עבור לתוכן

שיטות מהירות לפיתוח גוף

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

BURTONלמה להיתאמן בלילה זה לא עוזר בגרוש? מבחינת שינה.. אני בקושי יושן..

להיתאמן בשעות כאלו זה בסדר? פשוט בשעות הצהריים אין לי זמן כי אני לא בבית

שכיבות שמיכה עם ידיים רחבות מאוד עשיתי עכשיו (30) ואני ממש מרגיש את שריריי החזה לעומת שכיבות שמיכה עם ידיים במרחב החזה..

לאכול דג רגיל זה גם מכיל כמות חלבונים כמו בטונה?

ואני אוהב את המאכלים האלו - דג,טונה,ביצה..

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ידידי פיתוח גוף זה תורה שלמה וכמו כן מתעדכנת כל הזמן.

קח את עצתי וכנס ל www.israelbody.org

אתר מעולה עם מאגר מאמרים מעולה ופורום טוב.

כמה עצות קטנות:

תחליט מה המטרה שלך, עלייה במסת שריר או חיטוב (ירידה באחוזי השומן ועל ידי כך הבלטת השרירים הקיימים בגוף, אין דבר כזה "לחטב" שריר). בכל מקרה אי אפשר שניהם ביחד.

לפי המטרה שלך תבנה לך תפריט תזונה מתאים ותוכנית אימונים מתאימה.

אם החלטת שאתה רוצה לעלות במסת שריר תתחיל כאן:

http://www.israelbody.org/showarticle.asp?fn=GainMassGuide.html

אם אתה רוצה לרזות תתחיל כאן:

http://www.israelbody.org/showarticle.asp?fn=Summer-Burn-up.htm

אם קראת ועולות לך שאלות אתה מוזמן לשאול.

הערה:

500 כפיפות בטן יובילו במקרה הקיצוני להקטנת שרירי הבטן ולא להגדלתם. בטן היא כמו כל שריר אחר. עבודה בטווח חזרות אסטרונומי תביא יותר נזק מתועלת.

מיתוס נוסף הוא שכפיפות בטן מורידות שומן מהבטן, אז לא, כפיפות בטן לא מורידות שומן מהבטן - אין דבר כזה להורדי שומן מהבטן בלבד. שומן מורידים בפעילות אירובית (פעילות בדופק גבוהה לאורך זמן - ריצה, הליכה מהירה וכו'). כפיפות בטן בטווח חזרות נכון יגרמו להגדלת השריר ומתן מראה מוצק יותר לבטן,לא לשריפת שומן, זה הכל.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה רוצה פתרון מיידי תעשה מה שהמליצו לך כאן, אך אני ממליץ לך לטווח הארוך, להתחיל לשחות. שחיה תוכל לעשות תמיד(גם בגיל 70). בשחייה הגוף גם נבנה בצורה יותר שווה ויפה. בשחיה, אתה לא עובד על שריר אחד בכל תרגיל, אלא עם כל השרירים בגוף, וגם הסיבולת לב ריאה שלך עולה.

תראה, אני לא הלכתי לשום מכון כושר, ולא הרמתי משקולות, רק שחיתי, ויש לי פלג גוף עליון דיי מפותח.

בכלל, אני ממליץ לך לעסוק בספורט כלשהו ולא להרים משקולות. יש לי חבר שהלך לחוג הישרדות ונהפך לסוס.

פורסם

יהלום זה תלוי איך אתה עושה אבל שזה נהיה קשה אתה משתמש הרבה ביד אחורית ככה שעדיף לו לעשות רחב לדעתי. ברור שעדיף לגוון אבל הוא לא רוצה .

פורסם

BURTONלמה להיתאמן בלילה זה לא עוזר בגרוש? מבחינת שינה.. אני בקושי יושן..

להיתאמן בשעות כאלו זה בסדר?

בשעות האלה הגוף כבר מותש והאימון יהיה הרבה פחות אפקטיבי ואף מזיק

בנוסף, אתה חייב את שעות השינה האלה בשביל לתת לשרירים לבנות את עצמם

חשוב מאד גם לאכול טוב כי אוכל ואימון הולכים ביחד

אימון ופיתוח שרירים יכשלו ללא תזונה נכונה

פורסם

:nono:

כל הספקנים למיניהם,למה שלא תעשו את הדבר הפשוט - קוראים לזה נ י ס ו י...

מ

פורסם

לא שמעת שלא עושים ניסויים בבני אדם?

אולי פשוט תראה לנו את התעודה שלך מוינגייט? ::)

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז תוכנית האימון שלי:

ארוחת בוקר , ביצים על המחבת

טונה , דג , ירקות

אימון שכיבות שמיכה בסגנון ידיים רחבות ויהלום

כפיפות בטן כמה שאני יכול

חזרה על זה בשעות הצהריים ואולי בערב

איך התוכנית?

פורסם

תעשה גם אירובי! זה מאוד חשוב בעיקר גם בשביל לשרוף שומן וגם זה מעלה לך את הכושר לב ראה שזה מאוד חשוב.

ותתחיל בקטן, אתה ממש לא צריך לקרוע את עצמך לפחות לא בחודש וחצי הראשונים. נגיד בשכיבות סמיכה אתה צריך לעשות עד שהאחרון ממש קשה לך קשה (שהשריר מתחיל לכאוב) וזהו! לא לנוח ולעשות עוד אחריי זה. וככה לעבוד בכל השרירים בגוף

פורסם

מה עם שחיה ? זה לא עוזר ?

פורסם

מה עם הדרך שבה עושים כפיפות בטן? גם זה הבנתי שמשפיע על התוצאות..

יש הבדל בין לעלות עד הסוף מלמטה עד לברכיים (כשהם ב90 מעלות) לבין לעלות 30 מעלות..הבנתי שלעלות עד הסוף ולרדת עד הסוף זה לא טוב לגב..

פורסם

תוכנית האימון לא טובה. זה הרבה יותר מידי עבודה ביום. אתה תפגע בעצמך וגם השריר לא יוכל להתפתח. תקשיב בדרך כלל מומלץ לעבוד ככה 4 ימים בשבוע אבל בגלל שאתה עושה תרגילים בסיסיים אז אתה יכול גם 5 אבל לא יותר מיזה. ובטח שלא פעמיים ביום. ותעשה סטים. אל תעשה כמה שגיבות סמיכה שאתה יכול ואחרי זה תפסיק. תעשה סטים של 4.

לגבי הבטן כן אומרים שזה יכול להרוס את הגב אז תשמור עליו ישר וגם תשמור על הצוואר(עצה שלי היא פשוט כל הזמן להסתכל למעלה ) כי כשנהיה קשה לפעמים באופן טבעי מתחילים להשתמש בצוואר.

פורסם

פחמימות לפני אימון, חלבונים אחרי אימון. פחמימות צריך לתזמן איזה שעה+ לפני האימון, ואת החלבונים ישר אחרי האימון, תשתה ביצים או תכין לעצמך כמה ביצים (עדיף, אבל לשתות אם אין זמן).

פורסם

תודה על התגובות , אהבתי את התגובות המנחות איך מבצעים את האימון  :)

המצב הוא כזה, כבר חודש (אולי יותר) אני מתאמן בבית . מהתחלה הצלחתי כ12 שכיבות שמיכה ו50 כפיפות בטן , עכשיו אני מצליח 26 שכיבות שמיכה וכ150 כפיפות בטן .

אני מתאמן יום יום כמאט= בבוקר מ6-7 ובלילה מ00:00 עד 2:00 .

זה בסדר?

מישהו יכול להגיד לי שיטות יותר טובות אם עשיתי משהו פסול או לא יעיל כל כך?

אל תתאמן בלילה.... מאמץ ולאחריו מיד שינה- פוגע בשריר הכי חשוב- הלב.

ובלי קשר- חיטוב הגוף תלוי ב50 אחוז רק בעבודה פיזית- 50 האחוז האחרים הם תזונה. האימון עצמו הורס את השריר- הוא לא בונה אותו. הגוף מבין אבל שהוא צריך לפתח שריר כי מה שיש לא מספיק וכאן האוכל בא לידי ביטוי. אתה חייב לאכול אחרי אימון אחרת האימון לא שווה כלום והפוך רק הרס לך שרירים מבלי שהגוף יבנה אותם חזרה.

לגביי אוכל- כמובן שצריך להקפיד על אוכל בריא, לא חסרים מדריכים לחישוב אחוז שומן, אחוז קלוריות שאתה צריך לצרוך, אחוז פחמימות,חלבונים וכו'..

פורסם

מה עם שחיה ? זה לא עוזר ?

שחייה מפתחת את השרירים טוב אבל שם תזונה מאוד חשובה אם רוצים לפתח את השרירים וגם כן ההתפתחות נראת רק לאחר כמה חודשים וכל זה גם תלוי בכמה אתה עושה ובאיזו תדירות.

אני עושה יותר מ 7 וחצי קילומטר בשבוע על פי תוכניות אימונים ובאמת רואים את רוב השרירים מתפתחים במיוחד הלב שפעם לא יכולתי לעשות 50 מטר בלי לעצור לנוח ועכשיו אני יכול לעשות יותר מ2 קילומטר מבלי לעצור לנוח.

שחייה זה הספורט הכי מסוכן שכן לכל שחיין יש אורטופד צמוד אליו כי אם לא שוחים נכון הגוף נהרס וגם שחיינים אולימפיים נפגעים משחייה לא טובה !! זה לא שתלך לאיזה "חוג" ופתאום אחרי איזה חצי שנה אני יודע לשחות טוב...

צריך לגוון את השחייה עם סנפירים, פולי וכל שאר הציוד הקיים לשחייה שכן גם עוזרים לחיזוק משמעותי של השרירים אך הכול תלוי בתוכנית האימונים.

אני אישית מתאמן בהפועל בת ים, לא בשביל פיתוח שרירים אלא בגלל האהבה לזה, תבוא גם אתה אבל רק אם אתה אוהב את זה ולא עושה את זה בגלל שאתה רוצה גוף, לפחות לא רק בגלל זה... ואתה תראה תוצאות ממש טובות במיוחד אם תלך לחדר כושר בימים בהם אתה לא מתאמן בשחייה. לרוב האנשים שמתאמנים בחדר כושר יש שרירים אך הגב עקום, הלב חלש והשרירים גם הם לא מי יודע מה מעוצבים וחזקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים