עבור לתוכן

אינטל פנטי 4...

Featured Replies

פורסם

לא..

אתה תצטרך להעלות את הFSB בעצמך ל133.

ד"א- למה אתה משקיע כל כך הרבה במעבד וכל כך קצת (יחסית) בלוח? אני הייתי לוקח 1.6A\1.8A עם לוח איכותי יותר... ;)

• תגובות 76
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני לוקח 1.8A, דבר שני - קראתי במדריך האוברקלוקינג שפורסם שכשאתה מעלה את הFSB ל-133 למעבד, יש בעיה עם הלוח שלך אינו תומך ב133 FSB...

פורסם

תגיד לי, אתה צוחק עליי? אין שום בעייה..ואם אתה מעלה ל150? אז אתה צריך לוח שתומך במעבד דעובד בבאס של 600?

ד"א- גם ב4SDA לא תומך בזה..וגם אין בו נעילה לPCI\AGP..אז..

פורסם
  • מחבר

אני מצטט:

"Not having official support for the 133\533 Mhz FSB can cause problems with overclocking above the dafault 100 MHz FSB (standard) of the Pentium 4- 1.6A, 1.8A and 2.0A processors. Chipsets such as the i845 and SIS 645 may not have the proper AGP\PCI dividers in place at higher than 100 MHz FSB speeds, and can cause erratic performance or system instabilities."

ומה זה אומר לכם על הבעיות עם האלעת התדר ל- 133 FSB???

פורסם

מי כתב את השטויות האלה?

זה לא נכון לגמרי...

פורסם

ד"א- גם ב4SDA לא תומך בזה..וגם אין בו נעילה לPCI\AGP..אז..

למי אין נעילה ? ???

פורסם

4SDA... ;)

פורסם

וואלה ? דרעק !

פורסם

נכון.

אין לוח מבוסס צ'יפסט SIS שמאפשר-כולם דרעקיים..אפילו אביט ואפוקס נפלו בקטע הזה ::)

פורסם

תוסיף עוד 100-150 ש"ח

ותיקח כבר את ה - 4G4A+ ::)

פורסם

Epox 4G4A+

Abit IT7

Asus P4B533

אחד מהלוחות הנ"ל..

אם הם יקרים מדי

Abit BD7

Epox 4BDA

כמו שאמרו Thermalright AX478 + 80mm fan

אל תקח דלטא, זה יהיה רועש מדי.

מעבד 1.8.

הארד דיסק WD 80GB 8mb Cache SE

זכרון Mushkin PC3000.

פורסם

לא הייתי הולך על הלוח של אסוס..שמעתי על כמה בעיות איתו ואם אני זוכר נכון אי אפשר להשתמש ב3:4 בFSB של מעל 132..לא בשבילנו ;)

בקשר לדלתא- שמעתי שסימפלטק מאפשרים להוסיף פוטנציומטר בתוספת תשלום..ככה שהרעש כבר לא מהווה בעייה.

פורסם
  • מחבר

השטויות שתכבתי יצאו מהמאר לגבי אוברקלוקינג שהתפרסם באיזה אתר ונתנו ;Dלכתבה הזאת קישור פה ב-HWZONE.

פורסם

אנטי ווירוס, כבר חודש אני רואה אותך יוצא במסע הכפשות נגד 4SDA בפרט ונגד SIS בכלל. אז נמאס לי לשתוק ולשמוע אותך מציין דברים לא מבוססים. ל 4SDA יש נעילה לPCI\AGP. הוא לוח מצוין ל OC והציפסט של SIS מעולה.

לשם שינוי במקום להצהיר הצהרות, תביא הוכחות כי כרגע כל מה שיש זה המילה שלך!

אתה מוזמן להגיב אם יש לך ביסוס לדבריך...

פורסם

וא לוח מצויין לOC? לכמה הגעת איתו?

זה שיש בו את האופצייה לא אומר שהוא "מעולה לOC", יש גם לוחות של ג'יגה בייט עם FSB של עד 355, אז?

צ'יפסט של SIS מעולה? וכי למה? הצ'יפסט של אינטל אוכל אותו..גם בביצועים וגם בOC..לי נראה שאתה צריך להביא ביסוס לדבריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים