עבור לתוכן

יש אפשרות לחבר ספק אחד לשני מערכות ושיפעיל כול מערכת אחרי זמן מסויים ?כנסו להסבר

Featured Replies

פורסם

אז כך... יש לי שני ספקים..

antec 550w

tt buterflay 480w/

עכשיו נימאס לי מהקטע של שני ספקים ושי לי שאלה..

אני רוצה לעשות כך...

יש לי מערכת קרור גז vapochill צורכת בערך 16 אמפר..

2 קטודות

6800 אולטרה

ולוח באובר קלוק גבוהה ורוצה להגיע לעוד יותר גבוהה..

וזהו בערך עכשיו נכון לעכשיו על האנטק יש את הקטודות ואת הקרור גז ושני מאוררים ואני רוצה שכול המערכת עם הקרור גז והמחשב עצמו וכו וכו יהיו על האנטק עצמו כי נימאס מה tt עכשיו שני שאלות.

1.האנטק יוכל להחזיק את המערכת הזאת בכלל יציבה או לא?..

2.הבעיה העיקרית היא שצריך להדליק את הקרור גז כמה שניות (30 בערך) לפני שמדליקים את המחשב עצמו איך אני עושה את הדבר הזה שכפתור אחד ידליק את הספק רק לקרור גז והכפתור השני ידליק יחבר את המחשב עצמו לחשמל של הספק (ידליק את המערכת על אותו ספק) ?

תודה רבה לעוזרים..

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לחלק את הספק לשני חלקים, האחד של הגז שהוא בעצם ידליק את הספק, אתה פשוט תקח את 2 הכבלים שמדליקים את המחשב ותעשה מהם בעצם מפסק. שבדרך ללוח אם יעברו עוד מפסק, יחד עם כל שאר הכבלים. שבעצם יאלצו לעבור גם הם דרך מפסק.

מקווה שהבנת אותי.. אם לא אני יצייר לך את זה אחר-כך.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר עכשיו זה שצריך לעשות מפסק שידליק ויכבה 24 כבלים??

ובקשר למפסק של הגז יש את הכפתור מאחורה של הספק....

ושאלה מעוד חשובה הספק הזה בלכל יחזיק את כול הדברים האלה או שיחנק באמצע?

2. עם אני חותך את הכבלים או מעריך אותם (יענו חותך וכו וכו) זה לא יפגע ביציבות של החשמל?

פורסם
  • מחבר

טוב חברה מודינג זה בכלל לא אני כאילו תחלס אין בעיה להיכנס לזה אבל עם תוכלו להסביר לי איך אני עושה את הסיפור הזה כמו שצריך אני ישמח...

כיאלו מה צירך איזה לוח משהו איך אני עושה אותו ואיפה אני קונה וכו וכו?

או שייש איזה שהוא חוט אחד שעם הוא לא מחובר מתוך כול ה24 חוטים אז המחשב לא נידלק יש דבר כזה?..

תודה..

פורסם
  • מחבר

עזרה?.... :jump: :jump: :jump:

פורסם

כדי להפעיל ספק אתה צריך לקצר את החוט הירוק עם אחד החוטים השחורים.

פורסם
  • מחבר

את זה נאי יועד טוב טוב וניראה לי שאתה לא הבנתה אותי..

מה שאני צריך זה כך..

יש לי ספק אחד ואני רוצה שהוא יפעיל לי שני דברים..את הקרור גז שלי ואת המחשב עצמו עכשיו אני צריך לעשות שני מתגים החאד נימצא כבר לע הספק והוא ידליק את הספק ורק הקרור גז יעבוד לא המחשב ואחרי כמה שניות אני ידליק גם את המחשב עם כפתור אחר ועל אותו ספק מקווה שהבנתה אותי עם לא תיקרא למעלה ותבין יותר..

אז איך אני עושה את זה?

כאילו יש 24 חוטים אז מה אני צריך 24 מפסקים (יענו אחד לכול חוט) ועם לא אז איך אני עושה מפסק אחד שידליק ויכבה את כול ה24 חוטים של הספק?...

תודה.

פורסם

איך הספק מתחבר לקירור גז? אם זה בעזרת מולוקס, אתה יכול לקצר את החוט הירוק ואחד השחורים (לא את כולם, רק את הירוק :kopfpatsch:) ואז הספק נדלק ומפעיל תקירור גז ואחרי כמה שניות פשוט תפעיל תמחשב

פורסם
  • מחבר

אוףף ניראה לי אתם לא מבינים אותי בגרוש אני ינסה להסביר כמו שצריך..

נכון לעכשיו יש לי שני ספקים.......

1.מחובר לקרור גז שמתי שאני מדליק אותו הקרור גז עובד ורק הקרור...

2. הספק השני מחובר לי למחשב עצמו ללוח וכו וכו

עכשיו נימאס לי מזה שיש לי שני ספקים... ואני רוצה לקחת ספק אחד (אנטק 550) פשוט לחבר אותו גם לקרור גז וגם למחשב.. אבל הבעיה היא שאני לא רוצה שהוא ידליק את שנהם במכה אלה שיהיה לי מין כפתור שמחליט מתי הוא ידליק את הלוח ומתי לו...איך אני עושה את זה יש רעיון?

כי אני חשבתי על לחבר את הספק ישירות לקרור גז (וכן זה חיבור מולקס) וחיבור של הקרור גז יש עוד חיבור כמו של הספק והוא מיתחבר ללוח ופשוט לעשות מין מפסק שמתי שזה על off אז המחשב לא ידלק ומתי שהז על on אז המחשמל יגיע ללוח ואז המחשב ידלק.... מקווה שהצלחתה להבין אותי...

תודה..

פורסם

לא רוצה להיות פרטי פופר אבל לא עדיף לך למכור את שני הספקים ולקנות אחד 680 איכותי וחדש?

פורסם
  • מחבר

יווו חברה זה לא משנה איזה ספק אני יקנה עדין אני לא יכול לשים את כול המחשב על ספק אחד מסיבה אחת והיא שהקרור גז צריך להידלק מספר שניות (בערך 20) לפני שהמחשב עצמו נידלק אז דיי עם הרעיונות הלא רלוונטיות האלה....

בכול מקרה היהנ צירתי משהו מקווה שמישהו בכלל מבין ויכול באמת לעזור איך אני עושה את המפסק הזה...

תודה..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הבנתי מה אתה רוצה לעשות...

קח את הכבל 20 פינים ושים בו מפסק לפני המחשב

כשתדליק את הספק הקירור גז יידלק, כשתלחץ על המפסק הספק יעביר זרם גם למחשב

הבנת? (אם לא תגיד אני אתן לך שרטוט)

פורסם
  • מחבר

נו את זה אני יודע זאת לא הבעיה.. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איפה קיים מפסק שיחבר וינתק לי 20 כבלים שונים בו זמנית עם אתה מכיר תן לי לינק או משהו או תמונה ועם אין מפסק וצריך להכין אחד אניישמח עם תגיד לי איך...

תודה...

יוו סוף סוף מבינים אותי חח :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אתה לא צריך 20 כבלים על המפסק

מספיק לך אחד או שניים או אפילו שלושה בודדים שהם הכי חשובים.

אני לא יודע איזה אז בזה אני לא יכול לעזור לך, אבל אם יש מישהו שיודע אז פשוט תחכה

או שאתה יכול 10 מפסקים....חחחח זה קצת סיפור אבל זה גם יעבוד....חח

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה בא להגיד לי שיש כבל אחד שעם הוא לא מחובר ולא עובר בו חשמל בזמן שבכול ה23 כבלים האחרים עובר חשמל אז המחשב לא ידלק?...עם כן מישהו יודע איזה כבל זה?

ועם לא אז מישהו יש לו רעיון אחר? תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים