עבור לתוכן

צריך מידע על Counter-Strike

Featured Replies

פורסם

שלום :)

לפי מה שהבנתי Counter-Strike זה משחק אינטרנטי בסגנון מלחמתי. ראיתי שהרבה אנשים אומרים שזה יפה וכ'ו...

האם המשחק הזה הוא חופשי ומותר להוריד אותו או שצריך לשלם דמי מנוי?

אתם ממצליצים להוריד?

ואם הוא חוקי, מאיפה אפשר להוריד את הגירסא הכי מתקדמת?

בתודה,

שאולי

פורסם

Counter-Strike הוא קודם כל לא חינמי , אין דמי מנוי רק תשלום על המשחק עצמו שהוא 190 ש"ח ~

אני לא ממליץ לך להוריד קודם כל שאם כבר לקנות משחק אז מעטים המשחקים שמשתווים לו בערכו דבר שני וולוי החברה שיצרה את המשחק לא כל כך פראירית

כך שזה דיי בעיה לפרוץ את המשחק

הגרסה האחרונה היא Counter-Strike source שזה בעצם שדרוג של Counter-Strike הישן, פשוט העבירו אותו למנוע החדש של HL2

אם אתה רוצה לקנות את המשחק עליך לקנות את HL2 (שגם זה משחק מעולה כסינגל) ואחרי שתרשם תוכל להוריד מאתר החברה את CSS ולשחק ברשת

פורסם

משחק ממכר בטירוף .. מזל שיצאתי בזמן

פורסם

או שתנסה את מזלך עם עותק של HL (לא בטוח שSteam יקבל את הCD-Key שלך) ותשחק ב1.6 שזו כרגע הגרסא שהקהילה המרכזית משחקת בה,

או שתקנה HL2 ותשחק CS:source שזו הגרסא האחרונה של המשחק ("זה כבר לא cs"), שאמנם כרגע אינה משוחקת על-ידי הקהילה הרצינית יותר אבל לא אמור לעבור זמן רב מדי לפני שיתרחש מעבר אליה.

אני אישית משחק 1.6, לא אהבתי בכלל את גרסת הsource ובמלוא הכנות הייתי ממליץ לך לנסות את שניהם ואז להחליט במה אתה מעדיף לשחק.

מספר הערות:

*Steam: רשת המשחקים של Valve, משהו בכיוון של GameSpy Arcade רק מקיף יותר

*1.6: הגרסא האחרונה מבוססת המנוע המקורי של Half-Life

*cs:source : הגרסא האחרונה, מבוסס על מנוע הsource שHalf-Life 2 וVampire: The Masquerade - Bloodlines משתמשים בו.

*אקדים תרופה למכה ואגיד שהמחשב שלי מריץ source בצורה חלקה, 1.6 פשוט טוב יותר

פורסם

אל תעז לשחק במשחק השטני הזה אלא אם כן אתה עדיין בבית ספר יסודי או בתחילת החטיבה.

זו אזהרה וכדאי לך להקשיב לי אחרת יגמר בשבילך רע.

פורסם

אל תעז לשחק במשחק השטני הזה אלא אם כן אתה עדיין בבית ספר יסודי או בתחילת החטיבה.

זו אזהרה וכדאי לך להקשיב לי אחרת יגמר בשבילך רע.

לא להתחיל בכלל, בשום גיל, שלא יחשבו על זה.

פורסם

זה משחק פשוט חזק

אתה תנסה אותו אתה לא תירצה לעזוב אותו...

בהתחלה יהיה לך קשה כי האנשים שמחקים שם יותר טובים ממך אבל עם קצת אימונים והרבה שעות מישחק אתה תיכנס לזה

מיניסיון אני אומר לך שעם אתה ניכנס לך אתה לא יוצא מי זה... זה כמו סמים אפילו יותר גרוע..

כל החברים שלי מושפעים מי זה .. למזלי אני לא ... כבר לא שחקתי יותר מי חודש וגם פעם אחרונה ששיחקתי זה היה סתם fcm מאעפן

פורסם

רק אני חושב שהוא גרוע ו ET שולט? :-\

פורסם

ya

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים