עבור לתוכן

איך אפשר להגביר את מהירות ההורדה באימיול?

Featured Replies

פורסם

שלום, יש אימיול מגירסה :V 0.45B

עכשיו זה מוריד ממש לאט, ואני לא ממש מבין בתוכנה.

בקיצור מה אפשר לעשות ,שהורדה תהיה יותר מהירה.

תודה- גיל :xyxthumbs:

פורסם

of course that you are downloading only legal stuff, i hope

but it only depends on what you downloading, 1mb can take 1 minute and it can take 1 day

פורסם

אתה יכול לנסות לעודד אותו.

Go eMule... Go eMule

:D

אם אתה אדם דתי, אז קצת תפילה לא תזיק. :)

אם כל זה לא עוזר, אז אתה יכול לנסות מודים שונים של eMule.

אנשים כאן אמרו ש-SZeMule נחשב למוד מהיר. אתה יכול לנסות אותו (התקנה בתיקייה נפרדת).

בהצלחה!

:xyxthumbs:

פורסם

SZeMule היא גירסה פרוצה של ילד קטן ומושתן,לא ממליץ לעבוד איתו כי רוב המודים יחסמו אותו בקרוב.

פורסם

יש הרבה מדריכים להאצת האימיול. לא יודע אם עובדדים או לא אבל זו אופציה. תשתף הרבה . תוריד קבצים עם הרבה USERS . ואם אתה ממש רוצה אפשר לסגור את התוכנות האחרות , להפסיק עם הגלישה, לשים את האימיול על אבוב נורמל במנהל משימות ולתת למחשב לרוץ . בהצלחה.

פורסם

SZeMule היא גירסה פרוצה של ילד קטן ומושתן,לא ממליץ לעבוד איתו כי רוב המודים יחסמו אותו בקרוב.

אני לא מכיר את SZeMule באופן אישי, רק קראתי עליו ביקורות טובות בפורומים. מסתבר שמדובר באמת בגרסה פרוצה של eMule שמגיעה עם קרדיט גבוה (30,000 אם אני לא טועה), אבל אסור לך לשנות את ה-User Name.

אני משתמש כרגע באימיול של LioNetwork גירסה 5, והוא מוריד לי ממש לאט.

על איזה אימיול אתה ממליץ?

פורסם

שלום, יש אימיול מגירסה :V 0.45B

עכשיו זה מוריד ממש לאט, ואני לא ממש מבין בתוכנה.

בקיצור מה אפשר לעשות ,שהורדה תהיה יותר מהירה.

תודה- גיל :xyxthumbs:

תעשה חיפוש פה בפורום בנושא.. כל יומיים מישהו שואל את אותם שאלות ולרוב יש תשובות חכמות וכל מני דברים... בקיצור תחפש ותראה

פורסם

אני לא מכיר את SZeMule באופן אישי, רק קראתי עליו ביקורות טובות בפורומים. מסתבר שמדובר באמת בגרסה פרוצה של eMule שמגיעה עם קרדיט גבוה (30,000 אם אני לא טועה), אבל אסור לך לשנות את ה-User Name.

אני משתמש כרגע באימיול של LioNetwork גירסה 5, והוא מוריד לי ממש לאט.

על איזה אימיול אתה ממליץ?

SZeMuleגירסה 2 מגיעה עם 70000 קרדיט לפי מה שאומרים, כשמסתכלים בסטטיסטיקות אפשר לראות שם שהאימיול העלה כביכול 80 ג'יגה והוריד 50

בכל מקרה למי איכפת שזה פרוץ, זה לא מקבל באן כי השיתוף כאן הוא כמו בכל אימיול אחר, זה כמו אימיול רגיל ומתנהג כמוהו(חוץ ממהירות הורדה משופרת)

פורסם

this is a bunch of crap !

you can simply edit the config file you REALLY want the statistics to show you uploaded 80gb, or even more (its just a txt file)

other clients don't and can't check your stats, it checks you user hash and nothing else

פורסם

הנקודה היא שהם כותבים שאסור לשנות את ה-User Name, מכיוון שאז הקרדיט מתאפס.

פורסם

credit isn't stored locally ...

(duh ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים