פורסם 2005 במרץ 2320 שנים תשמעו,מאז שהמחשב שאני מחזיק בו כרגע הגיע, לא הפסקתי לפתוח מידי פעם ת'רדי עזרה בגלל הבעיות שבו. בהתחלה המחשב היה פיקס,ממש ממש מהיר ואיכותי. מהרגע שהתחברתי לאינטרנט והתקנתי תוכנות ומשחקים, המחשב התחרפן (יש לי SP2 ,שתי תוכנות הגנה מתוכנות ריגול,ועדכוני מייקרוסופט. *אין לי אנטי-וירוס במחשב). בקיצור,המחשב איטי. אני רק פותח תיקיה ששוקלת לפחות 100MB,המחשב מתחיל לתקוע את החלון, לעצבן,להאט,וכו' יש תוכנות שנתקעות המון,(כמו אוורסט,אני רק פותח אותה המחשב נתקע לגמרי וצריך לעשות ריסט). אני כבר התחרפנתי מהמחשב הזה, הוצאתי את הנשמה כדי להסיג את החומרה הטובה ביותר בתקציב 5,500 ש"ח וזה מה שאני מקבל?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים לא חשבת אולי שזה נגרם מוירוסים?למה אתה לא משתמש באנטי-וירוס?*העברתי את זה לפורום תוכנה , כי קשה לי להאמין שזאת בעיה חומרתית.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר למה העברת את זה לפורום תוכנה?אני לא מאמין שזה שייך לוירוסים !ואתה לא זוכר את הת'רד? (האם זה מסוכן להשאר בלי אנטי וירוס),אתם נתתם לי להבין שם,שעם SP2 ,עדכוני מייקרוסופט ותוכנות הגנה מריגול זה לא כזה נורא.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אם יתגלה שיש לך בעיה חומרתית כלשהי , הת'רד יועבר.בנתיים זה נראה לי כמו בעייה תוכנתית כלשהי.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים חתימה .. תשים אנטי וירוסHijackthis Adaware SpySweeper SpyBot S&D ותעיף דברים מהMSCONFIG בלשונית אתחול ...
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אני לא מבין משהו , מה הבעיה שלך לבצע סריקת וירוסים/רוגלות? למה אתה ישר שולל הצעות?אתה מעוניין לקבל עזרה או לא? כבר 20 פעם אמרו לך לבצע סריקת וירוסים/רוגלות ולא נראה שאתה מעוניין לעשות את זה.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים קודם כל תוריד KASPERSKY לנסיון חינם ותרביץ סריקהתוריד MICROSOFT ANTI SPYWARE חינמי ו SPYBOT חינמי ותרביץ סריקותבסוף תקופת הנסיון שים AVG חינמי
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מי אמר שאני לא מעוניין?פשוט אין לי כסף לאנטי וירוס..בימינו יש אנטי-וירוסים חינמיים ומעולים(AVG Anti-Virus)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר אני אנסה את כולם,תודה.אם הבעיה תיפתר כתוצאה ממחיקת הוירוסים,אני אעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.