פורסם 2005 במרץ 2120 שנים היי...כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)...מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול).יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ?נ.ב.Now Playing: Moby - Flying foxesענק!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תקרא ותקרא טוב! Suave Suave Vangelis Mike Oldfield Gregorian Sade Delerium Era Loreena Mckennit Sarah Maclachlan arabic bits אוליבר שאנטי YANI medicine drum זה רשימה קצרה אבל המובחרת תהנה... יש לי את כל הדיסקים של כל אחד שציינתי (כן דיסקים ולא MP3) אני ממליץ לך ממש בחום את Mike Oldfield האירי והנהדר ויש כמובן בז'אנר האלקטרוני היותר כבד כמו: Hed Kandi וקפה דמאיורקה (זה מן בית קפה באיביזה שמוציא כל שנה אוסף כפול של מוזיקת רגיעה (CHILL OUT)
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר תודה.. אני שומע עכשיו דיסק של YANI (היה זרוק פה אחד..), נשמע נחמד..Now Playing: Moby - Flying foxesתשמע...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מצטרף להמלצה על Loreena Mcneet היא גדולה.אתה מחפש ספציפית שירים? או אפשר גם מוזיקה?כי אם כן, אז כל המוזיקות רייקי,יוגה ומנגינות קלטיות למינהם ממש אחלה.אהבתי את Enya (קלטי). Karen matheson חמודה.Altan גם נחמדה.Mike oldfield מצוין.כמו כן דבר שאני אישית מוצא כמאוד מרגיע מאוד הם שירי סלואו ושירים בעלי מקצב איטי(לא מיועד לריקודי זוגות) למינהם.הנה כמה מהמובחרים:Aerosmith-i dont want to miss a thingWarrant-heavenMetallica-unforgiven-mama said-unforgiven II-nothing else mattersSonata Arctica-Letter to Dana-talula-last drop falls(או משהו כזה)יש עוד המון שכרגע אני לא מצליח לזכור.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים Shulman - Soundscapes and Modern TalesShulman - In Search of a Meaningful MomentKum Haras - דיסק ישן, אבל מומלץ ביותר.Life Is... Defined by DJ Eyal Y
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים The Prodigy!את האלבומים: Music for the jilted generation The fat of the land
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים The Prodigy!את האלבומים: Music for the jilted generation The fat of the landזה מרגיע אותך???ועוד דבר שכחתי למאלהsting כמובן וג'ון אנדרסון
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים Shulman - Soundscapes and Modern TalesShulman - In Search of a Meaningful MomentKum Haras - דיסק ישן, אבל מומלץ ביותר.Life Is... Defined by DJ Eyal Yשולמן פשוט גדול, אבל זה יותר פסייביאנט אלקטרוני (PSYBIENT) כלומר אמביינט / או צ'יל אווט עם אלמנטים חזקים של טראנס פסיכודלי .. יש המון סוגים של צ'ילאווט , ואני דווקא שולט בתחום האלקטרוני שבו, אם תרצה אוכל להמליץ לך על כמה אלבומים..
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים OTT - blumenkraft אלבום צי'ל OUT לא מהעולם הזה .. Opeth - Damnation רוק שקט (רק הדיסק הזה .. האחרים זה כבר משהו אחר ) anathema - a netural disaster גם מעולה ..
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים Opeth - Damnation רוק שקט (רק הדיסק הזה .. האחרים זה כבר משהו אחר ) מצטרף להמלצה
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים זה מרגיע אותך???ועוד דבר שכחתי למאלהsting כמובן וג'ון אנדרסוןאההממ... אחרי מטאל זה מרגיע אותי!
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים YANNIהכי איכותי ללא ספק.אחריו David Benoit גם JOHN TESH....ואם אתה רוצה סתם מוזיקה נחמדה מסרטים אז תוריד פסקולים של Shawshank Redemption
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים הייתי ממליץ לך לשמוע Kruder & Dorfmeiste אלבום The K&D Sessions, וTOSCA-SUZUKI!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.