עבור לתוכן

o/c ל gefroce 2 mx

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון).

זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים.

תודה מראש.

פורסם

למה לעזעזל אנשים לא קוראים את הכתבות באתר?!

תלחץ כאן!

פורסם
  • מחבר

אני קראתי את הכתבה, אני פשוט רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע בלי להוסיף צלעות קירור לזכרונות ולהחליף את המאורר של הליבה.

פורסם

ולמה באמת שלא תנסה ?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני קצת מנדנד, אבל בכל זאת, איך אני רואה שיותר כבר אי אפשר להמהיר? (זה לא כתוב במדריך שלכם)

וגם, תמליצו בבקשה על תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס...

תודה

פורסם

השיטה לבדיקה היא פשוטה:

מעלים כל פעם ב5 מה"ז, ובכל פעם מריצים תוכנה שמאמצת את הכרטיס, כמו 3DMARK

ברגע שמתחילות להופיע נקודות שחורות או שהגרפיקה נהיית מטושטשת או שפשוט התמונה במסך מתעוותת (קרה לי פעם) זה סימן להחזיר אחורה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה לך Ameralis Zaiir , אתה הראשון שעוזר לי...

אני יכול לעשות את זה לאו דוקא עם 3dMark ? אלא עם איזשהו משחק (כמו RTCW)? (אין לי 3dMark, ואני לא מתכון להוריד אותו כי יש לי מודם 56K)

פורסם
  • מחבר

ok, העלתי את מהירות הליבה ל 180Mhz ע"י Geforce Tweak Utility , אבל ה Riva Tuner עדיין מראה 175Mhz,

יש למישהו הסבר?

פורסם

היה לי את הכרטיס הזה (שם החברה הוא PowerColor. הדגם הוא PowerGene).

אתה יכול להגיע די גבוה עם המעבד, אבל עם הזיכרון תמיד נתקעתי בסביבות ה185.

לבדיקה כדאי לך להשתמש ב Artifact tester. זאת תוכנה מצוינת לבדיקת המגבלות של הכרטיס. להורדה:

http://www.majorgeeks.com/article.php?sid=201

פורסם
  • מחבר

תודה...

לכמה הגעת עם הליבה?

פורסם

הליבה שלי הצליחה להגיע ל 185 מג"ה וזכרנות ל295 עוד מעט אני קונה בלו אורב ומחיף אץ ההיט סינק המסריח שלי

פורסם
  • מחבר

ok, אני התחלתי לעשות o/c בעזרת Riva Tuner , העלתי את הליבה ל 181 ואת הזכרונות ל 171 , אבל כשאני עושה Restart , הוא שוב מראה לי 175/166. מה לעשות?

פורסם

בדריברים החדשים של נוידיה יש לך אפשרות אוברקלוק בתוך המאפיינים של התצוגה

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל כבר הורדתי PowerStrip וכרגע אני על 185/175 ... :jump:

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכל מי שייעץ לי, הגעתי עד ל 185/175 , אבל לא הצלחתי להגיע ליותר... טוב, מה אני אגיד לכם, אל תקנו PowerColor ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים