פורסם 2005 במרץ 2220 שנים טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנטאני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים היכנס לאתרי תחנות הרדיו ובדוק ספציפית כיצד ניתן להאזין להן באמצעות האינטרנט, זה משתנה מתחנה לתחנה.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר אני יודע שיש תוכנות שדרכם שומעים רדיו.תגידו באיזו תוכנה אתם משתמשים...
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר סורי על ההקפצה, אבל בכל זאת אני צריך המלצה לתוכנה לשמיעת רדיו יישראלי
פורסם 2005 באפריל 220 שנים קח אתר שממנו תוכל לישמוע את כל תחנות הרדיו(אין צורך להודות לי אני פשוט גדול ;D)http://www.faz.co.il/static/radio/main.htmתהנה כמו שאחי נהנה בחו"ל מהאתר הזה (תודות לפורום ארץ צבי)
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר אני מחפש תוכנה אחי ואני חושב שאין שם את כל התחנוץ (ממה שהפסקתי להציץ שם..)
פורסם 2005 באפריל 320 שנים שאתה שומע דרך רדיו אתה מקבל איכות גרועה מלאת רעשים, ורק מה שאתה קולט באיזור המגורים שלך.אני יודע ש90 אחוז מהתחנות רדיו נותנות לך ממשק WEB שמשתמש בבסיס של מדיה פלייר, השאלה היא איך מתחברים לכל תחנה ישירות מהמדיה פלייר ולא מהאתר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.