עבור לתוכן

צריך עזרה בחיבור מחשבים בכבל מוצלב , ושיתוף אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום ...

אשמח לקבל מענה לשאלה הבאה.

1. יש ברשותי שני מחשבים וברצוני לחבר אותם בכבל מוצלב ....רכשתי שני כבלים רגילים ומחבר CROSS OVER

2. כשאני משתמש באשף ההגדרות של WINDOWS המחשבים לא מצלחים לזהות זה את זה.

3. כיצד אפשר להכנס לאנטרנט דרך המחשב השני ..... ( המודם מחובר למחשב הראשי דרך USB)

4. האם אני צריך לקנות כרטיס רשת נוסף ?

???

תודה מראש

פורסם

מכיווןן שהקשר האלחוטי התנתק כששלחתי את התגובה (המושקעת!):pissed: :pissed: אני אקצר-

1. צריך כבל מוצלב. בלי יותר מדי שטויות.. אם יש לך קשר עם אלה אז בסדר

2. יש קשר פיזי בין המחשבים? אותה קבוצת עבודה? אחד מוגדר כקליינט (אפשרות שניה) ואחד כסרבר ? (אפשרות ראשונה, המחשב שאמור לשתף אינטרנט).

3. ^ ראה 2

4. בשביל המודם? לא.

פורסם
  • מחבר

בראש ובראשונה המון תודה על ההתיחסות .....

העניין טיפה יותר מסובך מאשר נראה על פני השטח.....לפחות עבורי ( אני בטוח שמסובך זה עניין יחסי פה)

1. אני נמצא בהונגריה ...האנטרנט פה עובד עפ"י כתובת IP נרכשת כך שאין למחשב שלי כתובת קבועה ברשת.

2. מבחינת המחשב ישנם שני סוגי תקשורת ושניהם מוגדרים כ LAN ב MY NETWORK CONECTIONS

א. המודם - MOTOROLA שדרכו מתחברים לאינטרנט

ב. כרטיס הרשת שלצורך העניין ברגע זה אינו בשימוש.

3. את החיבור מהמודם למחשב אני עושה בכבל USN

4. את שני המחשבים אני מחבר בכבל מוצלב

5. ברגע זה מתעוררת בעיה איני יודע מדוע הם אינם מזהים זה את זה , במחשב שלי מופיע הסימן CONECTION LIMITED ?

6. איני יודע אילו הגדרות IP חדשות יש להכניס בשני המחשבים ועל איזה מהחיבורים צריך להזין את זה על החיבור של MOTOROLA או על כרטיס הרשת ?

7.כיצד מגדירים SERVER וCLIENT

:s05:  :s05:  :s05:

פורסם

מה שאתה צריך זה ככה -כרטיס רשת בכל מחשב . כבל רשת מוצלב שיחבר בין שני כרטיסי הרשת. המודם USB ישאר מחובר למחשב המרכזי (זאת אומרת שאם למשל המחשב המרכזי מכובה אז המחשב השני לא יוכל לגלוש באינטרנט).

הדף הנוסף שאתה צריך הוא איך ליצור שיתוף אינטרנט ואת זה תמצא בראש העמוד בסטיקי של ICS . תבצע את הוראות המדריך כמו שצריך . בהצלחה

פורסם
  • מחבר

רק רציתי להביע את תודותיי לכל האנשים שנתרמו לעזרה....ולפורום

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים