עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לכול אלה שלא מבינים שום דבר במיקום של שוער האשם בגול הוא גרשון!

מסכים איתך ב100%

גרשון הזה תמיד מעצבן אותי (אני אוהד מכבי ת"א)

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כן אוואט אשם כי הוא לא סגר את הפינה הימנית שלו כמו שצריך!

מה עם לסגור מסירת רוחב?! קל מאד להגיד שהוא אשם אבל מוריסון בכלל לא היה צריך להיות מסוגל לבעוט, שמעון גרשון היה צריך להיות ALL OVER HIM לפני שהוא קיבל את הכדור. הוא פשוט הסתובב ובעט עליו, זו אשמתו המלאה של גרשון.

ואם לא אוואט זה היה 2-0 ולא 1-1. הוא בקלות יכל בכלל לא לזוז לבעיטה של מס' 7 (לא זוכר מי בעט) מהמקום ואז היו אומרים "כדור מדוייק שלא השאיר לאוואט שום סיכוי". אותו שער מוקדם היה אשמת ההגנה, כשהכדור מגיע מטר מהשער זו כבר אשמת ההגנה, השוער רק בנס יכול להציל, מה שלא קרה.

פורסם

כמובן שגם גרשון אשם ,אפילו אפק ובן חיים אשמים כי כל ההתקפה הזאת הייתה בזיון בהגנה שלנו.

אבל מה שחשוב זה שנגמר בטוב :xyxthumbs:

פורסם

זה לא גול שהוא ליקוי טקטי, זה חוסר ריכוז (הלו, שמעון, זה לא שכונה פה) שברמות האלה ממש לא צריך לקרות \:

עדיף שגרשון ישיר את ההימנון במקום שירי מיימון, בזה הוא טוב.

פורסם

זה לא גול שהוא ליקוי טקטי, זה חוסר ריכוז (הלו, שמעון, זה לא שכונה פה) שברמות האלה ממש לא צריך לקרות \:

עדיף שגרשון ישיר את ההימנון במקום שירי מיימון, בזה הוא טוב.

לא מבין מה הוא עושה בכלל בנבחרת ,אם אפילו בהפועל הוא לא מספק את הסחורה.

עדיף את קלמי סבן.

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם DXT

הוא היה צריך לחסום לו את הבעיטה כמו שצריך, ומי ששמר על מי שהוציא את המסירת רוחב גם לא היה צריך

לתת לו להוציא את המסירה (אבל זה פחות אשמתו מאשר גרשון שלא היה צריך לתת לו לקבל כדור בכלל)

אני גם לא אוהב את אוואט בדר"כ, אבל דווקא השער לא היה אשמתו בכלל, וממה שראיתי (רק המחצית השנייה) הוא היה בסדר גמור

ואם כבר מדברים על שחקנים נכים,

מה היו ההחמצות האלה? הזאתי של בניון, במה הוא ניסה לפגוע? בלהקת ציפורים?

והזאת אחרי זה, לא זוכר של מי, שהייתה בדיוק לידיים של השוער (של קייסי אולי?)

בדיוק מאותו מקום שבניון בעט, אבל חלשה ממש ובדיוק לידיים שלו

לדעתי זאת הבעיה הכי גדולה של הנבחרת, היא לא מנצלת מצבים, היא מגיעה למצבים, זה לא שהיא לא

אבל היא לא מנצלת אותם (גם ההגנה בעיה כמובן, אבל פחות לדעתי)

פורסם

זה לא הייתה טעות של אוואט אלא טעות של שמעון גרשון שנמנם את מנוחת אחר הצהריים שלו ולא סגר את מוריסון במקום להקדים אותו הוא נתן לו מרחב, בקטע הזה אוואט לא היה אשם ובסה"כ נתן משחק די טוב, תכל'ס אני שונא אותו בגלל התקופה שלו במכבי חיפה אבל אתם לא יכולים להגיד שהוא לא שוער מעפן אחרי הכל.

פורסם

זה לא הייתה טעות של אוואט אלא טעות של שמעון גרשון שנמנם את מנוחת אחר הצהריים שלו ולא סגר את מוריסון במקום להקדים אותו הוא נתן לו מרחב, בקטע הזה אוואט לא היה אשם ובסה"כ נתן משחק די טוב, תכל'ס אני שונא אותו בגלל התקופה שלו במכבי חיפה אבל אתם לא יכולים להגיד שהוא לא שוער מעפן אחרי הכל.

אם הוא שוער מעפן אז מה הוא עושה בסנטאנדר? הוא השוער הישראלי מספר 2 אחרי "התמנון".
פורסם

1-1 מה הלחץ? :yelclap:

פורסם

1-1 מה הלחץ? :yelclap:

חבל ,עם קצת יותר ריכוז ישראל הייתה לוקחת את המשחק הזה ולוקחת מקום 1 בבית!
פורסם

אם הוא שוער מעפן אז מה הוא עושה בסנטאנדר? הוא השוער הישראלי מספר 2 אחרי "התמנון".

קשה לי להסביר את זה שהוא בסאנטנדר, הרי כולם ראו את העונה האיומה שלו ב-02-03 במכבי חיפה. 90 אחוז מהגולים שהיא קיבלה שייכים אישית לאוואט. זה שהוא בסאנטנדר זה עניין של שילוב של סוכן טוב + חוות דעת של יוסי בניון עליו, וכמובן הרבה מזל.

פורסם

הוא כל שבוע עומד ועומד טוב אל מול כל התותחים של הליגה הספרדית, שיש הטוענים שהיא מהטובות בעולם.

כבודו במקומו מונח...

גרשון הוא זימון רע של גרנט, סבן עדיף עליו ובכושר טוב ממנו כעט.

פורסם

הוא כל שבוע עומד ועומד טוב אל מול כל התותחים של הליגה הספרדית, שיש הטוענים שהיא מהטובות בעולם.

כבודו במקומו מונח...

גרשון הוא זימון רע של גרנט, סבן עדיף עליו ובכושר טוב ממנו כעט.

בדיוק!
פורסם

בכל מקרה גרשון יהיה מוכרח לפתוח נגד צרפת כי בנאדו מורחק עקב צהובים וחרזי כנראה יחליף אותו.

פורסם

בכל מקרה גרשון יהיה מוכרח לפתוח נגד צרפת כי בנאדו מורחק עקב צהובים וחרזי כנראה יחליף אותו.

לא מוכרח יש את קלמי סבן שהכי טוב ישחק עם בן חיים לא צריך 3 בלמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים