פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אני מחפש משחק בשביל החברה שלי משהו שמתאים לבנות,בסגנון של crush וכאלהתודה רבה לכולם
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים ברבי עושה סרטים (בצבע אחד) סתם, אחותי הגדולה (19) אהבה לשחק ב GTA וגם בכל מני משחקי מירוץ מכוניות, אולי גם חברה שלך תואהב את זה
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים לא יודע למה אבל בנות אוהבות משחקים כמו DRIVER\GTA. אני יודע שאםשר להוציא על זה מלא בדיחות אבל אין לי כוח עכשיו.... תנסה גם סימס 2, זה בטוח יעבוד (וזה צריך להגיד משהו על כל שחקני ה SIMS 2 ממין זכר *שיעול* ) .
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים כן, סימס. אחותי הקטנה הייתה מוכנה לחכות 5 - 6 דקות (!) בין טעינה לטעינה רק בשביל לשחק (וגם את זה בקושי היא הצליחה, מחשב דפוק)
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר אני מחפש יותר משהו בסגנון שלcrush bendicot או mario או sonicכאלה דברים,אמרו לי שrayman 3 זה בסגנון הזה
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לא יודע למה אבל בנות אוהבות משחקים כמו DRIVER\GTA. אני יודע שאםשר להוציא על זה מלא בדיחות אבל אין לי כוח עכשיו.... תן לי לנחש למה... בגלל שהן יכולות לנהוג, מה שאומר גם להרוס מכוניות רק שפה זה בלי הצורך לשאת בתוצאות או יותר נכון לשאת בהוצאות על הנזקים ? ממש גן עדן
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים LOLאז כן Rayman 3 די דומה לסגנון של Crash (גם Rayman 2 שמאוד דומה ל- Rayman 3)
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים תן לי לנחש למה... בגלל שהן יכולות לנהוג, מה שאומר גם להרוס מכוניות רק שפה זה בלי הצורך לשאת בתוצאות או יותר נכון לשאת בהוצאות על הנזקים ? ממש גן עדן
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים תן לי לנחש למה... בגלל שהן יכולות לנהוג, מה שאומר גם להרוס מכוניות רק שפה זה בלי הצורך לשאת בתוצאות או יותר נכון לשאת בהוצאות על הנזקים ? ממש גן עדן כן
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים בעיקרון זה תלוי איז סוג של חברה היא. אם היא בחורילה ....... ...... נו טוב אין לי פתרון לזה . וזה גם בטח לא הבעיה הרצינית שלך......... ואם לא (אני מקווה בשבילך ) אולי ZOO TYCOON יעשה את העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.