עבור לתוכן

מבקש המלצה לנגנן באזור ה500 שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין בהמצלה בנגן באזור ה500 שח (אפשרות קצת יותר, עדיף שלא)

תודה מראש.

פורסם

מחיר יחסית נמוך...

משהוא אולי מכיר ? רכש אחד כזה?

איך ההמלצות הליו? זולל סוללות? איכות?

תודה מראש.

לא לגעת!!!

נגנים באיכות עלובה, מתקלקלים מהר, רדיו מובנה בתוך האוזניות (החלפת אוזניות - אין רדיו!) שאינו קולט שום דבר - בקיצור שומר נפשו ירחק.

עדיף לקחת נגן בנפח קטן יותר אבל שיעשה את העבודה ולא נגן גרוע בנפח גדול - שאל את עצמך מדוע המחיר הינו כפי שהוא.

הנגן של סנדיסק אמין מאוד, מחברה איכותית, רדיו מובנה במכשיר, וגם לו יש טייפ מנהלים, כך שמבחינת התכונות הם שווים.

אל תתפתה ל"מציאה" הזאת - זאת רמאות גרידא.

פורסם
  • מחבר

הייתי מעוניין ליצור קשר עם אנשים אשר רכשו את אחד הדגמים של סאן דיסק

בICQ: 106525052

או

MSN: dani_il@hotmail.com

יש לי מספר שאלות לשאול, כמו כמה זמן נגינה רצופות יש לו (כי לרוב משכתוב זה לא נכון)

וכו...

תודה מראש.

דני,

פורסם

לא לגעת!!!

נגנים באיכות עלובה, מתקלקלים מהר, רדיו מובנה בתוך האוזניות (החלפת אוזניות - אין רדיו!) שאינו קולט שום דבר - בקיצור שומר נפשו ירחק.

עדיף לקחת נגן בנפח קטן יותר אבל שיעשה את העבודה ולא נגן גרוע בנפח גדול - שאל את עצמך מדוע המחיר הינו כפי שהוא.

הנגן של סנדיסק אמין מאוד, מחברה איכותית, רדיו מובנה במכשיר, וגם לו יש טייפ מנהלים, כך שמבחינת התכונות הם שווים.

אל תתפתה ל"מציאה" הזאת - זאת רמאות גרידא.

דווקא לא !

לדעתי נגן מעולה.. אצלי הרדיו מובנה והמסך מחליף צבעים וגם טייפ מנהלים יש (הנגן הוא של Aostra)

מחר בבוקר-צהריים יהיו תמונות וסיקור מלא (אם אני אספיק)

פורסם

דווקא לא !

לדעתי נגן מעולה.. אצלי הרדיו מובנה והמסך מחליף צבעים וגם טייפ מנהלים יש (הנגן הוא של Aostra) קיצר.. ^^^bullshit

:nono: למה אתה אומר בולשיט על דברים שאתה לא יודע על מה הם מתבססים? אני לא מדבר סתם - אני עובד בחנות אלקטרוניקה ומוכר כמעט כל יום גם את הסנדיסק וגם את הנגן הפשוט והזול יותר.

אני יכול לומר לך ממקור ראשון מה אחוז התקלות וההחזרות של הנגנים האלה - ואז תבין על מה אני מדבר.

זה נחמד שאתה מרוצה מהנגן שלך אבל הדבר לא אומר שהוא קניה כדאית.

פורסם
  • מחבר

מי כאן בפורום רכש מכשיר של סאן דיסק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים