לצרפתים הזונ*ת האלה

פורסם

יאללה! מי בא איתי?! אני לא מעודדת לאלימות, בשום פנים, אני רק רוצה להפגין נוכחות קשוחה... ::)

היי, אבל אם הם יתחילו אני אכנס בהם! :pissed:

פורסם

פשוט גנגסטרית... ::)

פורסם

פשוט גנגסטרית...  ::)

בגלל זה יש לה את זה

I'm the kind of girl your mommy warned you about
בפרטים...
פורסם

SKIN GIRL, חמודה את....

פורסם

::):sleep:

פורסם

אחח דריה דריה , איזה חיים , כלבה!!!! , גם אני רוצה , רק שיש לי לימודים על הראש.... , תבואי נראה את השיער האדמוני שלך במפגש...

פורסם

::):sleep:

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

אללה לעלות את הסיפור הנחמד הזה עם האירים לעמוד הסיפורים בסקסתמורתחינם :silly:

פורסם

SKIN GIRL, חמודה את....

תודה, גם אתה (I think...).

אחח דריה דריה , איזה חיים , כלבה!!!! , גם אני רוצה , רק שיש לי לימודים על הראש.... , תבואי נראה את השיער האדמוני שלך במפגש...

תבוא אתה לאיצטדיון ביום רביעי, והלימודים... וואלה, איך שאני רואה אין לזה עתיד, גם ככה כולם אומרים לי לדחוף את 13 שנות הלימוד שלי אתה יודע איפה. חיים רק פעם אחת ועושים אקסטרני. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים