פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אם אין אמונה -אין הצלחה. אם זה היה משחק סגור מראש - לא היו פותחים את הסקר. אם המשחק מתחיל ,והוא התחיל- אני זז לראות.. אללהה ישראל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איזה גול של סוואן יאללה!איזה יופי שדווקא שחקן ממוצא ערבי נתן את השיוויון דקה 90.!נגמר!!!!!!וכמעט הפסדנו הם בעטו למשקוף דקה 92.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ישששששששששששש :jump: מלך עבאס סואן! אוואט לא אשם בשער, זה שמעון גרשון שפעם המי יודע מה לימד אותנו שהוא לא יודע לסגור.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ישששששששששששש :jump: מלך עבאס סואן! אוואט לא אשם בשער, זה שמעון גרשון שפעם המי יודע מה לימד אותנו שהוא לא יודע לסגור. זה כן אוואט אשם כי הוא לא סגר את הפינה הימנית שלו כמו שצריך!
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איזה אבסורד זה כולם רק מקללים אותו והוא הציל את הנבחרת יפה מאוד אלה לרוב אוהדי ביתר.עבאס סואן שחקן ברמה.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תוצאה יפה.. (ברור שתמיד רוצים לנצח אבל נראה לי חזירות קצת לבכות ולעשות פרצופים אחרי תיקו עם אירנלד
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים לכול אלה שלא מבינים שום דבר במיקום של שוער האשם בגול הוא גרשון! אוואט עמד בדיוק איפה שהוא היה אמור לעמוד באמצע לקליטת כדור רוכב או בעיטה מבחוץ.גרשון היה אמור לחסות את החלוץ האירי הוא פשוט עמד 2 מטר ממנו ונתן לו לבעוט כמו טיפש טעות חמורה של גרשון.אני לא יודע מה קרה לניבחרת היא התמסרה יותר מידי פחות מידי הלכו קדימה שמישהו לקח כדור התחיל לרוץ והכניס אותו הגענו למצבים מצויינים שלא יאומן באיזה צורה החטיאו אותם.כול הכבוד לעבאס אני מקווה עכשיו שאוהדי בית"ר הבני ***** יתחילו לתת לבנאדם כבוד הוא בעט מכול הלב הניצחון הזה היה חשוב לו כמו כול שחקן ואזרח אחר פה אם לא יותר די עם הקשקושים.וכמו שאמרתי בהתחלה אני חושב שיגמר תיקו אבל אני מצביע ישראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.