פורסם 2005 במרץ 2320 שנים יפה... הנה אנחנו. פתאום מבינים שכל השטרות שיש במונופול הם אמיתיים חח ... ולא ידעתי שהיה לנו שטר עם איינשטיין עליו אה ו... כמה שוות מיליון לירות טורקיות?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אדירותגידו אני היחיד שלא מוצא את ארה"ב?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אני לא מבין... הם מוכרים שטר של 100 שקל ב-50$ ? למה שמישהו יקנה אותו במחיר כזה ?ושטר של חצי לירה משנת 1958 ב-5$ ? לא נראה להם שאם כבר מישהו ישלם 50$ (ואולי הרבה, הרבה יותר) זה יהיה על השטר הזה?קצת טיפשי הייתי אומר...
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אין את השטר הישן של ארה"ב.. למישהו יש או יודע מה כתוב עליו(לפני שהיה כתוב In God We Trust )
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר אין את השטר הישן של ארה"ב.. למישהו יש או יודע מה כתוב עליו(לפני שהיה כתוב In God We Trust )היה כתוב עליו דבר כזה:In Djx We Trustאז רבתי איתם והם שינו לעשות לי דווקה
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אדירותגידו אני היחיד שלא מוצא את ארה"ב?This site contains many unique banknotes from over 200 countries throughout the world ( no U.S. paper money images ). כנראה כי אסור לסרוק או לצלם דולרים... לא שאת שאר השטרות מותר - פשוט לאפחד לא איכפת פה...
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר עם אתם רוצים תשלחו אלי את השטרות הישנים ואני מוכן ליסרוק ולשתף את כולם בתמונות ;D
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים אה ו... כמה שוות מיליון לירות טורקיות?עד כמה שאני זוכר אפשר לקנות עם זה פחית קולה
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים תראו את ה50 שקל עם דוד בן גוריון קונים ב2$, מ78!הם היו תקופה קצרה מאוד ונחשבים נדירים ותראו בכמה מוכרים אותם! אגב, אי אפשר לקנות אלא אם יש לך כתובת בארה"ב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.