עבור לתוכן

כמה שאלות פשוטות על רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...).

עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם?

מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).

פורסם

*כל כרטיס רשת יהיה בסדר. (אם אתה רוצה משהו יוקרתי שאתה בכלל לא צריך - קנה כרטיס מבריק וחדשני של 3COM)

*כבל- מכיוון שאתה רוצה חיבור של P2P אתה צריך כבל רשת מוצלב. פשוט בקש מהמוכר, או- יש כבלים של חברה בשם SMARTCOM שמוכרת כאלה מוכנים באורכים של 2 מ או 5 מ - זה עם הראש האדום הוא מוצלב.

* עדיף פיירוול בשני המחשבים וכמו כן אנטי וירוס.

פורסם
  • מחבר

P2P זה פנטים לפנטיום? כי הישן הוא P3 אבל החדש AMD3000, 64bit.

עכשיו בין המחשבים יש מרחק של כ-12 מטר

פורסם

אני לא יודע אם תמצא 12 אוליי 15 וגם אני לא זוכר כי אני חיפשתי 30 מטר להעביר מסביב לבניין

בכל מקרה p2p זה מחשב למחשב זה לא פנטיום לפנטיום

אתה יכול לקנות ב 50 ש"ח כרטיס רשת מבזק או מכל חנות

בתאכלס כשאני רציתי לקנות כבל כל מטר לפי מה שחישבתי עולה 5 ש"ח

אז קניתי ממקום שאני מכיר ב 1.80 ש"ח מטר

בכל מקרה זה לא כל כך אמור לעניין אותך בכמה קניתי פשוט סתם ליידע כללי

מקווה שעזרתי

ד.א.

אם אתה רוצה בדיוק 12 מטר ולא מוכן שהמוכן הולך לפי 15 או 10 ולא באמצע

אז תקנה כבל מחנות חשמל (אותו מחיר כמו מוכן) ותגיד לו לעשות לך את החיבור

אההה ועדיף לך לקנות כבל מסוכך כי לפי מה שהבנתי מסוכך יותר טוב (אבל אין הבדל גדול)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת את השם של אותה חנות שם זה עולה 1.8 שח למטר? כי ממה שאני בדקתי המינימום הוא 5 למטר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים