פורסם 2002 ביולי 723 שנים שלום, יש לי(175/167) Geforce2MX של חברת PowerGene (כן, אני יודע, גם אני אף פעם לא שמעתי עליה...), ואני מעוניין לעשות o/c קטן(יש לי מאוורר על הליבה ואני לא מתכוון להחליף אותו ו/או לקנות היטסינקים לזכרון).זאת הפעם הראשונה שאני עושה o/c , אז תמליצו לי בבקשה על תוכנת tweaking טובה, ועד כמה אני יכול להגיע, וגם איך לעשות את זה בלי סיכונים. תודה מראש.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר אני קראתי את הכתבה, אני פשוט רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע בלי להוסיף צלעות קירור לזכרונות ולהחליף את המאורר של הליבה.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר סליחה שאני קצת מנדנד, אבל בכל זאת, איך אני רואה שיותר כבר אי אפשר להמהיר? (זה לא כתוב במדריך שלכם)וגם, תמליצו בבקשה על תוכנה למדידת הטמפ' של הכרטיס... תודה
פורסם 2002 ביולי 823 שנים השיטה לבדיקה היא פשוטה:מעלים כל פעם ב5 מה"ז, ובכל פעם מריצים תוכנה שמאמצת את הכרטיס, כמו 3DMARKברגע שמתחילות להופיע נקודות שחורות או שהגרפיקה נהיית מטושטשת או שפשוט התמונה במסך מתעוותת (קרה לי פעם) זה סימן להחזיר אחורה.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר קודם כל, תודה לך Ameralis Zaiir , אתה הראשון שעוזר לי...אני יכול לעשות את זה לאו דוקא עם 3dMark ? אלא עם איזשהו משחק (כמו RTCW)? (אין לי 3dMark, ואני לא מתכון להוריד אותו כי יש לי מודם 56K)
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר ok, העלתי את מהירות הליבה ל 180Mhz ע"י Geforce Tweak Utility , אבל ה Riva Tuner עדיין מראה 175Mhz, יש למישהו הסבר?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים היה לי את הכרטיס הזה (שם החברה הוא PowerColor. הדגם הוא PowerGene).אתה יכול להגיע די גבוה עם המעבד, אבל עם הזיכרון תמיד נתקעתי בסביבות ה185.לבדיקה כדאי לך להשתמש ב Artifact tester. זאת תוכנה מצוינת לבדיקת המגבלות של הכרטיס. להורדה:http://www.majorgeeks.com/article.php?sid=201
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הליבה שלי הצליחה להגיע ל 185 מג"ה וזכרנות ל295 עוד מעט אני קונה בלו אורב ומחיף אץ ההיט סינק המסריח שלי
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר ok, אני התחלתי לעשות o/c בעזרת Riva Tuner , העלתי את הליבה ל 181 ואת הזכרונות ל 171 , אבל כשאני עושה Restart , הוא שוב מראה לי 175/166. מה לעשות?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר טוב, תודה לכל מי שייעץ לי, הגעתי עד ל 185/175 , אבל לא הצלחתי להגיע ליותר... טוב, מה אני אגיד לכם, אל תקנו PowerColor ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.