עבור לתוכן

אינטל פנטי 4...

Featured Replies

פורסם

טוב נו, אולי התמכרתי..

מזיכ רקצת את השימוש של שגיא ב"איכותי" ;D

יש סיב הלהמליץ כשהמחיר הוא דומה, כש4SDA עולה 690 למשל, הBD7RAID עולה 723..איזו סיבה יש לקחת את ה4SDA? ;)

המחירים לא נבדקו..רק דוגמא למחשה.

• תגובות 76
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בכל מקרה שני הצ'יפים מעולים. לדעתי זה של אינטל מספק קצת יותר את הסחורה.

פורסם

בקיצור- הצ'יפסט של אינטל טוב יותר..הוצי'פסט של SIS לא שווה כרגע קנייה אלא אם כן הבדל המחירים הוא שמיים וארץ..

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי סלרון 266, הבעיה היא - כשאני נכנס לביוס כתוב שם:

CPU CORE SPEEDS או משהו כזה, אז נכנסתי לזה ושם אני יכול לשנות את מהירות המעבד, הבעיה היא שמה שאני יכול לבחור זה:

233, 266, 300, 333

למה כזה קצת??? אולי כי גרסת הביוס ענתיקה כמו המעבד???

פורסם

יש לי שאלה, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי סלרון 266, הבעיה היא - כשאני נכנס לביוס כתוב שם:

CPU CORE SPEEDS או משהו כזה, אז נכנסתי לזה ושם אני יכול לשנות את מהירות המעבד, הבעיה היא שמה שאני יכול לבחור זה:

233, 266, 300, 333

למה כזה קצת??? אולי כי גרסת הביוס ענתיקה כמו המעבד???

לא פשוט כנראה הלוח שלך לא תומך ביותר

פורסם

אני קצת סוטה מהנושא אבל יש לי שאלה

עם ה+4G4A

לאיזה מהירות זכרונות אשפר להגיע, אני יודע שההתחלה זה 266

ובאותו עניין - אם כן אפשר לעלות נגיד ל 333 אני צריך לקנות זכרונות 2700 או שזה ממהיר את ה 2100?

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול את אותה השאלה רק עם 4BDA. ;D

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הEPOX 4BDA ב46 דולר בארה"ב, אבל ליד זה כתוב REFURBISHED שאין לי מושג מה זה אומר (תרגמתי וזה אומר מחודש) אבל מה הקשר??? עמו כן מצאתי צורב LITEON ב67 דולר באריזת OEM ועוד אחד באריזת OEM שעולה 51 דולר אבל לידו גם כתוב REFURBISHED, משהו יכול לומר לי מה פשר הדבר?

פורסם

Refurbished זה משופץ. כלומר הם לא מוכרים לך משהו חדש וחם מהתנור,

אלא משהו חם מהמוסך ...

פורסם

Refurbished זה משופץ. כלומר הם לא מוכרים לך משהו חדש וחם מהתנור,

אלא משהו חם מהמוסך ...

ליתר דיוק זה לוח שהוחזר מסיבה זאת או אחרת, תוקן, ומוצא למחירה בשנית במחיר מוזל.

לא כדאי.

פורסם
  • מחבר

למה לא, אם הם שיפצו אותו מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

והתשובה...

פורסם
  • מחבר

אמרתם שלא מומלץ REFURBISHED אבל אין לכם ביסוס לדבריכם...

פורסם

כי תחשוב על זה ככה, מישהו כבר החזיר את הלוח מסיבה זאת או אחרת, כלומר או שהוא לא היה מרוצה, או שמשהו בו היה דפוק, והם לא בהכרח יודעים מה ולא בהכרח תיקנו אותו, פשוט ארזו אותו מחדש ומציעים אותו למחירה במחיר מוזל.

פורסם
  • מחבר

כן אבל הם תקנו אותו, בטח שהלקוח אמר להם מה הבעיה. לא משנה כבר, קניתי מחשב אתמול ששום דבר בו הוא לא REFURBISHED.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים