עבור לתוכן

איזה בנק כדאי לי לבחור?

Featured Replies

פורסם

אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר.

רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור.

אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי.

למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?

פורסם

למעשה היה כאן ת'רד דומה לפני כמה ימים...

אם לא בא לך לחפש אני אגיד לך בקיצור שזה פחות או יותר אותו הדבר,

ויש אפשרות להחליף אם מתחרטים (למרות שאין שום סיבה...) .

אני בבנק הפועלים, ואני מרוצה מאוד. (אוטוטו בת 17 )

פורסם
  • מחבר

מצאתי, תודה :). אני כנראה אפתח חשבון בבנק הפועלים בסוף.

רק שאלה קטנה: יש מינימום שאני צריך להקפיד בבנק כדי שאוכל להשתמש בכרטיס השאראי הצעיר?

וזה לגמרי בחינם כל העסק הזה? (לפתוח חשבון ולקחת כרטיס אשראי הכוונה)..

משום מה לא עונים לי בבנק הפועלים :-X, 15 דקות המתנה אז נמאס לי וניתקתי.

פורסם

מה זאת השאלה הזאת ?

ברור שאתה חייב להפקיד כסף בשביל להשתמש בכרטיס אשראי... :nixweiss:

המינימום שתפקיד (גם שקל) יהיה המקסימום שתוכל למשוך...

ואם אני לא טועה, לחשבון צעיר בבנק הפועלים (חייל בטוח, צעיר - נדמה לי) אין "דמי שימוש חודשיים". חיים יפים.

פורסם

אם לא עונים לך, אולי חשבת שהבנק הזה גרוע בשירות לקוחות?

פורסם

אין סכום מינימום, ובטח יתנו לך כרטיס דיירקט (החיוב יורד מיידית מהחשבון ולא פעם בחודש כמו בכרטיסי אשראי [דיירקט זה לא אשראי], אתה לא יכול להכנס למינוס, ואין לך תשלומים).

אם אתה רוצה כרטיס אשראי אמיתי (שכולל מה שהדיירקט לא) אז אתה יכול להוציא אפטרקרד או "יותר" או אנא ערף איך קוראים לזה, כרטיס חיילים בקיצור.

תלוי מתי אתה מתגייס כמובן, לא יתנו לך כזה יותר מחצי שנה לפני גיוס לדעתי אבל תבקש אם אתה רוצה - לך תדע.

כמובן שכרטיס חיילים נותן לך הנחות במקומות כמו ריקושט (10%) והגדלה חינם במקדונלס + פאי + דאבל/טריפל בורגר ב 32 שקל, וכו' (אבל זה רק על מדים :P)

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה :)

פורסם

אתה גר בלוד ואתה מחפש בנק? יש שם אחד מאד וותיק של בנק לאומי.

לדעתי הבנק הכי טוב, לאבא שלי נמצא החשבון שלו שם בגלל שלפני המון שנים הוא היה גר שם.

הוא תמיד אומר לי אחלה בנק במיוחד זה שבלוד ומכירים אותו שם הרבה עובדים.

וכעת הדעה שלי על בנק הפועלים (אני מקווה שמותר כאן להעביר ביקורת...)

הבנק הגדול במדינה וההכי רווחי (2 מיליארד דולר רווח זאת אומרת אחרי כל ההפסדים!) ומה זה אומר? ממי כל הכסף? ::)

השירות נורעי,כל פעם שתרצה לשאול את הבנק משהו הם לא יקחו אותך אל נציג מהבנק אלה אל פקידה שתעביר את הבקשה אל נציג בבנק (זה טירוף! קשה לבקש משהו) ולוקח המון זמן עד שעונים לך,

עמלות ענקיות (תעשה השוואה ותבדוק) אך לצעירים אין את רובם אז לגיל צעיר זה מסתדר קצת.

בקיצר לא יודע מה איתך אני לא הייתי רץ לשם...

פורסם

רק לא בנק הפועלים (אלא אם אתה מזוכיסט...). לך לבנק אוצר החייל הוא בנק מצויין עם שירות טוב או לבנק לאומי אם אין בנק אוצר החייל באזור שלך.

פורסם

קצת לא נכון להמליץ על "בנק טוב". יהיה יותר נכון להמליץ על סניף טוב של בנק שעובד עם מדיניות נוחה ללקוחות.

אני לא אמליץ לך על שום סניף כי אני לא מלוד (וכן, סניף בעיר מסויימת יכול לתת שירות ממש שונה מסניף של אותו בנק בעיר אחרת).

מה שכן אני לקוח שנפגע ממדיניות קשוחה ביותר של בנק הפועלים. המינוס היה באשמתי :nixweiss:, אבל היחס שקיבלתי הוא של עבריין נמלט שחשוד ברצח :pissed:.

נקודה חשובה לציון:

אם יש לך כסף ולא משנה באיזה בנק אתה - יתייחסו אליך יפה.

פורסם

שאלה נוספת בעניין הזה :

אני בן 18 יש לי חשבון בבנק לאומי, וכרגע ברשותי רק כרטיס כספומט אני רוצה לשדרג אותו לכרטיס אשראי רגיל

שיהיה ניתן לבצע קניות ממנו ולשלם בתשלומים. ועכשיו לשאלה עצמה, נניח ויש לי 500 שקלים בלבד בחשבון ואני רוצה

לקנות מוצר שמחירו 3000 שח ולחלק אותו ל36 תשלומים כשכל תשלום יוצא איזה 80 שקל פחות או יותר, האם אוכל לבצע

את הקנייה ? יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני קניות באשראי ? כמו כן שמעתי שלפני כל קנייה חברת האשראי צריכה לאשר

אותה ... כל הדברים האלה חדשים לי ואשמח עם מישהו יאיר לי קצת אור בנושא .

תודה מראש לעונים.

:hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים