פורסם 2005 במרץ 2320 שנים זה כבר קורה לי שנה + הכל התחיל ככה יום אחד שיחקתי CSS(Counter-Strike Source) ובמהלך המשחק הוא נתקע לממש 10 שניות פחות או יותר אז חשבתי אולי זה קשור לכ.רשת וקניתי אחד חדש וזה עדין לא עזר גם פירמטתי ואיפלו קניתי חלקי מחשב חדשים (לוח אם,כ.מסך,זיכרון,מעבד) וזה עדין לא עזר !! חשבו גם לציין שמתי שהWIN עולה המחשב נתקע לכמה דקות אבל סידרתי את זה בערך (צריך להציב לו IP וIP MASK וגם הצבתי לו DNS של הספקית שלי ) וזה עדין לא עזר זה גם קורה לי בBATTLEFIELD VIETNAM ובכל משחק רשת אפשרי יש לי מודם של אלקטל Speedtouch 510 זה כבר משגע אותי :pissed: התקשתי לספקית שלי (012) והם אמרו לי לבדוק בmsconfig ,סריקת וירוסים,ספי וואר,עידכון הכ.רשת והמודם ועוד שטויות וזה לא עזר הוא גם המליץ לי לבדוק עם בזק אולי יש איזה בעיות בקו טלפון(יש לי ADSL)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אני הייתי חושד בבעיות פיזיות בקו שגורמות לבעיות סינכרון. תזמין טכנאי (נראה לי שזה בחינם אפילו)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר אני ינסה את זה יש מצב שזה גם תלוי בHD ?יש לי HD ישן ATA נמצא איתי כבר לפחות 2-3 שנים
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר בCSS הוא עכשיו בכלל לפעמים נתקע לתמיד!!!!!!!!!!!!!!! בדקתי בconsole וראיתי את זה מה אני עושהההההההההה :nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.