עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא מוכרח יש את קלמי סבן שהכי טוב ישחק עם בן חיים לא צריך 3 בלמים.

קלימי סבן לא בלם, ותאמין לי שלגרנט אין ביצים לפתוח נגד צרפת עם 2 בלמים. בכל מקרה, אני מעדיף שגרנט יפתח עם סבן במקום אפק, השינוי הכפוי שחרזי יחליף את בנאדו, ובלילי במקום גולן המוצהב גם כן, ואולי להזמין חלוץ נוסף לסגל.

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קלימי סבן לא בלם, ותאמין לי שלגרנט אין ביצים לפתוח נגד צרפת עם 2 בלמים. בכל מקרה, אני מעדיף שגרנט יפתח עם סבן במקום אפק, השינוי הכפוי שחרזי יחליף את בנאדו, ובלילי במקום גולן המוצהב גם כן, ואולי להזמין חלוץ נוסף לסגל.

להזכירך ידידי ,סבן שיחק בהצלחה כבלם מול צרפת וסגר מצויין את תיירי הנרי ,אין סיבה שהוא לא יעשה את זה שוב.

וצריך להעיף את עומר גולן מהנבחרת הוא אפס!

כמה גולים יש לו כבר שגרנט מזמין אותו?איפה הולצמן-3 רמות מעליו.

פורסם

להזכירך ידידי ,סבן שיחק בהצלחה כבלם מול צרפת וסגר מצויין את תיירי הנרי ,אין סיבה שהוא לא יעשה את זה שוב.

וצריך להעיף את עומר גולן מהנבחרת הוא אפס!

כמה גולים יש לו כבר שגרנט מזמין אותו?איפה הולצמן-3 רמות מעליו.

מה שאני מנסה להגיד זה שבלם זה לא התפקיד הטבעי של סבן והוא מאולץ לשחק כבלם במשחקי הנבחרת, חצי בלם ימני חצי מגן ימני, ולפי דעתי צריך לשחק עם 3 בלמים טבעיים כדי שאםהמגן הימני עולה קדימה לא יישאר חור בגלל שאין בלם שלישי, ולהזכירכם אנחנו משחקים נגד צרפת, עם חלוצים מעולים כמו טרזגה ג'ולי ווילטורד ועוד רבים טובים וקטלניים , תאמינו לי שלא חסר להם שחקנים תותחים בחלק הקדמי, לכן לעלות עם 3 בלמים{חרזי גרשון ובן חיים} מגן ימני ישחק סבן, בקישור טל באדיר בניון וקטן, ובהתקפה בחוד ישחק פיני בלילי שחייב לפתוח.

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה ,רק שלא יתן לעומר גולן לשחק! :nono:

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה ,רק שלא יתן לעומר גולן לשחק! :nono:

עומר גולן לא יוכל לשחק מול צרפת בגלל צהובים

פורסם

1-1 תוצאה מכובדת ביותר לישראל אבל לא הכי טובה... לא משאירה לנו הרבה סיכוי לעלות

מישהו ראה את המשחק ביורוספורט אחר כך של צרפת נגד שוויץ?

א. מי ניצח - ראיתי רק עד אמצע המחצית ואז יצאנו...

ב. איך שצרפת שיחקו בחלק שראיתי אין לנו בשביל מה להופיע ביום רביעי - המשחק שם היה 7 רמות מעל המשחק ברמת גן....

פורסם

נגמר 0-0, הבית הזה צועק לשובר שיוויון.

פורסם

יש סיכוי, נגמר 0-0, וכבר הוצאנו תיקו מצרפת פעם, אולי הפעם עם הרבה מאמץ גם נוכל לנצח.

הבית הכי מותח במוקדמות המונדיאל!

פורסם

בעיקרון עכשיו יש עוד 3 משחקים מרכזיים (ובנוסף אליהם נהיה חייבים להוציא 6 נקודות מאיי-פארו) - צרפת בבית, שוויץ בחוץ ואירלנד בחוץ. אנחנו חייבים להוציא לפחות 5 נקודות משלושת המשחקיים האלה בשביל לסיים מקום ראשון או שני, או להוציא 4 ולקוות שאירלנד\צרפת\שוויץ , מספיק אחת מהן, תסיים בתיקו מול קפריסין. 3 נקודות בא בחשבון רק בתנאי שהכל יסתיים בתיקו (ולא ניצחון ושני הפסדיים), ואז, אם יהיה לנו מזל, כל שאר המשחקים בין הגדולות יימשיכו להסתיים בתיקו ונבחרת אחת או יותר תמעד מול קפריסין. או שנביס את איי-פארו ונעלה בזכות יחס-שערים.

אם ניקח 7\9 נקודות משלושת המשחקים האלו ( :lol::screwy:) נסיים מקום ראשון בבבית ב-90%.

פורסם

הגול היה לגמרי טעות של גרשון, ממש לא של אוואט.

גרשון לא היה צריך לתת לו לבעוט בכלל לשער.

חוץ מזה, "שכבנו" על האירים כל המשחק, פשוט החמצנו בלי סוף.

לישראל פשוט אין היום חלוץ שיודע לנצל מצבים ולהפוך אותם לגולים(כמו אלון מזרחי בזמנו).

הגיעו ל 1001 הזדמנויות והחמיצו.

יאללה, נראה אותכם יום רביעי ברמת גן. :xyxthumbs:

פורסם

לדעתי הגול לא היה של גרשון אלא יותר של אפק ואוואט.

אפק (שאלוהים יודע למה הוא בהרכב) לא כיסה את השחקן שלו, בן חיים רץ אליו בסגירה אלכסונית וברגע שאתה עושה משהו כזה המגן השמאלי (כביכול) צריך לכסות את השחקן שלימינו והבלם השני זז גם כן ימינה.

בגלל שאין להם מושג איך משחקים עם 3 בלמים, ברגע שבן חיים רץ לכדור הזה לא היתה לנו הגנה, ככה שגרשון התכונן שהכדור יגיע למבקיע מאחוריו.

בשניה שהכדור מגיע מהצד השני וכל כך קרוב לשער, אוואט חייב לתת את זינוק חייו.

הוא פשוט הימר שזה יעוף החוצה..

פורסם

israel has nothing to do in the mondial, nothing.

if everything goes according to plans, the israely team won't get in, and the world can keep on turning.

p.s. its not that i'm against israel in soccer, i'm just being realistic

פורסם

אגב..

מי שמסיים מקום שני עולה ישר למונדיאל?

והערה קטנה.. כולכם כל כך אופטימים בקשר לסיכוי שלנו לעלות למונידאל.. לסחוט תיקו בבית מול אירנלד זה יפה,

אבל בכל זאת, סחטנו תיקו.. אני גם יחזיק איתכם אצבעות, ואני מקווה שאני יתגלה בטעותי

אבל הבדלי הרמות בין הנבחרות צרפת ואירלנד עצומים

ואין ספק שבאיזשהוא משחק הדבר יבוא לידי ביטוי.. ואם נפסיד אז כולם יתאכזבו ויקללו ויגידו עד כמה אנחנו אפסים

אבל אין מה לעשות, אנחנו ממש לא באותה ליגה

פורסם

שוויץ נבחרת טובה (יותר מישראל )?

יהיה אפשר לנצח אותם בחוץ?

פורסם

israel has nothing to do in the mondial, nothing.

if everything goes according to plans, the israely team won't get in, and the world can keep on turning.

p.s. its not that i'm against israel in soccer, i'm just being realistic

הגישה שלך ממש לא טובה, אז נכון שלישראל אין ממש מה לחפש במונדיאל, אבל עצם זה שנשתתף יקנה לשחקנים שלנו ניסיון, יראה להם מה זה מונדיאל, ויוכל להיות הפתח לבניית מסורת בנבחרת ישראל, לא יכול להיות שנבחרות שכנות כמו איראן טורקיה ויוון עושות שמות, ואנחנו ישראל בקושי מצליחים בכלל להגיע למשחקי ההצלבה. אם נלך לפי הגישה שלך, יקח לנו עוד 35 שנים להגיע, אבל אם נשנה חשיבה וננסה להגיע לשם כמה שיותר מהר, נוכל בהחלט להגיע לשם אם לא בקמפיין הזה, בטח ובטח בקמפיין היורו הבא, סה"כ נבחרת כמו יוון לקחה את אליפות אירופה, אז שישראל לא תגיע בכלל לטורניר? לי זה נראה בהישג יד להגיע למונדיאל, אם ננצח את צרפת נוכל להעיף אותם ולעלות ביחד עם אירלנד שנראה  לי שתסיים במקום ה-1 בבית. צריך לחשוב קדימה ולא להגיד, או, אנחנו חלשים, אנחנו מאחורה, אנחנו לא כ"כ טובים, הם חזקים, מהירים וטובים יותר, אז הם יגיעו ואנחנו נמשיך לחלום על הגעה למונדיאל, צריך לחשוב כמו ווינרים ולא כמו לוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים