עבור לתוכן

מי ינצח: ישראל או אירלנד?

מי ינצח: ישראל או אירלנד? 1,097 הצבעות

1. 1. מי ינצח: ישראל או אירלנד?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אנחנו לא צריכים לזלזל בעצמנו:

יש לנו שוער טוב - דודו אוואט משחק בקבוצה מהליגה הראשונה הספרד בקביעות, ומפגין יכולת טובה למדי. אם הוא מצליח להתמודד עם חלוצים כמו רונאלדינו, אטו, רונאלדו, אואן וראול (והוא הצליח בצורה די טובה) הוא יצליח גם להתמודד עם רובי קין ומוריסון.

גם ההגנה - טל בן-חיים משחק בקביעות בקבוצה שמתמודדת על מקום בגביע אופ"א ואולי, אם יהיה לה מזל, היא תסיים במקום הרביעי ותשחק בליגת האלופות. הוא "הדיח" מההגנה את היירו (לא הדיח, כי היירו עבר לשחק בקישור, שם לבולטון יש בעיה יותר גדולה מאשר מההגנה שבה יש לה גם את קאמפו וקאנדלה שלא תמיד משחקים) והכינוי שהוא קיבל זה "טל רשת נקייה" בגלל שמאז שהוא משחק בולטון כמעט ולא סופגת, וזאת בניגוד לתחילת העונה.

בנאדו וחרזי בחיפה כמעט לא סופגים. למעט ה-4-0 מאשדוד, ההגנה של חיפה כל העונה משחקת מעולה. אפק משחק אומנם בליגה השנייה, אבל היא כנראה איכותית יותר מהליגה הראשונה שלנו. :-\ כך שיש לו יותר אתגר מאשר לבלמים שבאים מהארץ.

בנוסף נשחק עם 5 בהגנה, כך שאני לא צופה שנספוג יותר מ-2 (ולדעתי לא נספוג גם יותר מ-1).

הקישור כולל:

יוסי בניון. 8)

עידן טל ויניב קטן - ששניהם מציגים עונה מעולה בחיפה ומתחרים בינהם על תואר שחקן העונה. כאשר שניהם כובשים הרבה ומבשלים הרבה. במידה שנמני ישחק במקום קטן - נמני טוב יותר בנבחרת מאשר בבית"ר, כך שאין סיבה ממשית לדאגה.

אני הייתי מסתפק בבניון, קטן וטל, אבל כנראה שגרנט רוצה עוד שחקן אחורי. הייתיב וחר את סוואן, בגלל שאני יודע שהוא ירוץ 90 דקות וילחם על כל כדור, אבל לדעתי גרנט יבחר בבאדיר, שלא נמצא בכושר כל-כך טוב.

והחלוצים, האמת, לא משהו. אבל בלילי מגיע להמון הזדמניות (ואולי הוא יכניס גם כמה מול אירלנד), והולצמן וגולן הם גם חלוצים סבירים. בקיצור - ייגמר תיקו, למורות שבסקר הלכתי על ישראל. הייתי הולך על הרכב כזה לקראת המשחק:

אוואט

_____

אפק - מגן

בנאדו- בלם

בן-חיים - בלם

סבן- בלם

חרזי- מגן (הייתי שם את עמאר מפ"ת, אבל הוא לא הוזמן בכלל(

________

סוואן

טל

בניון

קטן

______

בלילי

מחליפים

______

תלוי באיך שיתפתח המשחק כמובן, אבל הייתי מכניס את גולן במקום בלילי בערך בדקה ה-65, את נמני במקום קטן בערך בדקה ה-70 ואת באדיר במקום סואן בערך ב-75. אם נהיה בפיגור את את גולן במקום סואן ואם ביתרון אז את באדיר במקום קטן.

• תגובות 137
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להאמין שישראל תנצח זה לא אופטימיות, זה לחיות באשליות...

לא נכון.

תראה - אירלנד בכל פרמטר יותר טובה מישראל. רוב הנבחרות בעצם, רובם יותר טובות מאיתנו.

מתי שאנחנו משחקים מול נבחרות ברמה שלנו, קפריסין וכאלה.. אנחנו בהחלט משחקים יפה. הנעת כדור וזה, מצבים, כיף לראות.

מתי שאנחנו מול איזה קבוצה תותחית, אנחנו עושים בונקר, ויוצאים להתקפות פתע כאלה. ו..זהו.

אז זה תלוי במזל..

פורסם

איזה עוד אפשרויות אתה רוצה?????

שישראל ואירלנד יחליטו לא לשחק וללכת לשתות בירה ביחד????

גם בזה הם ינצחו אותנו ::) ... הכי טוב נראה לי שפשוט נחריז על מלחמה ונראה להם מזה !!! :bash: בכל אופן לגביי צרפת לא נראה לי שמישהו יתנגד :screwy:

פורסם
  • מחבר

עם הייתי יודע שיש פה כאלו מבינים אז הייתי שואל עוד לפני כל משחק שנפלתי בוינר איתו מה דעתכם.

:yelclap:

:lol:

ואגב

למשחק של צרפת אני הולך גם ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו גם (לוינר כמובן)

פורסם
  • מחבר

היום המשחק

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אני אסביר לכם מה קרה פה. התקשורת דיברה על זה כ"כ הרבה וכבר כולם השתכנעו שאפשר לנצח את אירלנד.

אז ככה, תזכורת: אירלנד נמצאת בכושר מעולה! היא ניצחה את ברזיל לפני כמה זמן אם אני לא טועה וסיימה בתיקו עם גרמניה (אבל אל תתפסו אותי במילה).

לדעתי אם נוציא תיקו זה יהיה ההישג הכי גדול של נבחרת ישראל עד עכשיו. הרבה יותר גדול מהתיקו המאופס נגד צרפת, כי צרפת בתקופה ממש לא טובה ולדעתי במשחק נגדה יש אפילו יותר סיכוי מאשר נגד אירלנד.

בשביל לנצח באמת צריך נס, ויוסי בניון אחד.

כל מה שאני אומר זה אל תתפלאו אם זה ייגמר גם 4-0 לאירלנד, וגם לקחת את זה בפרופורציות כי אלו ההבדלים האמיתיים בין הנבחרות.

אם ישראל תשחק חזק ויציב בהגנה, ולפחות תעבור את הרבע שעה הראשונה בלי לספוג (האירים אוהבים לפתוח בלחץ ענקי, לפי מה שקראתי) אז יהיה סיכוי למשהו.

וכמובן, מקווים שבניון יעשה את הקסמים הרגילים שלו על המגרש. ביום טוב, הוא גדול על המגנים של אירלנד.

הצבעתי תיקו, כי אני ריאלי. להצביע נצחון זה אופטימי (לא הייתי אומר "חי באשליות" אבל אופטימי ;)) ולהצביע הפסד זה הכי קל.. כי זה רוב הסיכויים מה שיקרה!

פשוט בנו כל כך הרבה לקראת המשחק הזה, תהיה אכזבה ענקית, ועל כלום, אם ישראל תפסיד.

פורסם

אירלנד, לפני חודשיים בערך, ניצחה במשחק ידידותבבית את פורטוגל 1-0. בנוסף, היא הוציאה תיקו 0-0 מול צרפת וניצחה 1-0 את הולנד ו-1-0 את ברזיל. מה שזה בעיקר אומר, זה שההגנה שלה כמעט מושלמת. אבל אולי בניון יוכל לסובב אותם בכל זאת. וגם קטן יכול קצת להציק להם. ולטל יש חופשיות לא רעות. יש סיבה לאופטימיות. בכל זאת.

פורסם

לא הייתי מיחס כול כך כבוד לניצחון על ברזיל, ברזיל במשחקים כאלה ובכול טורנירי הקדם נותנת בדרך כלל לנוער שלה לשחק קח לדוגמא את אקופה אמריקה רוב השחקנים היו שחקני נוער הדור הבא של ברזיל והם לקחו את הטורניר.

כאשר ברזיל מגיע למונדיאל הכוכבים האמיתיים שלה באים איתה ואז זה כבר סיפור אחר.

בכול מקרה אני חושב שהסיכויים היום הם בערך 50% לאירלנד 30% לנו ו20% תיקו.

בקשר לווינר אניח רוצה לתת טיפ קטן על תחשבו בזה אין מה לחשוב תנחשו וזהו מה שיצא יצא ועוד טיפ על תהמרו על משחקים עם יחס של פחות מ1.7 הסיכון הוא סתמי אתם מסכנים טופס בשביל 30 שקל ועל זה חבר שלי נפל אתמול.

פורסם

יוסי בניון יהיה מסכן היום..

רוי קין יהיה עליו, וחבר'ה, אתם לא יודעים איזה מכות יוסי יחטוף...

פורסם

חח המאמן של אירלנד שלח לרוי קין דיוידי עם המשחקים של בניון..

הולכים לרדת עליו חזק

פורסם

הבעיה שאוואט הוא חתכת אפס מאופס שכל כדור למסגרת הוא לא יעצור!

איפה דוידוביץ'??? השוער הכי טוב בארץ בכל הזמנים.

פורסם

מילה שלי רק בגלל אוואט ישראל מפסידה היום

פורסם

רוי קין שחקן יותר טוב מבניון, אבל לבניון יש טכניקה טובה בהרבה. וצריך להשוות את בניון לדאף אם כבר, לא לקין.

לדעתי גרנט בחר הרכב די גרוע - גרשון לא בכושר טוב - הייתי שם במקומו את סבן או את חרזי (עם עדיפות לסבן בגלל המשחק שלו מול הנרי. מגיעה לו עוד הזדמנות אחרי ה-0-0 מול צרפת). באדיר לא היה צריך לפתוח, אלא סוואן. וגולן גם לא, הוא כבש העונה משהו כמו 4-5 שערים (לא זוכר בדיוק) ומול ההגנה האירית אין לו הרבה סיכויים. בלילי אומנם עקום, אבל לפחות הוא יודע להתפנות ולהביא את עצמו למצבים.

פורסם

רוי קין שחקן יותר טוב מבניון, אבל לבניון יש טכניקה טובה בהרבה.  וצריך להשוות את בניון לדאף אם כבר, לא לקין.   

לדעתי גרנט בחר הרכב די גרוע - גרשון לא בכושר טוב - הייתי שם במקומו את סבן או את חרזי (עם עדיפות לסבן בגלל המשחק שלו מול הנרי.  מגיעה לו עוד הזדמנות אחרי ה-0-0 מול צרפת).    באדיר לא היה צריך לפתוח, אלא סוואן.   וגולן גם לא, הוא כבש העונה משהו כמו 4-5 שערים (לא זוכר בדיוק) ומול ההגנה האירית אין לו הרבה סיכויים.    בלילי אומנם עקום, אבל לפחות הוא יודע להתפנות ולהביא את עצמו למצבים.

סואן ??? אתה בטוח שאתה רוצה לשחק ב-10 שחקנים החל מהדקה ה-30? והאמת הייתי שם את חרזי במקום גרשון ולא בגלל שאני אוהד מכבי חיפה, אלא בגלל שהוא מנוסה ולא פחות טוב כיום משמעון גרשון. באדיר טוב מאוד שהוא פותח הוא בנוי למשחקים כאלה מול קישור דפנסיבי חזק ומהיר.

פורסם

הבעיה שאוואט הוא חתכת אפס מאופס שכל כדור למסגרת הוא לא יעצור!

איפה דוידוביץ'??? השוער הכי טוב בארץ בכל הזמנים.

על מה אתה מדבר ראית את ההצגות של אווט במדי סאנטנדר?? בלעדיו הם היו מזמן בליגה השניה. יש להם הגנה כ"כ גרועה, אווט צריך כל הזמן לעצור כדורים.

נכון, יש לו פיקשושים פה ושם, אבל הוא הרבה יותר טוב מדווידויץ, הוא יודע להציל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים