פורסם 2002 ביולי 723 שנים רק הSLK 600, SLK 800, AX7יותר טובים. אין הרבה אחרים שיותר טובים.מה שיש לי נחשב ברמה טובה מאוד מאוד. הייתי מצפה לפחות!נכון מאוד , אבל גם יותר רועשים ! (מאוורר יותר חזק )
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הכל נובע במקרה זה בטמפרטורת המארז, נטו!. פשוט צריך לאוורר אותו הרבה יותר טוב, הרי טמפרטורת החדר (האמיתית) היא לא 42-43 מעלות! (הוא לא עומד בחוץ בשמש אני מניח ;-) ). במקרה שלך אתה חייב לדאוג לאוורור טוב של המארז ואז תראה כיצד הטמפרטורות של המעבד יורדות...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים יש לי כמעט אותו דבר... מארז טאוור עם 4 מאווררי 80, וולקנו 7+... החוטים אבל לא מסודרים ויש גם Voodoo5 עצום שחוסם את האוויר... גם אצלי הטמפרטורות של המארז והMOBO באותו איזור... אבל אני משתמש ב-CPUIDLE כדי להוריד את זה עוד קצת... אני מתכנן לקדוח בדלת איזה 92 או 120 ואותו דבר גם למעלה כדי להוציא... אני מאמין שזה יעזור הרבה... גם סידור החוטים, ואני נוסע לחו"ל בקרוב אז אם אני אחזור עם איזה כרטיס מסך חדש (R300 בתקווה גדולה מאד) זה גם יכול לעזור...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מעל הספק תתקין מאורר רצחני למשל זה שמגיע עים הוולקנו 7 שיוציא אויר מהחלק העליון של המארז כי תמיד האויר החם שואף לעלות למעלה.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר תודה Digital!!! (הריי שהמארז שלך ;D)אני באמת אוסיף מאוורים. אתם כנראה צודקים והזרימה לא טובה.כמה עולה מאורר כזה בימינו?או 80 או 92 מגובד שיעשה את העבודה בלי יותר מדיי רעש.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים לדעתי הבעיה היא אכן בזרימה. לפי מה שראיתי יש לכה המון חוטים לא מסודרים !קרא את המדריך ל"חוטים המסודרים" ואז נדבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.