עבור לתוכן

תחליף לקולה ?

Featured Replies

פורסם

אני שותה 3ליטר דיאט קולה ביום - כל יום , כדי לשמור על קצת עצמות(ושיניים) אני גם שותה ליטר חלב.

זה אחרי קיצוצץ , פעם איתי שותה גם שישיה של ליטר וחצי ביום :-\

• תגובות 121
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TeaTime, אתה טועה...

אין סוג אחד של קפה, וברוב המקרים יש יותר קפאין בקולה מאשר בכוס קפה, זה גם תלוי איזה קפה ובאיזה חוזק.

בקפה שחור יש הכי מעט קפאין, אגב.

בנמס נראה לי הכי הרבה.

אני לא אמרתי אגב שקפה זה כל כך בריא...

פורסם

אלוהים ישמור Ryuhou, שישיה ביום?! :bash:

גם אני מכור לקולה, ואני יכול להפסיק מתי שאני רוצה :P

רק שיהיה משהו אחר לשתות במקום זה. מים נורמליים, כמו san benedetto או איזה מיץ תפוזים/תפוחים.

פורסם

זה באמת חזק ממני -

אין לי דם בוורידים - אלא קוקה קולה - סם החיים!!!

לא עובר עלי יום בלי ליטר וחצי

בלי זה היום לא עובר

פורסם

1) respect לכל מכורי הקולה באשר הם

2) המיים בפנימיה שלי (כן , כן אני חיי בפנימיה) הם הכי נקיים שאפשר מ2 סיבות , קרוב לכינרת (קיבוץ בית-זרע) , בקיבוץ בית זרע (הם מיצרים מסנני מיים, למיים שם אין טעם הם עוברים תריסר מסננים שיכולים להפוך אפילו קולה למיים)

3) אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה , פשוט אני לא רוצה

4) חיים רק פעם אחת (תלוי במה אתה מאמין)

5) אני לא מעשן, לא לוקח סמים,לא שותה אלכוהול (במסיבות , ובקטנה) . אני חייב שתהייה לי שחיתות כלשהיא בחיים, למה שזו לא תהיה קולה?

6) השיניים של חרא בכל מקרה (גנטי) ובכל מקרה חצי מהם עשויות מחומרים עמידים (היתה לי ילדות קשה)

7) מיץ תפוחים , סיידר תפוחים (ואולי עוד דברים זה מסוכן) והנה למה:

סיפוק קטן שאמא שלי סיפרה לי על חברה שלה שנתנה לילד שלה לשתות בכמויות מיץ(או סיידר) תפוחים, השיניים שלו נרקבו.

מסקנה הכל מסוכן

פורסם

אני שותה 3ליטר דיאט קולה ביום - כל יום , כדי לשמור על קצת עצמות(ושיניים) אני גם שותה ליטר חלב.

זה אחרי קיצוצץ , פעם איתי שותה גם שישיה של ליטר וחצי ביום :-\

שלום, קוראים לי המעי הגס שלך. אני רוצה להגיד לך שברגעים אלה אני עובר התמרה סרטנית, ושיש לך פחות מ20-30 שנים לחיות, בהתחשב שעכשיו אתה בשנות העשרה שלך. כמוך, גם אני אוהב דיאט קולה, זה עוזר לי ביציאות והורג את החיידקים, אבל זה מכיל אספרטיים שמשחרר חומצה פורמית. אם היינו נמלה לא היה אכפת לנו, אבל אנחנו לא, וחומצה פורמית הופכת אצלנו לפורמלין, חומר מסרטן במיוחד.

איך זה חוקי אתה שואל? לוביסטים של תעשיית המשקאות (קוקה קולה היא החברה השלישית בגודלה בעולם כמדומני) בקונגרס האמריקאי שסילפו סטטיסטיקה ככה שהFDA יאשר את זה.

אז שיהיה לך בהצלחה עם הקולה, לי יהיה בהצלחה עם הסרטן, ונתראה כשיהיו לך גרורות בכבד. נקווה שעד אז יכניסו כמה תרופות בשבילנו לסל.

פורסם

קוואס זה משתה רוסי, שיעשה לכם חגיגה בפה.

אחרי שהייתי גומר שתי בקובקים קולה, קולה פתאום נראית מגעיל.

פורסם

קודם כל הבעיה עם קוואס, כמו עם בירה, שאם שותים בכמויות מוגזמות תוך יחסית מעט זמן מתחילים לגדל כרס. לגבי קולה, גם אני מכור, והדרך היחידה שעד עכשיו הצלחתי לעבור שבועות ללא שתיית קולה היא להעסיק את עצמי כך שאין לי זמן לקפוץ למכולת ולקנות אותה. הבעיה שאחרי כל תקופה עסוקה מגיעה תקופה עם זמן פנוי ואני חוזר להרגל שלי. עכשיו אני מנסה לשתות תה ירוק במקום.

פורסם

תה ירוק RULES !!!!!!!!!!!!!!!!!!

התמכרתי גם לכל קופסאות התה בטעמים השונים :silly:

ואנשים אני מתפלא עליכם,למה שותים קולה?בשביל הטעם.

אז אם אתם כבר חייבים את הטעם, פשוט תשימו בקבוק מים מינרליים ליד הבקבוק קולה ותשתו שלוק קולה בהתחלה,תמלאו את הבטן עם המים ושלוק קולה אחרון לטעם.

ד"א למים מינרליים יש טעם.ומים מהברז מיועדים לשטיפת כלים וכדי שלא תמות מהתייבשות.

נ.ב אבא שלי עושה בבית קווס באיזו שיטה שהוא המציא.אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה "קווס" כי זה לא נראה כמותו,ואין לזה את אותו הטעם אבל זה בהחלט טעים!!!!

פורסם

הכי טוב, זה פשוט לשתות שמן מנועים! :screwy:

ופעם כמעט בטעות זה קרה לי.

פורסם

אתם יכולים למות מכל כך הרבה דברים

וקולה זה מה שיהרוג אותכם ? ... תעשו לי טובה .

פורסם

לא יהרוג,

יגרום לבעיות בכליות בסוף אם לא תשתה ביחד עם זה רק מים, ותסתפק רק בקולה.

פורסם

גם אני מכור, בערך בקבוק ליטר וחצי ביום ככה

אבל אם לא יהיה לי קולה אני מאמין שאני יסתדר

לא מוצא סיבה להפסיק אם זה מה הביג דיל, אני גם לא מעשן או משהו יש דברים יותר גרועים, צריכים להיות מכורים למשהו זה נותן הרגשה טובה :)

בגיל 30 תזכירו לי להתחיל עם כל השטויות של הבריאות עד אז.. סטייקים וקולה!

פורסם

לא יהרוג,

יגרום לבעיות בכליות בסוף אם לא תשתה ביחד עם זה רק מים, ותסתפק רק בקולה.

זה בדיוק למה יש לך 2!

בעתיד יהיה לנו 3 אולי

פורסם

איכסא קוואס! (זה כמו בירה שחורה!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים